خروجیهای بسیار خوبی را از مجموعه آمپر در بازار خواهیم داشت
رضا اسدی فرد معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری به همراه ایمان اعیانی مدیرکل ارزیابی شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از کارخانه نوآوری آمپر بازدید کردند.
به گزارش جهان صنعت نیوز، در این بازدید پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با معرفی شتابدهنده های مستقر در کارخانه و استارتاپ ها و چگونگی حمایت از آنها تا تبدیل شدن به شرکت های دانش بنیان، به و مجموعه های حاضر ذیل طرحهای شهید احمدی روشن و ره نشان مشترک با بنیاد ملی نخبگان و دانشگاهها بعنوان بازوی نواوری هلدینگ رایزکو در مجموعه آمپر پرداخت.
کرمی همچنین به شکل دهی به فب لب تخصصی در حوزه هوشمند سازی خودوردر کارخانه نواوری آمپر اشاره و از امکان حمایتهای معاونت علمی را خواستارشد
همچنین از میان استارتاپ های کارخانه اسمارت اینجکشن ( دستیار هوشمند تزریق )و ژیکال ( ارتودنسی پلیمری شفاف )ذیل دو شتابدهنده آمپر درایو و آمپر لایف به ارائه توانمندیها و دستاوردها و همچنین دغدغهها و چالشهای پیشروی خود را مطرح کردند.
در ادامه نیز، مهدی اکبرشاهی مدیر شتابدهنده آمپر درایو به معرفی پروژه ها و استارتآپهای فعال در حوزه هوشمند سازی خودرو ، برقی سازی و ذخیره انرژی مدیریت حرارتی ودستیارهوشمند خودرو در این شتابدهنده پرداخت.
اسدی فرد ضمن استقبال از فعالیتهای کارخانه نواوری آمپر گفت: به طور کلی و به شخصه فضاهایی مانند آمپر که تیم های جوان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی کنارهم یک ایده ای را آغاز وسپس آن را به یک محصول تبدیل می کنند و آن محصول را به یک کسب و کاری تبدیل میکنند را دوست دارم و کارخانه نوآوری آمپر با گزارش ها و دستاوردهایی که دارد و تیم هایی که معرفی کرد، مجموعه موفقی است. طراحی فضای جذاب و جمع آوری این نیروها و تیم موفق، قطعا یک نظام ارزیابی، منتورینگ و مربی گری خوبی می خواهد. امید دارم که در سال های آتی خروجی های بسیار خوبی را از مجموعه آمپر در بازار خواهیم داشت.
وی افزود: طبیعتا فرق یک شرکت دانش بنیان با شرکت معمولی در تمرکز بر دانشی است که در این ها اتفاق می افتد. این به این معناست که باید یک موتور نوآوری و تحقیق و توسعه زنده و فعال در این شرکت ها وجود داشته باشد. این واحد ها قالبا به آدم های باهوش، خلاق و آشنا با روش های علمی و ایده پرداز نیاز دارندتا بتوانند خروجی و دستاوردهای موفقی داشته باشند. این موضوع در کارخانه نوآوری آمپر دیده می شود.
اسدی فرد در پایان ضمن تأکید بر زمینه همکاریهای گوناگون با کارخانه نوآوری آمپر در حوزه معافیت های مالیاتی، بیان کرد که ابزارهای موجود در معاونت علمی این امکان را میدهد که دارایی های دانشی موجود در شرکت های دانش بنیان با سرعت بیشتری بتوانند به بهبود اقتصاد کشور، بزرگ شدن شدن ظرف اقتصاد کشور و افزایش بهره وری کمک کند و از مدیران مجموعه آمپر خواست تا ضمن تمرکز بر نیازهای موجود در کشور، با توان هر چه بیشتر در این مسیر قدم بردارند.
دانش و فناوریلینک کوتاه :