xtrim

افزایش قیمت گوشت شتر مرغ در پی کاهش تولید

رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ کشور از رسیدن هر کیلوگرم گوشت شتر مرغ به ۶۰۰ هزار تومان خبر داد و دلیل این امر را کاهش یک پنجمی تولید و افزایش هزینه های تولیدکنندگان دانست.

به گزارش جهان صنعت نیوز، پرویز نیامنش اظهار داشت: هم زمان با گرانی نهاده‌ها، در بازار تولید شتر مرغ نیز در کشور افت زیادی داشته ایم. قیمت این محصول نیز در بازار افزایش یافته است.

وی گفت: صنعت تولید شترمرغ در اولویت وزارت جهاد کشاورزی قرار ندارد. در ادامه افزود: همزمان با افزایش قیمت این محصول قدرت خرید مردم نیز کم شده. لذا تولید کننده و پرورش دهنده‌ها با مشکلات زیادی برای فروش محصولات خود مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ ادامه داد: ۳۵۵واحد در زمینه تولید شتر مرغ در کشور دارای پروانه هستند. ظرفیت اسمی تولید ۱۷۶۹۲۷ قطعه وجود دارد اما موجودی اعلام شده پرواری تنها ۸۷۷۰۲ قطعه است.

opal

وی تصریح کرد: سالانه حدود ۲۲۵۰ تن گوشت شتر مرغ در کشور تولید می‌شود. در مقایسه با سال‌های اوج تولید این محصول در گذشته تا یک پنجم(۸۰ درصد) کاهش یافته است.

صنعت تولید شتر مرغ رو به زوال است

نیامنش اظهار داشت: این صنعت رو به زوال است. فقط تولید کننده هایی که سرمایه دار هستند می‌توانند به امید بهبود این شرایط در آینده ضررهای احتمالی را تحمل کنند.

وی در ارتباط با قیمت گوشت شتر مرغ در بازار اظهار داشت: قیمت شقه ران با استخوان هر کیلوگرم ۵۳۰ هزار تومان است و این محصول گوشت سینه ندارد؛ قیمت گوشت لخم آن حدود ۶۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بنابراین گزارش بر اساس گزارش های میدانی این محصول در فروشگاه های معدودی به فروش می رسد. این محصول مشتریان خاص خود را دارد. تبدیل به کالایی لاکچری شده است.

هر کیلوگرم گوشت لخم شتر مرغ در فروشگاه ها از ۶۰۰ هزار تومان تا ۸۰۰ هزار تومان نیز قیمت گذاری شده است.

منبع: تسنیم

کشاورزی
شناسه : 385049
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *