تغییر خودروی بنزینی به برقی فقط در ۲۴ ساعت
یک استارتآپ آلمانی ادعا میکند که میتواند خودروهای بنزینی را تنها ظرف یک روز به یک خودروی برقی تبدیل کند.
به گزارش جهان صنعت نیوز، و به نقل از آیای، تبدیل یک خودروی سوخت فسیلی به یک خودروی کاملا الکتریکی در ۲۴ ساعت غیرقابل باور به نظر میرسد، اما این چیزی است که استارتآپ آلمانی ای-ریولت(e-Revolt) ادعا میکند که میتواند انجام دهد.
به طور معمول این فرآیند تبدیل چند هفته طول میکشد، اما طراحی باتری و گردش کار استارتآپ e-Revolt در حال متحول کردن این چشم انداز است.
شرکت e-Revolt با کوتاه کردن زمان تبدیل چند هفتهای یک خودروی بنزینی به یک خودروی برقی به یک روز، از افزودن ۳۰ تن کربن دی اکسید در هوا جلوگیری میکند و پیمایش برقی ۲۵۰ کیلومتری و پوشش بیمه پس از این ارتقا را ارائه میدهد.
استفان سلشوپمدیر عامل e-REVOLT میگوید: فناوری ما به شما امکان میدهد خودروی فعلی خود را به یک خودروی رویایی برقی کاملا دیجیتال ارتقا دهید. خودروی ارتقا یافته شما با باتری الکتریکی، کاملا متصل و مجهز به رابطهای دیجیتالی پیشرفته خواهد بود.
این شرکت به استفاده مجدد از مواد در ارتقاء و تبدیل خودرو اعتقاد دارد که به رویکردی پایدارتر و کارآمدتر برای حمل و نقل منجر میشود.
در وبسایت این شرکت آمده است: تولید وسایل نقلیه جادهای جدید نه تنها انتشار گازهای گلخانهای قابل توجهی را ایجاد میکند، بلکه طیفی از منابع ارزشمند را نیز از بین میبرد. کار ما از استخراج مواد معدنی کمیاب گرفته تا پاکسازی جنگلها برای فعالیتهای معدنی، تأثیرات زیستمحیطی گستردهای دارد.
فرآیند تبدیل خودروی بنزینی به برقی
این تیم ابتدا یک بررسی آنلاین و سپس یک بازرسی فیزیکی از وضعیت خودرو انجام میدهد تا واجد شرایط بودن آن برای ارتقاء را تأیید کند. سپس حذف دقیق موتور قدیمی و اجزای اضافی صورت میگیرد.
این قطعات تغییر کاربری داده میشوند یا به شکل مسئولانه بازیافت میشوند که اقتصاد چرخشی را رواج میدهد و ضایعات را به حداقل میرساند.
تمام اجزای لازم برای فرآیند تبدیل، تهیه میشود و پس از آن موتور احتراقی با یک موتور برقی جایگزین میشود.
این شرکت میگوید: ارتقای خودرو همچنین به معنای انتقال وسیله نقلیه به حالت دیجیتال مدرن است. سیستم اطلاعات و سرگرمی جدید نیز به مسافران امکان دسترسی کامل به عملکردهای خودروی برقی مانند میزان بُرد باقیمانده و کنترل شارژ را میدهد.
پس از فرآیند تبدیل، یک سازمان مستقل بررسی کیفیت نهایی را برای اطمینان از رعایت مقررات قانونی و بالاترین استانداردهای ایمنی انجام میدهد.
بنابراین وسیله نقلیه تبدیل شده که اکنون کاملا دیجیتالی و برقی شده است، پس از طی تنها یک روز فرآیند تبدیل، آمادهی آغاز زندگی دوم خود است.
تحرک به روشی پایدار
وسایل نقلیه الکتریکی در تلاش برای مهار انتشار کربن دی اکسید به عنوان بازیگران اصلی در حال ظهور هستند. اما برای متحول کردن واقعی این چشم انداز، حضور قوی وسایل نقلیه الکتریکی در ناوگان وسایل نقلیه به صورت گستردهتر ضروری است.
نکته کلیدی در تبدیل ناوگان خودروهای احتراقی موجود به خودروهای الکتریکی، باز کردن مکانیزمی قوی برای تسریع پذیرش خودروهای الکتریکی است.
طبق گزارش آژانس بینالمللی انرژی، بیش از ۲۶ میلیون خودروی الکتریکی در سال ۲۰۲۲ در جادهها تردد کردند که ۶۰ درصد از سال ۲۰۲۱ بیشتر و بیش از پنج برابر نسبت به سال ۲۰۱۸ است.
ایسنا
دانش و فناوریلینک کوتاه :
برای پراید و تیبا و ساینا چنین کاری به نظر غیر عملی و تا معقولانه است. چون اول نیاز به ارتقاء خود خودرو دارد. همان حذف بنزین و گاز سوز کردن شاید به صرفه باشد. آلمانی ها چون به سوخت گازی دسترسی ندارند اینگونه عمل می کنند.
خودروها باید از همان اولش برقی تولید شده باشد نه اینکه خودروهای موتور بنزینی را به برقی تبدیل شود این دست کارها مانند خودرو های مثل آردی است که هزینههای را برای مردم و سود ارزی برای آلمان و ضرر برای کشور ایران دارد شما باید از این کشور ها اتومبیل برقی بخرید و از آن الگو برداری برای تولید داخل کشور کنید نه اینکه یک چنین فکر احمقانه ای برای تبدیل بنزینی به برقی شود این غلط است و خسارات زیادی برای مردم دارد
برقی کردن یاشدن درخودرووقتی گیربکس وموتوراقبل طراحی شده باشددیگرزمان برنخواهدبودچون این دوقطعه بایدباتناسب سوارشدن روی شاستی ومحورهای حرکتی خودروتولیدشده باشد
شماها ک حرف از روشنایی و کم بود برق میزنید
چرا همچین نظرهای الکی میدید
الان بنزین تموم شه یه۴لیتری میگیری دستت از یه جا بنزین میاری برق رو میخای چکار کنی کسی برق میده بهت
مثل جریان کارت خانها بشه
کسی جرأت نداره ۱۰۰تمن دستی بهت بده میگه مالیات مالیات میاد
این چه وضعیتی برا مردم درست کردید
خدا خودش کار ما رو درست کنه