xtrim
سیدمحمود آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در واکنش به رای دیوان عدالت اداری مطرح کرد؛

متقلبین را در دانشگاه نمی پذیرم

رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره بازگشت به تحصیل داوطلبان کنکوری مشکوک به تلقب گفت: برای آموزش عالی کشور متأسفم که مجبور است این افراد را با حکم قضایی در دانشگاه‌ بپذیرد، بنده حاضرم از سمتی که دارم کناره‌گیری کنم ولی پذیرای این افراد در دانشگاه نیستم.

به گزارش جهان صنعت نیوز، با دستوری که اخیرا حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری درباره وضعیت دانشجویانی که با نظر هیأت رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری متخلف شناخته شده‌اند، داد، به زودی شاهد حضور بیش از ۵ هزار دانشجو در کلاس‌های درس خصوصا کلاس‌های علوم پزشکی خواهیم بود.

روز شنبه ۲۵ آذر نیز در پی این دستور یک شبه حکم بازگشت به تحصیل ۳۵ داوطلب داده شد. این موضوع سبب شد که عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور طی نامه‌ای، تاکید کند که سازمان سنجش عملاً توانایی اجراء این حجم از برگشت به تحصیل متقلبان را ندارد و تصمیم‌ به کناره‌گیری از ریاست سازمان گرفته تا شرایط برای فرد دیگر جهت اجرای احکام صادر شده، فراهم شود.

سیدمحمود آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه تا این لحظه دانشجویی به دانشگاه شهید بهشتی معرفی نشده است، گفت: واقعاً برای آموزش عالی کشور متأسفم که مجبور است این شرایط را بپذیرد. دانشجویانی که می‌خواستند با تقلب وارد دانشگاه شوند، امروز بتوانند با حکم قضایی وارد دانشگاه شوند. این موضوع با هیچ منطق جهانی، علمی و آموزشی سازگار نیست.

تشویق به تقلب

وی با تاکید بر اینکه اعتقاد دارم این موضوع دقیقاً تشویق متخلفین و متقلبین برای ورود به دانشگاه است، گفت: متأسفانه این افراد تقلب و تخلف کرده‌اند. بنده با اصل قضیه مخالف هستم. اگر این افراد به دانشگاه شهید بهشتی معرفی شوند، بنده نمی‌توانم این دانشجویان را بپذیرم. قطعاً از سمتی که دارم کناره‌گیری می‌کنم ولی چنین دانشجویانی را نمی‌پذیرم.

آقامیری خاطرنشان کرد: پذیرش چنین دانشجویانی به منزله بی‌ثبات کردن نظام آموزش عالی کشور است. یعنی به هم ریختگی سیستم آموزش عالی کشور با حضور متقلبی که سواد ندارد و توانسته با کلک وارد دانشگاه شود و با چنین پروسه‌ای فارغ‌التحصیل شود. این فرد وارد عرصه جامعه می‌شود؛ بنابراین احتمال دارد جامعه با سواد کم و مدرک چنین افرادی آلوده شود.

فارس

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 395730
لینک کوتاه :

۶ دیدگاه

  1. چه دیدگاهی میتوانیم داشته باشیم؟ متاسفانه فرهنگ اختلاسگری، کلاهبرداری وتقلب درجامعه حاکم گردیده اتفاقا هزکس مخالفت کند ازدور خارج خواهد شد.رای دیوان مجوز ورود این افراد به عرصه تخلف است چندسال بعد این افراد باداشتن فن وهنر تقلب وآدم خری مناصب حساس راتصاحب خواهند نمود اونموقع بایستی بحال مستضعفین ومردم نیازمند ناراحت شد این رای تمام فرامین قرانی ودینی رازیر سوال برد عرصه علم و دانش الوده وتضعیف گردید مرگ بر تخلف وتقلب

  2. ایکاش دیوان عدالت اداری ازدولت مردم بود…
    متاسف اختلاسگران ومتقلبان خوددارای یک دولت هستند که بزاحتی دردولت مردمی دخالت می کنند..
    بارای دیوان ۶هزار متخصص حرفه ای با سرمایه دولت مردمی دراینده جذب دولت اختلاسگران خواهد شد
    اختلاسگران قبلی دارای هویت نبودند ولی این گروه هم دارای هویت هستند هم مجوز
    این رای نشان از قدرت نفوذ انها است نه عدالت دولت مردمی ما

  3. حتما تایید کردن این افراد یه سودی یه پولی واسه دیگران داره وگرنه گربه راه رضای خدا موش نمیگیره همین کارهارو کردیم گه وضعمان اینجوری هیچ کسی سرجای خودش نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *