xtrim

چالش های خرید لاستیک دولتی

به گفته دبیر هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور، توزیع لاستیک در فروشگاه‌های اینترنتی همچنان ادامه خواهد داشت و آنها در تلاش هستند تا مشکلات مربوط به توزیع و خرید این محصول را به حداقل برسانند.

.به گزارش جهان صنعت نیوز، با توجه به گفت‌وگوی غلامعلی مهدوی، توزیع لاستیک از طریق سکوهای اینترنتی، عرضه مستقیم توسط شرکت‌های تولیدکننده و واحدهای صنفی در سراسر شهرها و استان‌ها در حال انجام است. به این ترتیب، متقاضیان می‌توانند در صورت عدم دسترسی به هر یک از این راه‌ها، از طرق دیگری برای خرید لاستیک اقدام کنند.

دبیر هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور ادامه داد: در یک مقطع زمانی در برخی از سایزها کمبود داشتیم. درحال‌حاضر این نقصان نیز برطرف شده است.​

وی در خصوص گلایه برخی از متقاضیان در مورد عدم موجودی لاستیک در برخی از واحدهای صنفی متذکر شد: توزیع لاستیک در بسیاری از واحدهای صنفی صورت می‌گیرد. متقاضیان دسترسی به همه واحدهای صنفی را دارند.

opal

مهدوی استعلام فرد و خودرو را در سامانه‌های اینترنتی یکی از مشکلات پیش روی خریداران دانست. وی توضیح داد: گاهی در سامانه جامع تجارت به دلیل فنی استعلامات با تاخیر انجام می‌شود که در صدد مرتفع کردن آن هستیم.

توزیع لاستیک در فروشگاه‌های اینترنتی

دبیر هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور از توزیع لاستیک در فروشگاه‌های اینترنتی همچون گذشته خبر داد. او گفت: فروشگاه‌های اینترنتی در تمامی شهرها فعال بوده و در حال توزیع و فروش لاستیک می‌باشند.

وی با اشاره به واردات لاستیک‌های کامیون‌های سنگین و نظارت بر کیفیت آنها، ادامه داد: تمامی لاستیک‌های وارداتی در فرآیند ثبت سفارش و نیز ترخیص از گمرکات مورد نظارت و بازرسی سازمان صمت و اتاق اصناف قرار می‌گیرند و از نظر کیفیت و استاندارد مورد تایید است.

مهدوی گفت: شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف در خصوص توزیع، گران‌فروشی و یا کیفیت لاستیک‌ها می‌تواند از طریق تلفن ۱۲۴ شکایت خود را ثبت نمایند. همکاران در سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهند.

 قیمت لاستیک

بختیار خلیقی در جلسه کارگروه تنظیم بازار کردستان اینگونه بیان کرد که قیمت کالاهای اساسی در جلسات تنظیم بازار زیر نظر است. اگر در مورد افزایش قیمت مورد خاصی دیده شود، کارگروه تنظیم بازار قیمت‌ها و موارد کمبود کالاها را رصد و پیگیری می‌کند.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های این کارگروه در راستای کالاهای اساسی در چهار ماه پایان سال طرح ذخیره‌سازی کالاهای اساسی و طرح ذخیره‌سازی میوه و مرکبات ایام پاییزی را در استان داریم.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به طرح نظارتی ایام پایان سال بیان کرد: امسال در ابتدای سال تفاهمنامه همکاری با سازمان بازرسی، اداره کل صنعت معدن تجارت و سازمان جهاد کشاورزی منعقد و جلسات کمیسیون‌های هماهنگی تعزیرات نیز برگزار شد تا هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های ناظر بر بازار انجام شود.

خلیقی از اجرای طرح برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم برای ایام پایان سال خبر داد و یادآور شد: نمایشگاه‌های ماه رمضان، نمایشگاه بازگشایی مدارس با محوریت اتاق اصناف برگزار شده است و برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا نیز با همکاری فرمانداری‌ها و با محوریت اتاق اصناف برپا می‌شود.

کردستان یکی از واحدهای تولید لاستیک است

وی در زمینه واحدهای تولیدی بخش صنعتی ادامه داد: در زمینه لاستیک کردستان یکی از واحدهای تولید لاستیک در کشور لاستیک بارز استان است. در سامانه صمت لاستیک به وفور به متقاضیان داده شد. با اولویت استان به استان‌های همجوار نیز لاستیک تحویل داده شده است. در این راستا ۹ هزار و ۹۸۸ خودرو در استان کردستان، لاستیک با قیمت مصوبه دولتی دریافت کرده‌اند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: میانگین خروج محصول تولیدی در هر ماه ۴۱۱ هزار و ۲۳۰ حلقه معادل ۱۳ هزار و ۲۶۵ حلقه روزانه که توسط لاستیک بارز تولید می‌شود و تحویل عاملین فروش کشور می‌شود.

خلیقی اظهار داشت: به طور میانگین ۱۵۰ حلقه به شرکت‌های خودروساز و ۵۰ هزار حلقه لاستیک نیز به صورت اینترنتی به فروش می‌رسد.

انجام گشت تعزیرات

وی به اقدامات کارگروه تنظیم بازار پرداخت و بیان کرد: کمبود گوشت در استان بررسی شده. جلساتی در این راستا برگزار شد. برنامه‌ریزی برای حذف واسطه‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: در هشت ماه اول امسال ۱۸ هزار و ۵۰۳ مورد بازرسی در استان شکل گرفته است. در سامانه سیمبا ثبت شده است.

خلیقی ادامه داد: تعداد پرونده‌های تشکیل شده یک‌هزار و ۸۳۵ مورد بوده. دو هزار و ۱۷ تخلف با ارزش ۲۹۸ میلیارد ریال تشکیل شده است.

وی گفت: گشت‌های مشترک در استان کردستان با همکاری تعزیرات، صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف انجام می‌گیرد.

ایرنا

خودرو
شناسه : 399068
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. این چه مملکتی که همه چی باید صف وایسی میخای وام بگیری صف میخای ماشین بگیری صف مبخای لاستیک بگیری صف
    مردم از ساعت سه صب اومده بودن صف لاستیک ۵۰۰نفر تو شهرستان ما اسم نوشته بودن ۷۰نفر لاستیک رسید

  2. بعد از ثبت نام به باربری زاهدن بار مراجعه کردم با توجه به وجود جای پارک حدود بیش از سیصد خودروی سواری اجاره ورود به خ دروها داده نمیشد و مراجعه کنندگان مجبور به پارک خودروی خود بصورت دوبله ممنوعه ویا چند خیابان آنطرفتر بودند وبعداز مراجعه در محل یک صف طویل چند صد نفری که حدودا چهار ساعت طول کشید که مردم گشنه و تشنه به نوبت دریافت برسند و لاستیک را روی دوش تا چند خیابان آنطرفتر حمل کنند این موضوع می توانست با هزینه پرداخت در محل برطرف شود که هم از آلودگی هوا و هم از ترافیک جلو گیری کرد نمی‌دانم چرا از پرداخت در محل جلو گیری می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *