xtrim

زمان انتقال آب دریا به اصفهان اعلام شد

در جلسه ای در خصوص بررسی طرح های انتقال آب به ریاست معاون اول رئیس جمهور گزارشی از میزان پیشرفت پروژه های انتقال آب دریای عمان و خلیج فارس به شرق و فلات مرکزی ایران ارائه و اعلام شد آب دریا تا اوائل سال آینده به اصفهان و تا پایان دولت به زاهدان می رسد.

به گزارش جهان صنعت نیوز، محمد مخبر به اهمیت مسئله آب به عنوان یکی از مولفه های قدرت و حاکمیت کشورها در سالهای آینده اشاره کرد. او تاکید کرد: موضوع آب تاثیر اساسی بر معیشت،‌ رفاه و امنیت غذایی مردم دارد. با توجه به دسترسی های ایران به دریا و ساحل در شمال و جنوب کشور و ایجاد یک شبکه انتقال آب سراسری در داخل، بخش بزرگی از مسئله تنش آبی در دولت سیزدهم مرتفع خواهد شد.

در این جلسه که وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس جمهور،‌ مسئولان دستگاه های مربوطه و مدیران عامل بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور حضور داشتند. معاون اول رئیس جمهور از وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت خواست تا یک طرح جامع برای انتقال آب از دریا در کشور تهیه کنند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: اقدامات دولت در راه اندازی خطوط انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به فلات مرکزی و استان های پر تنش آبی به عنوان طرح ماندگار دولت سیزدهم در تمامی محافل علمی و نخبگانی کشور یاد می شود. بخش مهمی از این موفقیت و دستاورد دولت سیزدهم به دلیل پیش بینی و تدوین مدل تامین مالی این پروژه ها بود. توانستیم بخشی از این خطوط را به ویژه در شهر یزد بهره برداری کنیم. تا جایی که در تابستان سال جاری این شهر با کوچکترین مسئله تنش آبی مواجه نبود.

بهره گیری از فناوری های روز دنیا در زمینه شیرین سازی آب دریا

وی بر ضرورت بهره گیری از فناوری های روز دنیا در زمینه شیرین سازی،‌ انتقال آب دریا و استفاده از آب های نامتعارف تاکید نمود. او تصریح کرد: تجربه وزارت نیرو در خصوص بهره گیری از طرح آبیاری زیر سطحی و کاهش مصرف آب و افزایش راندمان تولید سه برابری نشانگر اهمیت به روز بودن و بهره گیری از فناوری در توزیع منابع آبی دارد.

مخبر از وزرای نیرو و صمت خواست تا در اجرای خطوط انتقال آب به دنبال ایجاد و تعریف یک شبکه انتقال آب سراسری از دریا در داخل کشور باشند.

در ادامه این جلسه گزارشی از میزان پیشرفت پروژه انتقال آب دریای عمان (کریدور شرق)،‌ پروژه انتقال خلیج فارس به فلات مرکزی و انتقال آب دریای عمان به اصفهان و همچنین اقدامات انجام شده برای تسریع پیشرفت این پروژه ها ارائه شد.

طبق این گزارش در پروژه انتقال آب دریای عمان و در کریدور شرق تا انتهای آذرماه سال جاری پیشرفت کلی طرح به میزان حدود ۱۳ درصد و همچنین پیشرفت ماهیانه کریدور شرق تا زاهدان ۲۴ درصد اعلام شد.همچنین بر اساس این گزارش پروژه انتقال آب در فاز نخست با پیشرفت ۵۷ درصدی تا اوائل سال آینده به اصفهان می رسد.

ایسنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 400868
لینک کوتاه :

۹ دیدگاه

  1. من آماده هستم بمیرم با ماهی شش میلیون حقوق بازنشسته پیش زن و بچه ام خجل و شرمسارم حداقل مرا بعنوان معترض بگیرند ببرنند با عزت خواهم کرد بعد از سی سال زندگی در کنار همسرم و سن شصت سالگی تازه زنم در آستانه طلاق است اجاره نشین خودم از کار افتاده حقوقم شش میلیون خدا اگر هست جواب خواهد داد

    1. درد تو نیست درد خیلی‌هاست،حقوق کم شیرازع زندگی همه را تخت تاثیر قرار داده و در ایت واتفسا بیشار بدنبال تفکراتی استعمار گروهی هستند،دیکر زندگی به فقرای ایران روی خوشی نشان نخواهد داد،با دشمنی بنام فشار روحی هم باید مبارزه کنیم

      1. شما که از استان هرمزگان اب را به کرمان یزد اصفهان ودیگر جاها میبرید وپس اب ان به هرمزگان میریزی بجای این خدمت از استانهای دیگر به هرمزگان ومردم ان چه میدهید یا مثل پروژهای اقتصادی به مردم هرمزگان هیچی وفقط هوای الوده وکمبود برق ورنج مردم بندر

    1. اب از کارون سالیانه میلیاردها متر مکعب بریزه تو دریا شور بشه بخاطر مسائل قومگرایی بعد هزاران کیلومتر اونطرفتر با هزینه گزاف شیرینش کنن دوباره جالب نیست؟؟

  2. قابل توجه مسئولین محترم تا درست و مطابق علم روز برنامه ریزی نشود دردی از جامعه درمان نخواهد شد اصفهان با یک انفجار صنعتی اب بر مواجه شده چرا صتایع را خارج نمیکنید و آب اصفاهن که توسط کشاورزان خریداری شده بود را به یزد دادید،این اب با طرح های اجرایی برای ۵ سال تکافوی نیاز میدهد بعد چه خواهید کرد،،استان نیاز به توسعه دارد فقط در یک استان که نمیشود ،این استان جزء گرانترین استانهای کشور است تمرکز دایی صنعتی میطلبد از جهان یاد بگیریم و صنایع اب بر را بحای یزد واثفهان به کنار دریای جتوب انتقال دهیم که البته رانت خواری و مافیای عقب ماندگی ایران راضی به انحام این نمیشود اصفهان دیگر توان نفس کشیدن هم ندارد ،باید روند خروج صنایع از سه استان اصفهان یزد و قم سریعتر اجرا شود،و به ابخیز داری و بستن چاه های اب اقدام کنید،خودکفایی هایی که منحر به انهدام جامعه و کشور میشوند را کنار بگذارید،هر خودکفایی مطلوب اب و خاک نیست،هدر دادن و وابسته کردن است ترکیه در حال تهیه آب در برابر تامین هر خواسته است،نفت را که تحریم هستیم سرمایه گذاری هم نداریم چرا سیلابهای سالهای قب را بحای ذخیره در خوزستان به دریا هدایت کردید،احیای خوزستان احیای ایران است،احیای اصفهان احیای ایران است و احیای صنعت و زندگی جز در کنار دریا اشتباه راهبردی برای اقیلم کم اب ایران است،به نسل بعد چه خواهید گفت،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *