xtrim

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی(فجرانه)

ماه دوم طرح کالابرگ الکترونیکی (فجرانه) در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوارهای دهک‌ اول تا هفتم درآمدی از ۱۸ اسفند ماه آغاز می‌شود.

به گزارش سرویس اقتصاد کلان جهان صنعت نیوز، مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی تحت عنوان «طرح فجرانه» از ۱۷ بهمن‌ماه آغاز شده تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. بر اساس این طرح یارانه تشویقی خانوارهای دهک‌های اول تا هفتم درآمدی از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته. خانوارها می‌توانند به مدت سه ماه از اقلام کالابرگی خرید کنند.

ماه دوم طرح کالابرگ الکترونیکی (فجرانه) در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوارهای دهک‌ اول تا هفتم درآمدی از ۱۸ اسفند ماه آغاز می‌شود. پیش‌تر، وزارت رفاه اعلام کرده بود که دومین مرحله از اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی از ۱۷ اسفندماه سال جاری آغاز خواهد شد.

بر اساس طرح فجرانه کالابرگ، ۷ دهک درآمدی در صورت خرید ۱۱ قلم مواد خوراکی از سبد غذایی تعریف شده شامل برنج، گوشت مرغ، گوشت قرمز، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات، مشمول بهره‌مندی از یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی (غیرنقدی) می‌شوند. مبلغ یارانه ۴۰۰ هزار تومانی با احتساب یارانه مضاعف، ۶۲۰ هزار تومان و یارانه ۳۰۰ هزار تومانی به ۵۲۰ هزار تومان افزایش می‌یابد. در واقع در این طرح به ازای هر یک از اعضای خانوار یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومان تخصیص می‌یابد.

opal

استقبال ۸۷ درصدی مردم از فاز یک طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی

فاز اول اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی که از ۱۷ اسفند ماه جاری ‌به مناسبت دهه فجر آغاز شده تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. اعتبارات و یارانه تشویقی هر ماه جداگانه در حساب سرپرست خانوار شارژ خواهد شد. فاز دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان با واریز دومین شارژ اعتبار ۲۲۰ هزار تومانی از روز جمعه ۱۸ اسفند ماه آغاز شده. تا ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد یافت.

در مرحله اول اجرای طرح فجرانه ۴۶ میلیون بسته غذایی توزیع شده و استقبال ۸۷ درصدی مردم را به دنبال داشته است. پیش‌بینی می‌شود مرحله دوم اجرای طرح نیز با استقبال رو به رو شود.

منبع: اکو ایران

اقتصاد کلان
شناسه : 412687
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *