xtrim
دیدار سفیر ژاپن با شهردار تبریز:

تبریز می‌تواند اولین شهر ایرانی خواهرخوانده با ژاپن باشد

سفیر جدید ژاپن در ایران از برقراری روابط خواهرخواندگی تبریز به عنوان اولین شهر ایرانی با یکی از شهرهای کشور متبوعش استقبال کرد.

به گزارش سرویس سیاسی جهان صنعت نیوز، تسوکادا تاماکی در جریان دیدار خود با یعقوب هوشیار شهردار تبریز ضمن اعلام این مطلب گفت: تحقق این امر نقطه عطف تعمیق همکاری دو کشور در حوزه‌های مختلف است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، افزود: با وجود این محدودیت‌ها آماده توسعه همکاری در زمینه‌هایی همچون فرهنگی، تحصیلی، فناوری، گردشگری و محیط زیست هستیم.

تسوکادا تاماکی همچنین اجرای سیاست‌های مشترک در برابر مخاطراتی مانند زلزله و سایر حوادث غیر مترقبه با بهره گیری از آخرین یافته‌های علمی را یکی دیگر از حوزه‌های مهم برای همکاری دو کشور برشمرد.

opal

سفیر جدید ژاپن با بیان اینکه از سال ۲۰۱۴ میلادی تلاش فراوانی برای کمک و احیای دریاچه ارومیه کرده‌ایم، تصریح کرد: علاقه مند تعمیق همکاری‌های تخصصی برای احیای دریاچه ارومیه هستیم.

همچنین شهردار تبریز در این دیدار اظهار کرد: حافظه تاریخی ملت‌ها نقش کلیدی در توسعه روابط آینده دارد به عنوان یک ایرانی، عصر حاضر را عصر آزمون دولت‌ها می‌دانم چرا که معتقدیم، حافظه تاریخی ملت‌ها پاک شدنی نیست. ایران در طول تاریخ هیچ وقت آغازگر جنگی نبوده است و پیام ایرانیان به مردم دنیا، پیام صلح و انسان دوستی است.

یعقوب هوشیار با بیان اینکه خوی وحشی گری آمریکا دلیل عدم اعتماد مردم دنیا به این کشور است، اظهار کرد: مردم ژاپن خوی و منش وحشی گرایانه آمریکا را بیش از بسیاری از کشورها درک کرده‌اند و اطمینان دارم حافظه تاریخی مردم ژاپن این رفتار آمریکا را به یاد دارند.

وی تصریح کرد: مردم ژاپن در جنگ با آمریکا شکست نخورده‌اند و از این واقعه به عنوان یک تجربه بسیار عالی در عرصه بین المللی بهره مند شده‌اند.

هوشیار با بیان اینکه تبریز در مسیر جاده ابریشم قرار دارد و این مقوله از لحاظ اقتصادی، علمی و آموزشی در منطقه حائز شرایط ویژه است، افزود: ظرفیت علمی بالای تبریز با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، زمینه مطلوبی برای توسعه مراودات بین تبریز و شهرهای ژاپن است به طوری که مجموعه‌های دانش بنیان متعددی در تبریز فعالیت می‌کنند و این موضوع می‌تواند زمینه خوبی برای توسعه مبادلات بین ایران و ژاپن باشد.

شهردار تبریز همچنین با بیان اینکه در بحث مخاطرات طبیعی همچون زمین لرزه زمینه مشترک همکاری خوبی بین شهرهای ایران و ژاپن وجود دارد، ادامه داد: انعقاد قرارداد خواهر خواندگی بین تبریز و یکی از شهرهای ژاپن می‌تواند در رفع مخاطرات طبیعی از جمله فرونشست خاک و زمین لرزه بستر خوبی برای انتقال تجارب علمی و عملی باشد.

هوشیار با بیان اینکه هویت و تاریخ غنی تبریز، این شهر را در جایگاه جهان‌شهری قرار داده است، تصریح کرد: تبریز از قطب‌های صنعتی ایران بوده و صنایع مهمی همچون تراکتورسازی، ماشین‌سازی، صنایع غذایی، معادن و صنعت فرش جایگاه ویژه‌ای به این شهر داده‌است.

وی ضمن اعلام اینکه تبریز در دهه اخیر توسعه مطلوبی داشته است، خاطرنشان کرد: در کلانشهر تبریز در حوزه توسعه شهری اتفاقات مبارکی رقم خورده است به طوری که تکمیل خطوط قطار شهری، هوشمندسازی خدمات و توسعه گردشگری تبریز جزو اولویت‌های مدیریت شهری تبریز در سال‌های اخیر بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز وی در پایان خاطرنشان کرد: همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز در سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و بر همین اساس پیگیر آغاز ۲۰ پروژه بزرگ سرمایه گذاری در تبریز هستیم.

منبع: ایسنا

سیاسی
شناسه : 412998
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *