xtrim

راهنمای خرید پروفیل+برترین تولیدکنندگان پروفیل ایران

پروفیل، مقطعی ساخته‌شده از فولاد است که با نورد، کشش یا فشاردادن شکل گرفته است. پروفیل در تمام شکل‌های خود سطح مقطع یکسانی دارد و اغلب برای تقویت بتن یا سازه‌های ساختمانی استفاده می‌شود.

این مقطع فولادی به افزایش استحکام پروژه‌های ساخت‌وساز کمک می‌کند. پروفیل‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند؛ تقویت‌کننده‌های بتن، آرماتورهای بتنی میله‌های فولادی صاف، آجدار،  پروفیل‌های فولادی بزرگ که به شکل فولادی عمومی، فولاد زاویه‌دار و … .

پروفیل‌های فولادی به‌طورکلی در برابر رطوبت، آتش و آب و هوا مقاوم هستند و نیازی به مراقبت خاصی ندارند، اما در مناطق مرطوب به پوشش‌دهی مناسب و مراقبت در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی نیاز دارند.

opal

استفاده از پروفیل‌های فولادی برای صنایع مختلف مقرون‌به‌صرفه است. پروفیل‌های فولادی در بسیاری از صنایع مانند بخش‌های صنعتی و کشاورزی کاربرد دارد و مهم‌ترین کاربرد آن تقویت بتن است.

مهم‌ترین نکته‌هایی که پیش از خرید پروفیل باید بدانید

پروفیل‌ها مانند هر نوع دیگری از مقاطع فولادی با انواع مختلف و برای کاربرد‌های مختلفی به تولید می‌رسند و این مهم است که هر نوع پروفیل را بسته به کاربری مد نظر خود انتخاب کنید. برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های پروفیل که باید در هنگام خرید این محصول در نظر داشته باشید به شرح زیر هستند.

جنس پروفیل

پروفیل‌ها با توجه به مواد سازنده آن‌ها در صنایع مختلف کاربردهای متنوعی دارند. دسته‌بندی کلی پروفیل از نظر جنس عبارت است از:

پروفیل ساختمانی

پروفیل‌های فولادی ساختمانی پروفیل‌هایی با مقاطع مربع یا مستطیل از ۲ سانتی‌متر تا ۲۰ سانتی‌متر است و ضخامت بین ۱ تا ۶ میلی‌متر هستندکه در ساخت در و پنجره کاربرد دارند. این نوع پروفیل‌ها شامل پروفیل ۵۰۷، ۵۰۸، ۵۰۹ و ۹۵ و… می‌شوند. به پروفیل‌های چهارچوبی پروفیل‌های لنگه دری هم گفته می‌شود. 

پروفیل‌های صنعتی

پروفیل‌های صنعتی در ساخت اسکلت‌های فولادی برای ساختمان استفاده می‌شوند؛ مانند پروفیل I یا همان تیرآهن.

پروفیل‌های سبک مُبلی

این پروفیل‌های زیبا و براق از ورق روغنی به روش نورد سرد در دو نوع ST14 و ST12 تولید می‌شوند. قیمت این نوع پروفیل به‌دلیل جنس و ظاهر متفاوت از سایر پروفیل‌ها گران‌تر است. 

پروفیل گالوانیزه

پروفیل گالوانیزه پروفیلی است که لایه‌ای از فلز برای جلوگیری از زنگ‌زدن روی آن کشیده شده است. این نوع پروفیل با درپوش‌های پلاستیکی، در محیط‌های بیرونی و مکان‌های پررطوبت استفاده می‌شوند.

پروفیل استیل

این نوع پروفیل‌های مقاوم در مقابل زنگ‌زدن مقاوم هستند، ظاهر زیبایی دارند و در محیط‌های مرطوب، از آن‌ها برای ساخت وسایل دکوری استفاده می‌شود. 

پروفیل‌های آلومینیومی

پروفیل‌های آلومینیومی به‌دلیل شکل‌پذیری و مقاومت در برابر خوردگی، زیبایی و سبکی برای ساختن در و پنجره استفاده می‌شوند. همچنین به‌دلیل نقطه ذوب بالا امنیت بیشتری در مقابل آتش‌سوزی دارند و در طبیعت بازیافت می‌شوند.

پروفیل‌های UPVC

پروفیل‌های UPVC  بیشتر در ساخت پنجره‌های دوجداره کاربرد دارند و از اتلاف گرما و انرژی جلوگیری می‌کنند. سبکی، شکل‌پذیری، مقاومت در برابر آتش‌سوزی، عایق بودن و مقاومت در برابر ضربه از ویژگی‌های این نوع پروفیل است.  

پروفیل‌های چوبی 

با پیشرفت تکنولوژی، شکل استفاده از محصولات چوبی متحول شده است. امروزه نوع جدیدی از پروفیل چوبی به نام عنوان چوب پلاست در ساخت پنجره‌ها و درب‌ها، مبلمان و معماری‌های داخلی، نمای ساختمان‌ها، کابینت‌سازی و… استفاده می‌‌شود.
 هر کدام از این پروفیل‌ها بر اساس جنس و ویژگی‌های خاص کاربردهای متفاوتی دارند؛ براین‌اساس قیمت پروفیل نیز بسته به این ویژگی‌ها متفاوت است.

تولید کنندگان پروفیل در ایران

سایز پروفیل

مهم‌ترین نکته در به‌کارگیری پروفیل، بررسی سایز پروفیل‌ها است. دسته‌بندی اصلی پروفیل‌ها که در نهایت کاربرد هر کدام را مشخص می‌کند، بر اساس سایز پروفیل‌ها صورت می‌گیرد. نکته مهم درباره سایز پروفیل‌ها این است که باید براساس استانداردهای معتبر باشد؛ پروفیل‌هایی که از نظر سایز با استاندارد‌های ملی و بین‌المللی فاصله دارند و هرقدر هم باکیفیت باشند، عملکرد مناسبی نخواهند داشت. سایزبندی انواع پروفیل براساس استاندارد‌های معتبر به شرح زیر است:

  • پروفیل ۱۰در۱۰ با ضخامت ۲ میلی متر
  • پروفیل ۲۰در۲۰ با ضخامت ۲ میلی متر
  • پروفیل ۳۰ × ۳۰ با ضخامت ۲ و ۲.۵ میلی متر
  • پروفیل ۴۰ × ۴۰ با ضخامت ۲ و ۲.۵ میلی متر
  • پروفیل ۵۰ × ۵۰ با ضخامت ۲ و ۲.۵ و ۳ میلی متر

مشخصات فنی پروفیل

علاوه‌بر ویژگی‌هایی که برشمردیم در هنگام خرید پروفیل باید به بعضی مشخصات فنی پروفیل هم دقت کرد که عبارت‌اند از: 

  • فرایند تولید
  • ابعاد مقطع
  • عناصر به کار رفته
  • نوع استاندارد تولید

تمامی این موارد با استفاده از یک کد مخصوص حک‌شده بر روی پروفایل‌ها مشخص می‌شود؛ مثلاً استاندارد معتبر و مورد استفاده برای تولید این محصول در ایران، استاندارد BS EN 10219 است. این استاندارد دو بخش اصلی دارد:

  • بخش اول شرایط فنی پروفیل‌های فولادی ساختمانی غیرآلیاژی شناخته می‌شود. این بخش، مشخصات تولید، آزمون‌ها و بررسی‌های مربوط به خط تولید و… را نشان می‌دهد. 
  • بخش دوم ابعاد و خصوصیات پروفیل ساختمانی را بیان می‌کند.

قیمت پروفیل

به‌سبب نوسان‌های شدید قیمت پروفیل در بازار آهن، امکان ارائه قیمت ثابت برای محصولات وجود ندارد و از این رو پیشنهاد می‌کنیم پیش از خرید، قیمت پروفیل استیل، گالوانیزه یا هر نوع دیگری از این محصول را با هر مشخصاتی از مراجع معتبر استعلام کنید. بهتر است این کار را از چند مرجع ترجیحاً آنلاین انجام دهید تا کار شما با سرعت بیشتری انجام شود و همچنین بتوانید قیمت‌ها را با هم مقایسه کنید و پایین‌ترین قیمت ممکن را پیدا کنید.

تولید‌کننده پروفیل

کیفیت و همخوانی پروفیل فلزی با استانداردها به تولید‌کننده محصول بستگی دارد. با خرید محصولات برند‌های معتبر که در ادامه برخی از آن‌ها را بررسی خواهیم کرد، می‌توانید از کیفیت و دوام محصول اطمینان حاصل کنید.

فروشنده محصول

اغلب کارخانه‌ها فروش مستقیم دارند، اما بهتر است بدانید که خرید از کارخانه معمولاً با دشواری‌ها و چالش‌های زیادی همراه است؛ به‌ویژه اینکه باید حتماً حجم خرید شما به یک حد نصاب مشخص برسد تا تولیدکننده تمایل به ارسال داشته باشد؛ از این رو بهتر است محصول موردنظرتان را از فروشندگان معتبر آهن‌آلات خرید کنید که بهترین محصولات تولیدکننده‌های معتبر را در اختیار دارند. 

برترین تولید کنندگان پروفیل در ایران

برترین تولید کنندگان پروفیل در ایران

در این بخش برترین تولیدکنندگان پروفیل در ایران را نام می‌بریم تا به شما در خرید پروفیل کمک کند. کارخانه‌های بسیاری در ایران، انواع پروفیل را با کیفیت بالا و رعایت استاندارد‌های لازم تولید می‌کنند. برخی از خوش نام‌ترین و مطرح‌ترین تولیدکنندگان پروفیل در ایران عبارت‌اند از:

  • شرکت جهان پروفیل پارس (تهران)
  • شرکت نورد و لوله یاران (تهران)
  • شرکت لوله و پروفیل صابری (تهران)
  • شرکت پروفیل نیکان (اصفهان)
  • کارخانجات نورد پروفیل ساوه (مرکزی)
  • گروه صنعتی شرق (تهران)
  • شرکت صدرا پروفیل (تهران)
  • کارخانه لوله و پروفیل آپادانا (اصفهان)
  • پروفیل کیان پرشیا (تهران)
  • کارخانه لوله و پروفیل کیان (تهران)
  • ورد لوله و پروفیل اصفهان
  • تعاونی فولاد علویجه (اصفهان)
  • شرکت آریا صنعت دلیجان (مرکزی)
  • صدرا پروفیل کاوه (تهران)
  • به فلز سپاهان (جاده اصفهان-تهران)
  • شرکت تولید خاور صنعت هما (تهران)

همه تولیدکننده‌های مذکور محصولاتی با کیفیت و مناسب تولید می‌کنند؛ بااین‌حال با توجه به تعداد زیاد کارخانه‌ها و تنوع محصولات و خدمات بهتر است از راهنمایی کارشناسان مجرب در زمینه آهن آلت بهره ببرید. 

خرید انواع پروفیل فلزی از آیرومارت

برای اینکه بتوانید خریدی اصولی، به‌صرفه و ایمن داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان باتجربه شرکت بازرگانی آیرومات، ارائه‌دهنده محصولات معتبر‌ترین تولیدکنندگان انواع مقاطع فولادی و پروفیل در کشور در تماس باشید. 

شرکت پیشرو صنعت نفت آسیا با برند تجاری آیرومارت، تمامی محصولات خود را با ارائه قیمت رقابتی و مشاوره رایگان به فروش می‌رساند. برای به‌دست‌آوردن اطلاعات بیشتر، بررسی قیمت پروفیل z و هر نوع دیگری از این محصول، می‌توانید به سایت آیرومارت به آدرس www.iromart.com مراجعه کنید. همچنین برای ارتباط با کارشناسان ما با شماره تلفن ۰۲۱۴۵۳۰۶ تماس حاصل فرمایید.

 

*** این مطلب توسط جهان صنعت نیوز نوشته نشده و انتشار آن به منزله تایید محتوا نیست

خواندنی
شناسه : 413443
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *