xtrim

استفاده از تیک تاک در دانشگاه ممنوع می‌شود

آنطور که مسئولان آموزشی انگلیس تصمیم گرفته‌اند، از هفته آینده استفاده از تیک‌تاک در فاصله یک کیلومتری از هر دانشگاه این کشور ممنوع خواهد شد.

به گزارش سرویس دانش و فناوری جهان صنعت نیوز، این تصمیم بعد از آن اتخاذ شد که گروهی از معاونان از ۱۳ دانشگاه در انگلیس با هم متحد شدند. آنها نامه‌ای درباره تأثیر مخرب این شبکه بر بهره‌وری دانشجویان به مسئولان ارسال کردند. آنها ادعا می‌کنند که این برنامه بیش از حد باعث حواس‌پرتی در محوطه دانشگاه می‌شود. توجه دانشجویان را از بین می‌برد و تاثیر منفی زیادی نیز بر نمرات آنها در سطح دانشگاه دارد.

قرار است در روز‌های آتی توسط وزیر آموزش انگلیس اعلام کند که این برنامه در تمام شبکه‌های وای فای و همچنین در تمام شبکه‌های ۴ G در شعاع یک کیلومتری از تمام ۱۶۶ دانشگاه در انگلیس ممنوع خواهد شد. در بخشی از نامه معاونان دانشگاه آمده است: «به عنوان متولیان آموزش عالی، وظیفه ما حفاظت از فعالیت‌های علمی و رفاه دانشجویان است. حضور تیک تاک فضای محیط‌های آموزشی ما را مختل کرده. به طوری که دانشجویان به طور مخفیانه در طول کلاس با این برنامه کار می‌کنند و در نتیجه یکپارچگی فرآیند‌های آموزش تضعیف می‌شود».

موافقان ممنوعیت

نیک موریسون، کتابدار دانشگاه اکستر با این ممنوعیت موافق است. وی در مورد تجربیات خود از این برنامه که باعث اختلال در محوطه دانشگاه می‌شود، اینطور صحبت می‌کند: «نزدیک به ۲۰ سال است که به عنوان کتابدار دانشگاه کار می‌کنم. در تمام این سال‌ها هیچ موضوعی به اندازه تیک تاک باعث حواس‌پرتی دانشجویان نشده است. درست زمانی که کتابخانه به شلوغ‌ترین زمان خود نزدیک می‌شود، دانشجویانی را می‌بینید که لپ‌تاپ‌های خود را بسته و بی‌هدف با گوشی‌های همراه خود کار می‌کنند. به عنوان مثال، هفته گذشته مشغول انجام کار بودم که گروهی از دختران دانشجو در حال فیلم‌برداری از خود در کتابخانه بودند. زمان آن فرا رسیده است که همه این اتفاقات متوقف شود».

opal

یکی از معاونان دانشگاه که یکی از چهره‌های کلیدی در اجرای این ممنوعیت بوده است، در این باره به Tab گفت: «تاثیری که تیک تاک بر نسل کنونی دانشجویان گذاشته، سیار زیاد است و نباید آن را دست کم گرفت. این برنامه نه تنها حواس دانشجویان را از تحصیلات آکادمیک‌شان منحرف می‌کند، بلکه توانایی دانشجویان برای تمرکز در طول سخنرانی‌ها و سمینار‌ها را مختل می‌کند. این مساله منجر به کاهش عملکرد تحصیلی آنها شده است و آن را می‌توان در کاهش قابل توجه نمرات و نتایج کلی دانشجویان مشاهده کرد». وی در پایان ابراز امیدواری کرد این ممنوعیت تغییر قابل توجهی در نمرات، بهره‌وری و سلامت روان دانشجویان ایجاد کند.

در میان بسیاری اعتقاد دارند که اعلام رسمی این خبر از سوی وزارت آموزش انگلیس، با واکنش‌های تند دانشجویان رو به رو خواهد شد. به احتمال زیاد جنجالی شدید به وجود می‌آید.

ایسنا

دانش و فناوری
شناسه : 417123
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *