با حمله اسرائیل به ایران قیمت نفت ۱۰۰ دلار میشود
ترس از گسترش جنگ در خاورمیانه به دنبال پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی باعث شده برخی بانکها پیش بینی خود از قیمت این کالا در کوتاه مدت را افزایش دهند.
به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی جهان صنعت نیوز، به نقل از رویترز، پاسخ ایران به اسرائیل مخاطرات ژئوپلیتیکی در بازار نفت را در کوتاه مدت افزایش داده و باعث شده برخی بانکها پیش بینی خود از قیمت این کالا را افزایش دهند.
ایران در آخرین ساعات روز شنبه ۳۰۰ پهپاد و موشک، به تلافی حمله رژیم صهیونیستی به سفارتخانه این کشور در سوریه در اول آوریل، به سمت رژیم صهیونیستی شلیک کرد که ترس از گسترش جنگ در خاورمیانه را افزایش داده است.
بانک سیتی در روز دوشنبه پیش بینی خود از قیمت نفت در کوتاه مدت را تا ۸۸ دلار در هر بشکه افزایش داد، در حالی که قبلاً ۸۰ دلار اعلام کرده بود. این بانک اعلام کرد در صورت ادامه درگیری بین ایران و رژیم صهیونیستی قیمت نفت میتواند به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد.
به علاوه تحلیلگران این بانک عقیده دارند آرام شدن تنشها قیمت نفت را به سرعت تا ۷۰ دلار یا بین ۸۰ تا ۸۵ دلار در هر بشکه پایین میآورد.
طبق گفته دو وزیر ارشد اسرائیل، پاسخ به ایران قریب الوقوع نخواهد بود و به تنهایی انجام نمیشود.
بانک فرانسوی سوسیت جنرال پیشبینی میکند قیمت نفت برنت در سه ماهه دوم سال جاری میلادی به ۹۱ دلار و قیمت نفت آمریکا به ۸۷.۵ دلار در هر بشکه برسد. این بانک متوسط قیمت نفت برنت را در سال جاری میلادی ۸۶.۸ و نفت آمریکا را ۸۳.۳ دلار در هر بشکه تخمین میزند.
این بانک اعلام کرد رویارویی مستقیم آمریکا و ایران میتواند قیمت نفت را تا بیش از ۱۴۰ دلار در هر بشکه افزایش دهد.
انگلیس، فرانسه، آلمان و رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا به همراه آمریکا و سازمان ملل خواستار خویشتنداری از سوی ایران و رژیم صهیونیستی شدهاند.
بانک سرمایه گذاری جیپی مورگان طی یادداشتی اعلام کرد قیمت نفت تا حد زیادی به پاسخ نظامی رژیم صهیونیستی به ایران بستگی دارد. این بانک انتظار دارد قیمت نفت در ماه مه در سطح ۹۰ دلار در هر بشکه باقی بماند.
تحلیلگران کپلر عقیده دارند اگر عرضه نفت به طرز غیر منتظرهای مختل شود، تولید نفت کاهش یابد و زیرساختهای انرژی روسیه همچنان مورد حمله پهپادهای اوکراین قرار داشته باشند، قیمت نفت از کنترل خارج شده و به ۱۰۰ دلار در هر بشکه میرسد.
تسنیم
نفت و پتروشیمیلینک کوتاه :