بطری آب معدنی خطرناک است؟
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نور آفتاب و انجماد، بطریهای یکبار مصرف را تخریب نمیکند.
به گزارش سرویس عمومی جهان صنعت نیوز، مهندس معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آبهای آشامیدنی و معدنی بستهبندی شده گفت: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآوردهای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند. کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم میتواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.
وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولا در رسانههای عمومی نیست. تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات می باشد که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلا دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید میشود.
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی شود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مهندس تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو با خیال راحت از آنها استفاده کنند. بدانند کوچکترین تهدید سلامتی در فرآوردههای غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.
منبع: ایسنا
عمومیلینک کوتاه :