xtrim

پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص فراخوان داد

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا از فراخوان این پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص در خوانایی خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی و فرهنگی جهان صنعت نیوز، سرهنگ علی محمدی درباره آن‌دسته از پلاک‌هایی که دارای تیرگی شده. و اصطلاحا سوخته‌اند، گفت: در سال ۱۳۹۳ تعدادی پلاک صادر شد. که بخشی از آنها دارای مشکلاتی در جنس بودند که این پلاک‌ها به مرور دچار سوختگی شدند. ما همان زمان فراخوانی زده و این پلاک‌ها را به شکل رایگان عوض کردیم. همچنین جنس این پلاک‌ها نیز عوض شد.

وی درباره خودروهایی که همچنان دارای چنین پلاک‌هایی بوده و نسبت به تعویض آن اقدام نکرده‌اند، نیز گفت: آن دسته از خودروهایی که سال ۹۳ پلاک بر رویشان نصب شده و دارای این مشکل هستند، باز هم می‌توانند به مراکز تعویض پلاک مراجعه کرده و نسبت به تعویض رایگان پلاک خود اقدام کنند. همچنین اگر در مواردی در سال‌های دیگر نیز پلاک چنین مشکلی داشته امکان تعویض رایگان آن وجود دارد.

رئیس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور فراجا درباره آن‌دسته از پلاک‌هایی که عمدا از سوی مالک دچار سوختگی یا ناخوانایی شده‌اند، نیز گفت: اگر پلاکی هم بعد از سال ۹۳ نصب شده و افراد عمدا کاری کرده‌اند، امکان تعویض آن وجود دارد، اما دیگر این تعویض رایگان نخواهد بود.

opal

محمدی تاکید کرد که تاپایان همین ماه فرصت برای مراجعه به مراکز تعویض پلاک و تعویض پلاک‌های سوخته وجود دارد.

منبع: ایسنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 424971
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. چرا همش جانبازان؟ چه فرقی میان معلولان و جانبازان وجود دارد؟ پدر من خود شیمیایی زمان جنگ است ۸ سال کامل در مناطق جنگی حضور داشته و زمانیکه میبایست کنار خانواده اش باشد و فرزندش را بیمارستان برساند در جبهه جنگ حضور داشت و فرزند ۱ ساله اشبه علت تشنج و دیر رساندن به بیمارستان دچار فلج از ناحیه پا شد این را گفتم تا کسی نگوید که جانبازان از کشور دفاع کردن پدر من ۸ سال در جبه بود و سلامت فرزندش و سلامتی خودش را فدای این کشور نمود حالا سوال من از مسلولان اینست پس حق زندگی معلولین در کجای این داستان پر از مشکلات اجتماعی و اقتصادی و .. قرار دارد؟ دراین اوضاع بد اقتصادی و اینهمه مشکلات زندگی ایا کسی هست با ۱ میلیون تومان در ماه بتواند زندگی کند بتواند شغل برای خودش ایجاد کند و بتواند ازدواج کند و بتواند سرپناهی برای خودش ایجاد کند؟ این همان مستمری است که دولت و ریس بهزیستی کشور به هر نفر از مستمری بگیران در ماه می پردازد قشری که دستشان به هیچ کجایی نمیرسد و صدایشان همیشه بی صداست جالبتر انکه هنوز بعد گذشت ۵۴ روز از سال نو همان چند صد هزارتومان عیدی معلولان را نیز پرداخت نکرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *