xtrim

رونق تولید اولویت اول شرکت مس است

جهان صنعت نیوز:   مهندس «محمدرضا بنی‌اسدی‌راد»مدیرعامل شرکت مس در جلسه تولید مجتمع مس سونگون که با هدف بررسی آمار تولید ماهانه مجتمع مس سونگون و میزان پیشرفت طرح‌های توسعه‌ای برگزار شد گفت: سال ۹۷ برای خانواده صنعت مس سالی سراسر از موفقیت‌های تولیدی و توسعه‌ای بود و باید سال ۹۸ را باانگیزه‌تر و پرشتاب‌تر از سال ۹۷ آغاز کنیم.

وی با اشاره به وضعیت رضایت‌بخش مجتمع مس سونگون افزود: عملکرد یک‌ماهه تولیدی مجتمع مس سونگون در سال جاری نشان می‌دهد که میزان تولید این مجتمع ۵ درصد بالاتر از برنامه است.

مهندس بنی‌اسدی‌راد با اشاره به نقش اشتغال‌زایی در وضعیت کنونی اظهار داشت: باید به دنبال شناسایی فرصت‌های ایجاد اشتغال در صنعت مس باشیم و ما در هرکجا که امکان اشتغال‌زایی باشد حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه سرعت گرفتن طرح‌های توسعه‌ای در مجتمع مس سونگون و تکمیل چرخه تولید مهم‌ترین راهبرد شرکت مس است گفت: باید همه تلاش خود را برای بهره‌برداری هر چه سریع‌تر کارخانجات ذوب و پالایشگاه و تولید کاتد انجام دهیم و در کنار آن به دنبال شناسایی فرصت‌های تولیدی صنایع پایین‌دستی باشیم تا با جذب سرمایه‌گذار امکان ایجاد آنها را شهرک صنایع پایین‌دستی مس در ورزقان ایجاد کنیم.

مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر پیگیری طرح کارخانه اسیدسولفوریک مجتمع مس سونگون گفت: کارخانه اسیدسولفوریک فرصت‌های تولیدی و اشتغال‌زایی بسیاری را در حوزه کشاورزی و فعال‌سازی معادن کوچک اکسیدی و سولوری کم عیار از طریق فرایند هیپ لیچینگ فراهم می‌کند.

وی افزود: با توجه به وجود معادن اکسیدی و سولفوری کم‌عیار در کشور و همچنین کاهش قیمت اسیدسولفوریک در کشور، فرصت خوبی برای کارخانجات هیپ لیچینگ و تولید کاتد فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت مس با بیان این‌که شرکت مس آمادگی ارائه خدمات مشاوری و پشتیبانی به این معادن را دارد بیان کرد: علاوه بر این شرکت مس امکان عرضه اسید با قیمت مناسب و خرید تضمینی کاتد را نیز دارد تا این ظرفیت‌های بالقوه بالفعل شود.

مهندس بنی‌اسدی‌راد با اشاره به بحث بومی‌سازی در صنعت مس گفت: باید همت کنیم تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم و بومی‌سازی یکی از این فرصت‌هاست و باید تقویت شود.

وی تصریح کرد: در جهت نیل به این هدف بزرگ باید شرکت‌های دانش‌بنیان را بیشتر درگیر زنجیره تولید کنیم و برای تحقیقات و مطالعات علمی و تکنولوژیک برنامه‌ریزی ویژه، دقیق و بلندمدتی داشته باشیم.

اقتصاد کلانصنعت و معدن
شناسه : 42790
لینک کوتاه :