xtrim

تعطیلی پنجشنبه از دستور کار خارج شد

رییس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه اتاق های بازرگانی تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب لایحه افزایش تعطیلی که مخل کسب و کار بود را با رویکرد و نگاه ملی به کار گرفتند، گفت: بعد از عدم تایید تعطیلی شنبه از سوی شورای نگهبان، تعطیلی پنجشنبه ها هم منتفی شد.

 

به گزارش سرویس صنعت و معدن جهان صنعت نیوز، محمود نجفی عرب در جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: اتاق های بازرگانی تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب لایحه افزایش تعطیلی که مخل کسب و کار بود را با رویکرد و نگاه ملی به کار گرفتند. در این میان، موضع اولیه اتاق بازرگانی مخالفت با افزایش تعداد روزهای تعطیل و به ویژه تعطیلی پنجشنبه بود که در صورت تحقق می توانست با کاهش دادن روزهای کاری مشترک با اغلب کشورها به سه روز در هفته، آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی افزود: طبق بررسی های انجام شده این اقدام، سالانه بین ۸ تا ۱۰ میلیارد دلار آسیب به دنبال داشت.

تعطیلی پنجشنبه از دستور کار خارج می‌شود

به گفته نجفی عرب، ابتدا با پیگیری ها نظر کمیسیون اجتماعی مجلس تغییر کرد و بحث تعطیلی پنجشنبه که مدنظر دولت بود، منتفی و شنبه جایگزین شد، اما در قدم بعدی و در پیامد حضور بنده به عنوان نماینده بخش خصوصی در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در هشتم خرداد ماه، کلیت طرح از موضوعیت ساقط شد، بدین ترتیب فارغ از نظر شورای نگهبان، خوشبختانه بررسی لایحه دولت و مصوبه مجلس از دور خارج خواهد شد.

وی اظهار داشت: نظر هیات عالی نظارت نه تنها مخالفت با تعطیلی شنبه که اساسا مخالف با افزایش تعطیلات هفتگی بود. همچنین مشخص شد که دولت سیزدهم نیز اصراری برای به نتیجه رساندن لایحه پیشنهادی خود ندارد.

نجفی عرب گفت: همچنین در این هیات مورد تاکید قرار گرفت که پنجشنبه جزئی از تعطیلات رسمی کشور نیست و همه سازمان ها و دستگاه های دولتی مکلف به ارائه خدمات از جمله خدمات تجاری هستند.

وی افزود: صرف نظرکردن قانونگذار از تعطیلی روز پنجشنبه و ممانعت از ایجاد خسارت، برای بخش خصوصی اقتصاد کشور به منزله یک موفقیت چشمگیر است.

 اقتصاد آنلاین

صنعت و معدن
شناسه : 431174
لینک کوتاه :

۸ دیدگاه

    1. طلا معیار بین المللی برای سنجش ارزش پول است. حقوق کارمندان با افزایش سالانه حدود ۲۰ درصد، در هر چهار سال ۲ برابر می شود؛ درصورتیکه در طی چهار سال گذشته، قیمت طلا(سکه) حدود ۵ برابر شده است. این یعنی، ارزش حقوق کارمندان به اندازه دو پنجم چهار سال قبل گردیده است. اگر عدالت برقرار باشد متناسب با کاهش ارزش حقوق کارکنان روزهای کاری هم باید کاهش یابد. دو پنجم یک ماه، معادل ۱۲ روز است، چون کارکنان فقط به اندازه ۱۲ روز در ماه حقوق می گیرند پس باید ۱۲ روز هم کار کنند که معادل سه روز کار در هفته و چهار روز تعطیلی در هفته است. متاسفانه با وجود اینکه هم اکنون، کارفرمایان ۱۸ روز در ماه، معادل ۴ روز در هفته، حقوق کارمندان را به هیچ وجه پرداخت نمی نمایند ولی با اکراه با تعطیلی پنجشنبه ها موافقت می کنند!!!

    2. بررسی مصوبه تعطیلی پنجشنبه ها در صحن علنی مجلس شبیه رفراندوم است که نمایندگان محترم بین حمایت از سرمایه داران و حمایت از مستضعفان (کارکنان) یکی را انتخاب خواهند کرد. امیدواریم این انتخاب در شان و برازنده انقلاب و نظام مقدس کشور عزیزمان باشد.

  1. هر کس با رهبری مخالفت کند بهتر از این نمی شود هر چه ولی فقیه داد میزند تحکیم خانواده ، شما گوش نمی کنید فقط به فکر شکم و پول و… هستید عاقبت خواری برای شما بدنبال دارد کمی تقوا داشته باشید تحمل می کردید نمی ترسیدید پنج شنبه ها داشت تعطیل می شد و اقتصاد ما هم امام زمان کمک میکرد درست می شد.

    1. اکثر مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها چه کسانی هستند: ۱- تعداد بسیار کمی افراد کم سواد که با تجارت و اقتصاد مدرن، آشنایی ندارند.۲- تجار و سرمایه داران زالو صفت که بدون پرداخت حقوق واقعی کارکنان از آنان به شدت بهره کشی می کنند. ۳- افراد خودفروخته که توسط تجار و سرمایه داران خودپسند، اجیر، تطمیع و تشویق می شوند که مخالفت کنند.۴- افراد باسواد اما تطمیع شده توسط مخالفان. ۵- افراد خائن به کشور که به دنبال تشدید نارضایتی در کارکنان دولت و اختلال در نظام اجرایی کشور و تبدیل خودی به غیرخودی هستند.۶- افراد خائنی که به دنبال فروپاشی نهاد خانواده و افزایش مشکلات پیری جمعیت و فرزندآوری هستند تا زمینه فروپاشی خودبخودی کشور را فراهم کنند.۷- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به مردم هستند که مجلس به مردم و خواسته های آنها هیچ توجهی ندارد.۸- افراد خائنی که به دنبال القاء این مطلب به شهرستانی ها هستند که مسئولین به شهرستانی ها اهمیت نمی دهند.

  2. لطفا مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها پاسخ دهند که چطور وقتی کارمندان بخش دولتی مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور و محل استقرار سازمان های مرکزی و وزارتخانه ها ، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ایجاد نشده ولی حالا که قرار است کارمندان شهرستانی مشمول این تعطیلی شوند اقتصاد کشور منفجر می شود؟ اگر تعطیلی شنبه ها خواسته تجار بود چرا تشکل های اقتصادی، در دولت های یازدهم، دوازدهم و سیزدهم، موضوع تعطیلی شنبه ها را به وزارت اقتصاد و دارایی، پیشنهاد ندادند تا بصورت لایحه از طرف دولت در مجلس مطرح شود؟ آیا این اظهارات به اصطلاح فعالان اقتصادی، شائبه برانگیز نیست؟ چرا تاکنون در مورد تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی و برای لغو آن حتی یک بار اعتراض نکرده اند؟ آیا این بهانه ها صرفا برای لج بازی با متولیان لغو مصوبه تعطیلی شنبه ها نیست؟ وقتی با وجود تجارت الکترونیک، تحریم های اقتصادی و چالش های سیستم بانکی بین المللی، موضوع زمان در مراودات تجاری، کمرنگ و کم اولویت شده، چرا میخواهید کارمندان دولت را قربانی کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *