توضیحات مرکز وکلای قوه قضاییه درباره نتایج آزمون وکالت۱۴۰۲
رئیس مرکز وکلا در مورد آزمون وکالت ۱۴۰۲ توضیحاتی ارائه کرد و گفت: با بررسی صحت آزمون مشخص شد که در این آزمون حقی از کسی ضایع نشد و علت طولانی شدن اعلام نتایج آزمون بررسی و سنجش صحت آزمون بوده است.
به گزارش سرویس اجتماعی و فرهنگی جهان صنعت نیوز، حسن عبدلیانپور در مورد آزمون وکالت ۱۴۰۲ در مورد اینکه آیا تقلب در آزمون صورت گرفته بود، یا خیر اظهار کرد: همانطور که قبلا ریاست حفاظت اطلاعات قوه قضاییه نیز اعلام کرد تعدادی از افراد در این زمینه دستگیر شدند.
وی ادامه داد: برای این افراد پروندهای تشکیل شد که در دادسرای ویژه کارکنان دولت به صورت جدی در حال پیگیری است.
عبدلیانپور افزود: یکی از دلایل طولانی شدن اعلام نتایج آزمون تاکیدات ریاست قوه قضاییه بر سنجش و اعلام صحت آزمون و معرفی افراد متخلف بود.
وی بیان کرد: وسواس و دقت خاصی از جانب مرکز وکلا در زمینه صحت آزمون صورت گرفت تا به این نتیجه رسیدیم که نتیجه آزمون بسیار دقیق بوده و همه جوانب در آن دیده شده و افرادی که خطایی مرتکب شدند شناسایی شده و مجازات خواهند شد.
سنجش صحت آزمون وکالت
رئیس مرکز وکلا با بیان اینکه خاطیان تعداد محدودی بودند، گفت: همه متخلفان و خاطیان به صورت کامل شناسایی شدند که در این زمینه از دستگاههای امنیتی و دستگاه حفاظت قوه قضاییه تشکر میکنم چرا که سبب شدند هم آبروی قوه قضاییه و هم مرکز وکلا حفظ شده و سربلند از این آزمون بیرون بیاییم.
عبدلیانپور با بیان اینکه جلسات متعددی از سوی حفاظت اطلاعات قوه قضاییه برای بررسی صحت آزمون انجام شد. گفت: تعدادی از افراد شناسایی و دستگیر شده و به خطای خود اقرار کردند.
وی خطاب به داوطلبان آزمون وکالت ۱۴۰۲ گفت: مطمئن باشند که دستگاه قضایی و مجموعه مرکز وکلا و همچنین سازمان سنجش در کنار صداقت موضوع صحت آزمون را بررسی کردند و حقی از کسی ضایع نشد.
آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار و نتایج آن ۲۶ خرداد در سایت سازمان سنجش اعلام شد. در این آزمون ۱۰ هزار و ۸۴۱ نفر پذیرفته شدند که فرآیند جذب آنها نیز از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۹ لغایت ۱۴۰۳/۰۴/۲۰ انجام خواهد شد.
منبع: تسنیم
اجتماعی و فرهنگیلینک کوتاه :
اولن سلام خدمت ریاست محترم مرکز؛ چرا کلید سوالات و با در نظر گرفتن گروه سوالات متفاوت؛ از همان اوایل پس از آزمون منتشر نمیشود تا شرکت کنندگان خودشان نیز از نحوه امتحان و نتایج محتمل خود در خصوص درصدها وامکان وعدم امکان قبولی مطلع شوند؛ و ثانیاً؛ ضمن اعلام نتایج صرفاً کلید پاسخنامه هر فرد بدون انتشار گروه سوالات اکتفا شده و آنهم در واقع ن اصل پاسخنامه فرد هست و ن کپی آن؛ بلکه توسط سازمان تنظیم گردیده که صحت نتایج توسط داوطلب بعلت عدم انتشار سوالات داوطلب در کنار نتیجه و کلید تنظیمی؛ قابل احراز وبررسی توسط داوطلب امکانپذیر نیست؛ و از سویی با توجه به کمبود زمان مطالعه چگونه بپذیریم نمره تراز بالاتر از امتحانات قبلی بوده؛ پنهانکاری وعدم انتشار بموقع سوالات و کلید آن در اوایل پس از آزمون خود بشدت بحث بر انگیز است و همگان را دچار شک وتردید میکند
باسلام خدمت ریاست محترم مرکز وکلا؛ اولاً چه دلیلی دارد که سوالات و کلید آن در یک هفته اول پس از آزمون منتشر نشود تا داوطلبان از چگونگی امتحان خود و حساب کتاب درصدها و احتمال قبولی یا عدم قبولی مطلع شوند( کجای قانون این موضوع این منع شده؟؟) حتی بنظر من انتشار عین پاسخنامه هر فرد مدت نزدیکی پس از آزمون باید بلامانع شود وحتی سازمان مربوطه از این طریق میتواند کسب درآمد کند وصدرصد همگان موافق این موضوع هستند؛ ثانیآ متاسفانه سازمان سنجش ضمن اعلام نتایج صرفاً کلید پاسخ هر فرد را بدون انتشار سوالات مربوطه؛ بارگزاری نموده؛ وحتی پاسخنامه عین پاسخنامه وکپی آن نمیباشد بلکه توسط سنجش تنظیم گردیده و امکان اشتباه وجود دارد؛ وبعلت عدم انتشار سوالات امکان بررسی توسط داوطلب وحصول اطمینان برای داوطلبان مردود وجود ندارد
پیشرفت دولت و مردم تا یکسال آینده شهداء خدمت وچهار سال بعد نتیجه مثبت و منفی…