نرخ تورم خوراکیها در تیرماه ۱۴۰۳ چقدر شد؟
مرکز آمار ایران، متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور را در تیر ماه ۱۴۰۳ منتشر کرد.
به گزارش سرویس اقتصاد کلان جهان صنعت نیوز، مرکز آمار ایران طی گزارشی، میزان تورم خوراکیها و تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور را در تیر ماه ۱۴۰۳ منتشر کرد که به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.۳ درصد و رشته آش با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به خردادمه را داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههایش
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.۳- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ۲.۷ درصد و “دوغ پاستوریزه” با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با ۱.۹- درصد و “روغن نباتی جامد” با ۰.۴- درصد میباشد.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۲۷.۷ درصد ،سیب با ۲۰.۹ درصد و هندوانه با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با ۲۳.۵- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.۶- درصد، پیاز با ۵.۶- درصد و سیب زمینی با ۵.۲- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.۰ درصد و قند با ۵.۹ درصد میباشد.
ایرنا
اقتصاد کلانلینک کوتاه :