xtrim

اخذ مجوز ورود به کسب و کار تسهیل می‌شود+ جزئیات

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از حذف الزام دارا بودن کارت پایان خدمت در اخذ مجوز ورود به کسب و کار در هیات دولت خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی و فرهنگی جهان صنعت نیوز، عبدالحسین کلانتری در آئین اختتامیه اولین رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی جانا از نقش گروه‌های داوطلب دانشجویی در ارتقای فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها سخن گفت و اظهار داشت: در این دوره تلاش شد تا گروه‌های دانشجویی که بعضاً در دوران کرونا فعالیت آنان محدود و یا تعطیل شده‌ بود احیاء و تقویت شود.

وی تاکید کرد: پیوند فعالیت گروه‌های دانشجویی در راستای کمک به حل مسائل جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تحقق آن مستلزم تسهیل ورود آنان به زیست‌بوم نوآوری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: در این دوره تلاش شد تا از طریق رایزنی‌ با دیگر بخش‌های وزارت علوم و نیز دستگاه‌های مسئول، زمینه مناسبی را برای ورود دانشجویان به عرصه نوآوری و فناوری فراهم کنیم و این اقدام ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که باید تداوم پیدا کند.

وی با اشاره به مصوبه ماه‌های اخیر هیات وزیران در حذف الزام دارا بودن کارت پایان خدمت در اخذ مجوز ورود به کسب و کار افزود: این اقدام نیز شرایط مناسبی را در تبدیل هسته‌های خلاق و نوآور دانشجویی به شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد می‌کند.

پرورش و رشد خلاقیت باید از آموزش و پرورش آغاز شود

کلانتری بر ضرورت پرورش و بهره‌گیری از خلاقیت تأکید کرد و گفت: گرچه پرورش و رشد خلاقیت باید از آموزش و پرورش آغاز شود و خروجی آن در دانشگاه بروز پیدا کند، اما در این زمینه نباید منتظر ماند و باید راهکارهای ارتقای خلاقیت دانشجویان را دنبال کرد.

وی افزود: در همین راستا ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی تلاش کردیم تا با برگزاری و یا حمایت از رویدادهای نوآورانه دانشجویی، فضایی را فراهم کنیم تا دانشجویان مستعد به این سمت سوق پیدا کنند.

رئیس شورای سیاستگذاری اولین رقابت نوآوری اجتماعی جانا همچنین ضمن قدردانی از همه عوامل و دست‌اندرکاران این رویداد فاخر گفت: لازم می‌دانم تشکر ویژه‌ای از مشارکت و حضور دانشجویان عزیزی داشته باشم که از نقاط مختلف کشور با شرکت خود در این رقابت بر رونق آن افزودند.

جایزه نوآوری اجتماعی (جانا) با شعار «جریان بهبود نوآورانه زندگی» در بخش اصلی و همچنین، رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی و رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی (با هدف شناسایی و توانمندسازی دانش‌آموزان علاقه‌مند و مستعد در حوزه اجتماعی) از روز شنبه (۶ مردادماه) در صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز شد و هشتم مردادماه با برگزاری رقابت نهایی و معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

در این رقابت که با دریافت طرح‌های ۳۵۰ گروه در فراخوان عمومی آغاز شده و پس از پایش و ارزیابی در مراحل مختلف، ایده‌های ۳۰ گروه به مرحله پایانی راه پیدا کرد و با ارائه ۱۲ گروه منتخب در حضور هیئت داوران ادامه پیدا کرد.

هیئت داوران این رویداد نیز پس از بررسی ارائه گروه‌های منتخب در نهایت، ۳ گروه را به عنوان گروه‌های اول تا سوم انتخاب و ۲ گروه را شایسته تقدیر دانست.

منبع : ایسنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 442960
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *