پرداخت مطالبات گندمکاران بر اساس قانون طی ۴۸ ساعت
علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، اعلام کرد که دولت باید مطالبات گندمکاران را بر اساس قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی بهموقع پرداخت کند.
جهان صنعت نیوز – علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد که اصلاح قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی منجر به بهبود وضعیت گندمکاران شده است. او اظهار داشت که دولت موظف است قیمت گندم را در تابستان تعیین کرده و مطالبات گندمکاران را طی ۴۸ ساعت پرداخت کند. عباسی به افزایش تولید گندم و اهمیت پرداخت بهموقع مطالبات اشاره کرد و افزود که دولت باید به کشاورزان انگیزه کافی برای کشت و تولید گندم بدهد.
اهمیت پرداخت بهموقع مطالبات گندمکاران
سرویس کشاورزی : علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، درباره عملکرد دولت در پرداخت مطالبات گندمکاران اظهار داشت که اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی منجر به بهبود وضعیت کشاورزان شده است. او تصریح کرد که قیمت گندم هر ساله در تابستان و انتهای تیرماه باید تعیین شود، که این تعیین قیمت براساس شرایط تورم سالانه، نرخ جهانی محصول و جلوگیری از قاچاق مستقیم انجام میشود.
الزامات پرداخت مطالبات گندمکاران
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پس از اعلام نرخ خرید تضمینی، گندم توسط دولت خریداری میشود و مطالبات گندمکاران بر اساس قانون باید طی ۴۸ ساعت پرداخت شود، افزود: “در بودجه سنواتی، پرداخت مطالبات گندمکاران یکی از موضوعاتی بود که هر ساله مورد توجه قرار میگرفت و این موضوع در قانون بودجه سال جاری بیشتر مدنظر قرار گرفته است.”
ضرورت خودکفایی در تولید گندم
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت مکلف است تمام گندم تولیدی کشاورزان را به منظور مصرف در خبازیها و صنف و صنعت خریداری کند، ادامه داد: “اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی باعث شد سال گذشته ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم خریداری شود و پیشبینی میشود این میزان در سال جاری به حدود ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن افزایش یابد.”
پایداری در خودکفایی گندم
عباسی با بیان اینکه اقدام مجلس یازدهم برای اصلاح قانون و همراهی دولت باعث شد کشور به خودکفایی در تولید گندم برسد، گفت: “اگر قصد داریم پایداری در خودکفایی گندم صورت بگیرد، باید الزامات آن را نیز مورد توجه قرار دهیم. از جمله این الزامات تعیین قیمت مناسب خرید تضمینی گندم و پرداخت بهموقع مطالبات است.”
اهمیت انگیزهدهی به کشاورزان
عباسی با اشاره به اینکه دولت باید به کشاورزان برای کشت و تولید گندم انگیزه دهد، ادامه داد: “تا امروز حدود ۱۰ میلیون تن گندم به دولت تحویل داده شده که طلب از کشاورزان از دولت حدود ۶۵ درصد باقی مانده است.”
پیگیری مطالبات گندمکاران
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه حدود ۴۵ روز دیگر در برخی از مناطق کشور کشت گندم آغاز میشود و دولت باید حسن نیت خود را به کشاورزان برای کشت مجدد گندم نشان دهد، عنوان کرد: “در کمیسیون کشاورزی مجلس نشستهای متعددی را برای پیگیری مطالبات گندمکاران برگزار کردهایم و در این راستا نهادهای مختلفی مکلف به کمک برای پرداخت طلب کشاورزان شدهاند.”
پرداخت فوری مطالبات کشاورزان
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم طی روزهای اخیر دولت تصمیم بگیرد تا طلب کشاورزان گندمکاران پرداخت شود، تصریح کرد: “باید مطالبات کشاورزان گندمکار بدون تاخیر و هرچه سریعتر پرداخت شود تا شاهد افزایش تولید در سال آینده باشیم.”
کشاورزیلینک کوتاه :
پس لطف کنید جریمه دو ماه تاخیر گندم ما رو بدهید. در ضمن سال قبل هم ۵ ماه مابقی پولمون رو با تاخیر دادن. حنای شما دروغگوها دیگه رنگی نداره نزد ملت. دیگه با حرفای قشنگ گول نمیخوریم. امسال تا قیمت مناسب اعلام نشه احدی کشت نمیکنه چون با این قیمتها سودی نداره گندم. تجسم واقعی وقاحت هستید شما دروغگوها
سلام الان نزدیک ۳ ماه کلزا درو کردیم تحویل مراکز خرید دادیم اما دریغ از یک ریال واریز پول به داد کشاورزان کلزا کار استان گلستان برسیم زیر بار قرض و بدهی به شدیم
همه اش وعده الکی پدر کشاورز درآمده سم وکود چند برابر شده ونقدی همه اش دروغ
عنوان خبر گمراه کننده است در واقع باید می نوشتید تکرار وعده سر خرمن پرداخت مطالبات گندم کاران در مدت ۴۸ ساعت و آب . برای کلیک شدن مطالب م-خرف شما راه های دیگری هم وجود دارد.
کی میخواهید گندم رو بدید این همه فلسفه بافی یعنی چی کشاورزان رو بیچاره کردید ،،وقتی پول کشاورز رو نمیتونید بدید ،،حداقل بزارید ،مردم محصولشون رو صادر کنند
هرکس گندمبکار تخم پدر خودش نیست با این پرداخت نا دولت بی شرفها کشاورز قرض و نزولی کرده خدا نابوتان بکند و نسلتان منقرض
ما نظر بدیم ندیم چه فرقی داره این مطالب رو کسی پیگیری نمیکنه فقط برای بالا رفتن بازدید از سایت ها دروغ مینویسین ما هم گرفتار قرض و بدبختی مجبوریم بخونیم ای دروغ ها رو.به داد کشاورزا برسید
بابا دیگه دروغ شما ماکشاورزان درآورده لعنت بر پدر و مادرتان ما بندگان کردید