xtrim

طی ۴ سال مصرف بنزین رشد ۴۰ درصدی داشته است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت گفت: از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ میزان مصرف بنزین بین ۳۸ تا ۴۰ درصد رشد مصرف داشته است.

به گزارش سرویس نفت و پتروشیمی جهان صنعت نیوز،  «ناصر عاشوری» دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت عصر امروز (چهارشنبه) در نشست خبری اظهار داشت: انجمن صنفی پالایشی با توجه به استقرار دولت جدید به امید اینکه بتوان ناترازی‌ها را کاهش دهیم، تمام تلاش خود را می‌کند تا با سرعت بخشید به پروژه‌ها، این ناترازی‌ها، رفع شود.

وی افزود: کک زدایی در پالایشگاه بندرعباس، کیفی سازی پالایشگاه‌های شیراز و تبریز، بنزین‌سازی پالایشگاه تهران، کک‌سازی پالایشگاه شازند از پروژه‌های اولویت‌دار است که بین ۵۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت گفت: اقدامات اشتباه ما سبب شد که دچار ناترازی انرژی شویم و رشد مصرف از رشد تولید پیشی گرفت؛ باید توجه کرد که فقط با افزایش تولید و ساخت پالایشگاه، ناترازی‌ها، رفع نخواهد شد و باید الگوی مصرف تغییر کند.

opal

عاشوری بیان کرد: میانگین میزان مصرف بنزین ۱۱۲ میلیون لیتر در روز و میانگین تولید آن روزانه بین ۹۸ تا ۱۰۵ میلیون لیتر است که نشان می‌دهد مصرف بنزین از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ بین ۳۸ تا ۴۰ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: ما در زمینه توسعه حمل و نقل عمومی فعالیت‌های قابل قبولی نداشتیم و همچنان خودرو‌هایی را تولید می‌کنیم که میزان مصرف آن ۱۷ میلیون لیتر در روز است و باید به برای کاهش مصرف به سمت اصلاح صنعت خودروسازی رفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نفت و پتروشیمی
شناسه : 444458
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

  1. با سلام
    نمی‌دونم چرا فقط رشد مصرف بنزین را برجسته میکنید
    آیا در این ۴سال تعداد خودروها بیشتر نشده؟
    آیا در این ۴سال اخیر تولید ماشین با مصرف کمتر انجام شده؟
    آیا در این ۴سال خودروهای فرسوده و پرمصرف شخصی و دولتی از سرویس خارج شده ؟
    آیا در این ۴سال اخیر ترافیک کمتر شده که سوخت کمتری مصرف شود ؟
    خوب همه این مصرف ها را جمع بکنید به نتیجه میرسیم که مردم برای رفتن به سرکار و رانندگان برای سرویس دادن به آحاد مردم باید این مقدار سوخت مصرف بکنند
    این‌همه دلیل می‌آوریم که مصرف باید کنترل بشه ولی عواملش غیر قابل کنترل است پس بیاییم قیمت را زیاد بکنیم
    خوب قیمت را بالا ببرید دیگر صغرا کبرا نگوییم‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *