رویداد ملی تولید فرآورده‌های پروتئینی فراسودده برگزار شد؛

حمایت مرکز نوآوری صنایع غذایی موجان از ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه

جهان صنعت نیوز – اولین رویداد ملی تولید فرآورده‌های پروتئینی فراسودده با هدف بررسی، انتخاب و تقدیر از طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه در مرکز نوآوری صنایع غذایی موجان برگزار شد. در این رویداد، چندین طرح نوآورانه توسط مبتکران آن‌ها ارائه شد که پس از بررسی هیئت داوران، به سه طرح اول جوایز نقدی اعطا خواهد شد. امیر جوشقانی، مدیر روابط عمومی هلدینگ توسعه اقتصادی موجان، اعلام کرد که این هلدینگ از طرح‌های مطرح شده در این رویداد ملی حمایت خواهد کرد.

مهندس جوشقانی با اشاره به سایر بخش‌هایی که هلدینگ موجان به آن‌ها ورود کرده است، اعلام کرد که مدتی است این هلدینگ جزو فعالین حوزه صنایع غذایی نیز محسوب می‌شود و افتخار دارد که با راه‌اندازی مرکز نوآوری موجان، خدمت‌گذار ایده‌ها و طرح‌های مبتکران و جوانان خلاقی باشد که در عرصه فناوری‌های نوین مرتبط با صنایع غذایی در حال فعالیت هستند.

امیر-جوشقانی

وی در ادامه گفت: «با توجه به سابقه درخشان هلدینگ توسعه اقتصادی موجان در زمینه پرورش دام و طیور، با نظر هیئت مدیره این هلدینگ تصمیم بر آن شد که شرکت موجان با شعار تامین مواد غذایی از مزرعه تا سفره به سایر بخش های زنجیره مواد غذایی ورود کند و تمام تلاش خود را در راستای بالا بردن کیفیت و تنوع محصولات غذایی بکار ببندد.»

جوشقانی در ادامه صحبت های خود علت اصلی تلاش مهندس سردشتی، مدیرعامل هلدینگ توسعه اقتصادی موجان در راستای ایجاد مرکز نوآوری را سابقه نخبگی و رتبه بالای دانشگاهی وی عنوان کرد و گفت: «از آن جهت که مهندس سردشتی از فارغ التحصیلان نخبه دانشگاه شریف محسوب می‌شود با درک نیاز و فقدان ارتباط موثر میان صنعتگران با صاحبان ایده مرکز نوآوری موجان را برای پوشش این فاصله حداقل در زمینه صنایع غذایی، ایجاد نمود.»

امیر جوشقانی در ادامه با اشاره به اهمیت و اثرگذاری هم‌افزایی در زمینه‌های علمی و عملی گفت: «توسعه اقتصادی که بر محور دانش صورت بگیرد، موجب تحقق اهداف اقتصادی و عملی می‌شود.» همچنین مدیران حوزه‌های مختلف در واحدهای تولیدی و صنعتی سعی می‌کنند با بهره‌گیری از طرح‌های علمی و بررسی جنبه‌های مختلف آن، این دست ایده‌ها را تجاری‌سازی کرده و در نهایت ارزش افزوده قابل توجهی به ارمغان بیاورند. وی در ادامه افزود: «تمام این موارد از جمله دلایلی است که می‌تواند بر اهمیت دانش‌بنیان شدن شرکت‌ها صحه گذارد که البته مستلزم وجود پایگاهی برای تجزیه، تحلیل و پایش ایده‌های مبتکرانه با پشتوانه تحقیقاتی مناسب است که ما امروزه آن‌ها را به نام مراکز نوآوری می‌شناسیم.»

در ادامه، مهندس رسول شجاعی، مدیر کارخانه صنایع غذایی موجان، با اشاره به فاصله صنعت کشور با نقطه مطلوب خود گفت: «عدم حمایت مسئولین تا مشکلات فرهنگی می‌تواند از جمله دلایل اساسی برای بروز چنین فاصله‌ای تا نقطه مطلوب و مقبول باشد، ولی باید در نظر داشت که تمام کسانی که در حوزه‌های صنعتی و تولیدی در حال فعالیت هستند، در این زمینه مسئولیت اجتماعی دارند تا کشور را به جایگاه اصلی خود برسانند.»

رسول-شجاعی

مهندس شجاعی در انتهای سخنان خود، حضور خلاقان و نوآوران را در این رویداد ملی خیرمقدم گفت و ادامه داد: «ایران کشور خاصی است که پتانسیل بالایی در بسیاری از حوزه‌ها دارد که می‌تواند کشور را همواره در صدر قرار دهد. من به این موضوع بسیار امیدوارم و محفل‌های این‌چنینی می‌تواند زمینه‌ساز این مهم شود.»

دکتر سیدحسین حسینی لواسانی، رئیس مرکز نوآوری صنایع غذایی موجان با اشاره به لزوم ایجاد چنین مرکزی در حوزه صنایع غذایی گفت: «با همت هلدینگ موجان و درایت مهندس سروش سردشتی به‌عنوان مدیرعامل مجموعه، این مرکز نوآوری راه‌اندازی شد.»

سیدحسین-حسینی-لواسانی

وی در ادامه با اشاره به لزوم ایجاد چنین مرکزی در حوزه صنایع غذایی گفت: «در این رویداد ملی سعی کردیم که چند طرح برجسته از میان حدود شصت طرح ارائه شده را انتخاب کنیم که مهمانان عزیزی همچون دکتر خالقی، نماینده جناب آقای دکتر آقامحمدی، مشاور اقتصادی رهبری، جناب آقای دکتر دری بخش، مدیر اقتصادی گروه اقتصادی و سرمایه‌گذاری حامی و … در این رویداد ما را همراهی می‌کنند.»

دکتر خالقی، نماینده جناب آقای دکتر آقامحمدی، مشاور اقتصادی رهبری نیز از سخنرانان اولین رویداد ملی تولید فرآورده‌های پروتئینی فراسودده بود. وی با تقدیر از تلاش نوآوران حاضر در این رویداد و همچنین ابلاغ تشکر و قدردانی دکتر آقامحمدی، مشاور اقتصادی رهبری گفت: «برگزاری رویدادهایی از این دست، علی‌الخصوص در بخش صنایع غذایی، پرتکرار نبوده است که برگزاری چنین رویدادی را به خودی خود به نوعی نوآوری بدل می‌کند. امید است با بهره‌گیری از تجربه هلدینگ موجان در این زمینه، شاهد تکرار چنین اتفاقاتی باشیم.»

خالقی

دکتر دری بخش، مدیر اقتصادی گروه اقتصاد و سرمایه‌گذاری حامی نیز در این مراسم به سخنرانی پرداخت. دکتر دری بخش با تشکر از شرکت صنایع غذایی موجان برای برگزاری چنین رویدادی گفت: «در مجموعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری حامی بخش‌هایی داریم که می‌توان از نوآوران حاضر در این رویداد در این بخش‌ها بهره ببریم.» دری بخش در ادامه گفت: «داخل کشور فرصت‌های متعددی وجود دارد که ما باید بتوانیم با فرصت‌سازی در کنار استفاده از فرصت‌های موجود، به رشد و شکوفایی کشور دامن بزنیم. مرکز نوآوری می‌تواند در این خصوص به‌عنوان یک قانون‌گذار و متمرکزکننده عمل کند که هلدینگ موجان با احداث چنین مرکزی نشان داد که به خوبی به این موضوع واقف است.»

دری-بخشی

در ادامه این رویداد، صاحبان ایده و نوآورانی که از بین حدود ۶۰ طرح ثبت‌نامی انتخاب شده بودند، با ارائه محصول و ابتکار خود به تیم داوری و حضار این رویداد ملی و پاسخ به سوالات کارشناسان، نظر سرمایه‌گذاران حاضر در اولین رویداد ملی تولید فرآورده‌های پروتئینی فراسودده را به خود جلب کردند. بنا بر اعلام تیم داوری، پس از بررسی تکمیلی، نتایج و ایده‌های اول تا سوم اعلام شده و جوایز نقدی خود را دریافت خواهند کرد.

مرکز-نوآوری-صنایع-غذایی-موجان

صنعت و معدن

شناسه : 446811
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *