xtrim

ترانزیت جاده ای نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت

طی ۵ ماه امسال ترانزیت بار به ۷.۸ میلیون تن رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷۳ درصدی افزایش یافته است.

به گزارش سرویس مسکن جهان صنعت نیوز، مطابق اعلام معاونت برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی میزان ترانزیت بار توسط بخش جاده‌ای طی ۵ ماه نخست سال ۱۴۰۳ به ۷.۸ میلیون تن رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۴.۵ میلیون تن) افزایش ۷۳ درصدی را نشان می‌دهد. بررسی روند ۱۰ ساله ترانزیت نیز حاکی از آن است که بیشترین میزان ترانزیت در ۵ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ با ۴.۵ میلیون تن ثبت شده بود، که با افزایش ۷۳ درصدی در سال جاری، رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.

بیشترین میزان ترانزیت ورودی از پایانه مرزی پرویز خان و بندر شهید رجایی به ترتیب با ۲.۲ و ۲ میلیون تن گزارش شده است. در مقابل، کمترین میزان ترانزیت مربوط به منطقه آزاد کیش و پایانه مرزی مهران به ترتیب با ۶ و ۷ تن است. این افزایش قابل توجه در ترانزیت جاده‌ای می‌تواند نشان‌دهنده بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش فعالیت‌های تجاری در بخش حمل و نقل جاده‌ای باشد.

در بخش حمل بار با بارنامه، میزان بار جابه‌جا شده در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به ۲۳۷ میلیون تن رسیده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۲۳۰ میلیون تن بود، ۳ درصد افزایش داشته است. بررسی روند ۱۰ ساله حمل بار نشان می‌دهد که بیشترین میزان حمل بار طی ۵ ماه نخست سال ۱۴۰۲ با ۲۳۰ میلیون تن ثبت شده بود، که با وجود افزایش ۳ درصدی در سال جاری، همچنان نسبت به سال گذشته روندی صعودی در جریان است.

opal

بیشترین میزان حمل بار

بیشترین میزان حمل بار به مقصد استان‌های اصفهان و تهران به ترتیب به میزان ۲۴ و ۲۲ میلیون تن بوده است. در مقابل، کمترین میزان حمل بار مربوط به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی با ۸۸۹ و ۱۶۸۳ هزار تن است. از مجموع ۲۳۷ میلیون تن بار جابه‌جا شده، ۷۷ میلیون تن (۳۳ درصد) مواد ساختمانی و معدنی، ۴۶ میلیون تن (۲۰درصد) مواد شیمیایی، ۴۶ میلیون تن (۲۰ درصد) محصولات کشاورزی، دامی و غذایی، ۳۹ میلیون تن (۱۶ درصد) کالای فلزی و ۲۸ میلیون تن (۱۲ درصد) شامل سایر کالاها نظیر ماشین‌آلات، کاغذ و چوب، و خرده بار بوده است.

تعداد مسافر جابه‌جا شده با صورت وضعیت در این مدت به میزان ۵۶ میلیون نفر گزارش شده است. از بین ۵۶ میلیون نفر مسافر جابه‌جا شده، ۲۹ میلیون نفر (۵۱ درصد) از اتوبوس، ۱۹ میلیون نفر (۳۴ درصد) از مینی‌بوس و ۸ میلیون نفر (۱۵درصد) از سواری استفاده کرده‌اند. بیشترین میزان جابه‌جایی مسافر به مقصد استان‌های خراسان رضوی و کرمان به ترتیب به میزان ۷ و ۶ میلیون نفر بوده است، در حالی که کمترین میزان جابه‌جایی به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و سمنان به ترتیب با ۲۲۱ و ۴۱۹ هزار نفر اختصاص داشته است.

تسنیم

مسکن
شناسه : 453447
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *