xtrim

خبر خوش برای کارگران؛ زمان واریز عیدی ۲۱ میلیونی ۱۴۰۳+ نحوه محاسبه

بسیاری از کارگران این سوال را دارند که نحوه محاسبه عیدی و پاداش سالانه به چه صورت است. بنابراین در این گزارش فرمول محاسبه عیدی کارگران توضیح داده شده است. طبق مصوبات حداکثر عیدی کارگران ۲۱ میلیون و ۴۹۸ هزارتومان است که در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۳ واریز خواهد شد.

جهان صنعت نیوز، تمام کارفرمایان کارگاه‌هایی که تحت نظارت قانون کار فعالیت می‌کنند، باید به آن دسته از کارمندان خود که یک سال کامل فعالیت داشته‌اند، حداقل معادل ۶۰ روز و حداکثر معادل ۹۰ روز مزد روزانه، عیدی بدهند. بنابراین حداقل عیدی ۱۴۰۳ کارگران ۲ برابر پایه حقوق دریافتی آن‌ها خواهد بود.

قانون عیدی کارگران، یکی از قوانین مهم در حوزه کار و تأمین اجتماعی است. این قانون، میزان عیدی کارگران را تعیین کرده است و نحوه پرداخت آن را نیز مشخص می‌کند. عیدی کامل به افرادی تعلق می‌گیرد که یک سال با سازمان و شرکتی همکاری داشته باشند. اما به این معنا نیست که افراد دارای سابقه کاری کمتر از یک سال، عیدی دریافت نکنند.

روش محاسبه عیدی ۱۴۰۳ کارگران

مبلغ عیدی تابع میزان حقوق پایه و تعداد روزهای کارکرد است. بر اساس قانون، هیچ کارگری نباید کمتر از حداقل حقوق دریافت کند، بنابراین عیدی به هیچ وجه از ۲ برابر حداقل حقوق کمتر نخواهد بود. حداقل عیدی کارگران ۱۴میلیون و۳۳۲هزارتومان است و حداکثر عیدی ۲۱میلیون و۴۹۸ هزارتومان اعلام شده است.

opal

برای کارکنانی که سابقه کارشان در کارگاه کمتر از یک سال است، مبلغ پرداختی عیدی به نسبت ایام کارکرد در سال و با احتساب شصت روز مزد به عنوان مبنای محاسبه، تعیین می‌شود. مبلغ پرداختی از این بابت برای هر ماه نباید از یک دوازدهم سقف تعیین شده قانون تجاوز نماید.

حداقل عیدی ۱۴۰۳

فرمول عیدی ۱۴۰۳

فرمول مبلغ عیدی در سال ۱۴۰۳ برای کارگران به تفکیک فعالیت کمتر از ۱۲ ماه و بیشتر از ۱۲ ماه، بدین صورت خواهد بود:

حداقل عیدی کارگرانی که کمتر از ۱۲ ماه کار کرده‌اند = (حقوق ماهانه × تعداد ماه‌های کاری) ÷ ۱۲ 

حداکثر عیدی کارگرانی که کمتر از ۱۲ ماه کار کرده‌اند = (حقوق ماهانه × ۲ × تعداد ماه‌های کاری) ÷ ۱۲ 

حداقل عیدی کارگرانی که بیشتر از ۱۲ ماه کار کرده‌اند = حداقل دستمزد روزانه (۱/۷۶۹/۴۶۸) × ۶۰ 

حداکثر عیدی کارگرانی که بیشتر از ۱۲ ماه کار کرده‌اند = حداقل دستمزد روزانه (۱/۷۶۹/۴۶۸) × ۹

اقتصادآنلاین

اقتصاد کلان
شناسه : 461211
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *