نرخ تورم اقلام خوراکی در آبان ۱۴۰۳؛ لبنیات رکورد زد+جدول
در آبان ماه در گروه لبنیات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با ۱۴.۹ درصد، " خامه پاستوریزه " با ۱۱.۹ درصد و "ماست پاستوریزه" با ۹.۴ درصد میباشد.
جهان صنعت نیوز، در آبان ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “برنج خارجی درجه یک” با ۷.۱ درصد و ” شیرینی خشک ” با ۲.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام “مرغ ماشینی” با ۴.۴ درصد و ” ماهی قزل آلا ” با ۲ درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کره پاستوریزه” با ۱۴.۹ درصد، ” خامه پاستوریزه ” با ۱۱.۹ درصد و “ماست پاستوریزه” با ۹.۴ درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ۲۱ درصد و “هلو” با ۹.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “پرتقال” با ۲۰.۲- درصد و “انار” با ۵.۲- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”گوجه فرنگی” با ۷۹.۱ درصد و “کدو سبز” با ۲۵.۸ درصد و “پیاز” با ۱۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هویج فرنگی” با ۳.۷- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “رب گوجه فرنگی” با ۵.۳ درصد و “سس گوجه فرنگی” با ۳.۴ درصد میباشد.
تسنیم
اقتصاد کلانلینک کوتاه :
شاهکار مدیریت مملکت خاک برسر مسئولین مملکت