۱۷۰ هزار نفر درکشور از تحصیل ابتدایی بازماندند
مشاور رئیسجمهوری در امور اجتماعی با اشاره به اینکه ١٧٠ هزار نفر بازمانده تحصیل ابتدایی در کشور وجود دارد، گفت: بازماندگی تحصیلی پس از دبستان افزایش یافته که نشان از آثار عمیق در جامعه است.
جهان صنعت نیوز، علی ربیعی امروز در دومین اجلاسیه بیمارستانهای خیریه کشور، که در هتل شیراز به میزبانی مجمع خیرین تامین سلامت فارس برگزار شد، افزود: آثار نابرابری سلامت و آموزش دیده نمیشود چون که بهصورت کوتاهمدت به آن نگاه نمیشود، مادری که تغذیه درست ندارد کودکی که از او متولد میشود بعد از ۵۰سالگی مشکلات و بیماریهای زیادی خواهد داشت.
مشاور رئیسجمهوری در امور اجتماعی با یادآوری این مطلب که با ادبیات اجتماعی در سطح جهانی آشنا هستم سه موضوع است و شاخص جامعه بر اساس آن مشخص میشود که توجه به بیپناهان، سالمندان و کودکان است و شاخص برتری جامعه باتوجهبه این سه دسته دیده میشود.
وی نابرابری در سلامت را رنج آورترین نوع نابرابری دانست وعنوان کرد: بیمارستان لبه ارتباط دولت با مردم است؛ معیشت و سلامت مادر یک موضوع اجتماعی است و اهمیت حوزهای که خیرین در آن فعالیت میکنند را نشان می دهد.
ربیعی اضافه کرد: آمریکا هم خیر جمعی در حوزه سلامت و نابرابری در حوزه سلامت هم دارد و موضوع کار خیر جمعی در تمام دنیا وجود دارد.
کار خیر روی جامعه هدف و اجتماع اثر دارد
مشاور رئیسجمهور در امور اجتماعی افزود: کار خیر روی خود خیر و جامعه هدف و اجتماع اثر دارد و خیرین قهرمانان مردم محسوب میشوند، جوامع با قهرمانان ذهنی خودش زنده است و اثر اجتماعی کار خیر بیش از سایر آثاری است که کار خیر دارد.
وی با اشاره به اینکه وقتی نارساییها وجود دارد باید به مردم گفته شود، افزود: ناترازیهای زیادی در کشور وجود دارد، ناترازی در خاک فرسوده کشور و انسان بسیار وجود دارد، اما فقط ناترازیهای برق و آب شنیده شده است.
ربیعی با بیان اینکه معلمین و بازنشستهها مطالبه دارند و هزینههایی که برای معلولین در نظر گرفته شده، تنها ۲۰ درصد از آنچه باید باشد است، تصریح کرد: در حال حاضر خرج دولت ۲۰ و دخل آن هفت است و کاری که خیرین انجام میدهند بسیار ارزشمند بوده و یک مسیر اصلاح هزینهها و یک مسیر آموزش اصلاح مصرف و افزایش بهرهوری است.
مشاور رئیسجمهوری در امور اجتماعی تاکید کرد: بدون استفاده از ظرفیت جامعه حل کردن مشکلات بسیار سخت است و در این اجلاسیه هشت موضوع را از مشکلات خیرین احصا کردم که بخشی از آن نیاز به قانون دارد و بخشی از آن با آئین نامههای دولتی اصلاح میشود.
ربیعی افزود: من موظف به پیگیری خواستههای خیرین هستم، من میدانم بیمهها هم مشکل دارند و اختلافی بین بیمهها و وزارت بهداشت وجود دارد، حقوق بازنشستگان هم بیمهها از بانکها تقریض میکنند.
وی ادامه داد: اقتصاد ایران، یک اقتصاد سیاسی و یک راه پیچ در پیچ است؛ تامین اجتماعی از دولت طلبکار بوده و هر بار پول به آن تزریق میشود به بازنشستگان پرو بایدداخت می شود.
ربیعی در پایان گفت: باید بپذیریم با ائتلاف و همراه هم بودن میتوانیم به نتیجه برسیم و راهی نداریم که بهمرور در کنار هم با نهادهای مدنی فعالیت کنیم.
منبع: ایلنا
اجتماعی و فرهنگیلینک کوتاه :
سلام، اگر به بنده می گفتند که برای مشکلات بیمه افراد جامعه چه نظری داری میگفتم که بیمه ای را که درحقوق از افراد جامعه می گرفتم به دو بیمه تقسیم میکردم اول بیمه سلامت دوم بیمه زندگی. بیمه سلامت فقط برای سلامت جسم و روان افراد جامعه و ۷۰ تا ۸۰ درصد این بیمه را در اختیار نظام سلامت میگذاشتم و از آنها هم سلامت جسم و روان تمام ایرانیان را طلب میکردم و با ۲۰ تا ۳۰ درصد باقیمانده بر آنها نظارت میکردم. و اما بیمه زندگی برای دوران بازنشستگی که مردم در دوران بازنشستگی با آن زندگی کند.
تورم و گرانیبیداد می کند .خانواده ایرانی در سیر کردن شکم فرزندانش مانده است. نتیجه این میشود که تغذیه برای نمردن بچه به تحصیل اولویت پیدا می کند. بعد حضرات دم از فرزند آوری میزنند.ایران برای افغان ها خوب است با توجه به ارزش پولشان بچه هایشان به راحتی تحصیل می کنند. دولت و مسولین چه غمی دارند آنها توده ای میخواهند که بر آنها حکومت کنند .ایرانی بمیرد چه غم به برادران و خواهران افغان شناسنامه و شرکت می دهند ال ماشاالله تولید مثل آمیبی هم دارند پس برای دولت توده می سازند