xtrim

خودروهای اسقاطی با خودروهای برقی جایگزین می‌شوند

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس درباره اسقاط خودروهای فرسوده و جایگزینی با خودروهای کم‌مصرف برقی و بنزینی و برقی از اختصاص بودجه چهار هزار میلیارد تومانی خبر داد.

جهان صنعت نیوز، رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس، درباره اسقاط خودروهای فرسوده و جایگزینی با خودروهای کم‌مصرف برقی و بنزینی برقی در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز میزان بودجه اختصاص‌یافته به این بند از بودجه را چهار هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

به گفته زارع، بر این اساس فردی که خودرو فرسوده دارد آن را تحویل می‌دهد و اعلام می‌کند که می‌خواهد یک خودرو برقی وارد کند یا با خودروهای برقی و هیبریدی داخلی تعویض کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق با اشاره به اینکه بند نامبرده در راستای اجرای بند «پ» ماده ۴۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت و به منظور شکل‌گیری بازار بهینه‌سازی مصرف انرژی است افزود: دولت مکلف است از طریق سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی این چهار هزار میلیارد تومان را برای یارانه سود تسهیلاتی هزینه کند.

مبلغ جایگزینی خودروهای فرسوده

این نماینده مجلس ادامه داد: استفاده از این بودجه به این شکل نیست که افراد مستقیم پول را بگیرند و صرف واردات خودرو کنند بلکه در قالب تسهیلات اختصاص می‌یابد.

او با ذکر مثالی توضیح داد: به عنوان مثال ممکن است این چهار هزار میلیارد تومان را به منابع بانک‌ها تزریق کنند تا خودروهای کم‌مصرف وارد شود؛ یعنی به صورت یارانه نرخ سود تسهیلات یا با منابع بانک‌ها برای اجرای این امور تلفیق شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق درباره نحوه استفاده از این مبلغ برای جایگزینی خودروهای فرسوده گفت: نحوه اجرا بر اساس آیین‌نامه‌ای خواهد بود که سازمان برنامه و بودجه برای وزارتخانه یا وزارتخانه‌های مرتبط تدوین می‌کند. این بند در راستای گسترش استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی در کشور، بهینه‌سازی سوخت و اسقاط خودروهای فرسوده در نظر گرفته شده است که امیدواریم بیشتر به بازار خودروهای برقی و برقی بنزینی داخلی اختصاص یابد.

منبع: تجارت نیوز

خودرو
شناسه : 472192
لینک کوتاه :

۳ دیدگاه

    1. در تامین برق مورد نیاز کشور وا موندین، حالا خودرو برقی میخواهید وارد کنید؟ درضمن تولید برق از چی بوجود میاد؟ سوخت‌های فسیلی، مگه از خورشید و جریان باد تولید کنید که….بماند، درضمن سرنوشت این خودروها هم مثل خودروهای دوگانه‌سوز میشه، چون بعد از عمر باطری(مثل عمر کپسول خودروهای دوگانه‌سوز) همه هزینه رو باید مالک وسیله بده که رقم بسیار بالایی درمیاد

  1. حدوداً ۲۰ سال پیش بود که دانشگاه شریف ودروی برقی رو داشتن آزمایش می‌کردن ، که مافیای خودرو اجازه رشد و ترقی رو ندادند و تازه برگشتیم سر خط اول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *