xtrim

جزئیات مراحل ثبت‌نام حج ۱۴۰۴

ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۴ آغاز شده و تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر اقدام به ثبت‌نام کرده‌اند. هزینه اولیه ثبت‌نام ۱۵۰ میلیون تومان است و هزینه نهایی بین ۲۱۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

جهان صنعت نیوز، سازمان حج و زیارت ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع سال ۱۴۰۴ را از ۵ آذر آغاز کرده است و تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. اولویت ثبت‌نام برای ودیعه‌گذاران به ترتیب تاریخ ودیعه‌گذاری تعیین شده و در حال حاضر ثبت‌نام گروه سوم (ودیعه‌گذاران ۱ تیر تا ۳۱ مرداد ۱۳۸۶) در حال انجام است. هزینه اولیه ثبت‌نام ۱۵۰ میلیون تومان تعیین شده و باقیمانده هزینه که بر اساس هزینه‌های ارزی و ریالی محاسبه می‌شود، در مرحله بعدی دریافت خواهد شد. هزینه نهایی حج تمتع ۱۴۰۴ بین ۲۱۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

آغاز ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۴

سازمان حج و زیارت از پنجم آذرماه فرآیند ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع سال ۱۴۰۴ را آغاز کرده است. تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر در سامانه my.haj.ir ثبت‌نام کرده‌اند. این سازمان برای نظم‌دهی به فرآیند ثبت‌نام، چهار اولویت برای ودیعه‌گذاران تعیین کرده است:

• دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ ۲۹ اسفند ۱۳۸۵.
• دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری از ۱ فروردین تا ۳۱ خرداد ۱۳۸۶.
• دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری از ۱ تیر تا ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ (اولویت فعلی).
• ودیعه‌گذاران از ۱ شهریور ۱۳۸۶ به صورت روزشمار و تا تکمیل ظرفیت هر استان.

هزینه ثبت‌نام و پیش‌بینی هزینه نهایی

تمامی متقاضیان برای ثبت‌نام اولیه باید مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان (شامل مبلغ ودیعه و سود متعلقه) از طریق درگاه سازمان حج و زیارت پرداخت کنند. باقیمانده هزینه سفر، که بر اساس نرخ‌های ارزی و ریالی محاسبه می‌شود، در مرحله ثبت‌نام قطعی در کاروان‌ها دریافت خواهد شد. هزینه نهایی حج تمتع ۱۴۰۴ حدود ۲۱۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

فرآیند ثبت‌نام و تکمیل ظرفیت

در حال حاضر، ودیعه‌گذاران تاریخ ۱ تیر تا ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند. در صورتی که ظرفیت ثبت‌نام این گروه تکمیل نشود، اولویت بعدی به صورت روزشمار اعلام خواهد شد. سازمان حج و زیارت تأکید دارد که متقاضیان برای تکمیل فرآیند ثبت‌نام، به دستورالعمل‌ها و زمان‌بندی‌های اعلام‌شده توجه کنند.

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 472672
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

  1. عدس کیلوی ۱۲۰هزار تومان است اگر صادر شود مردم باید کیلوی چند بخرند این افتخار نیست که قیمت دلار را بالا ببرید وبدلیل بالا بودن قیمت دلار پشکل گوسفند هم اگر در خارج خریدار داشته باشد صادر کنید وبه نفع صادر کننده باشد که یا به اصطلاح آقا زاده است یا از اقوام مقامات وبه مردم حقوق با ریال بدهید که صادرات شما سود برای شما داشته باشد ومردم را مجبور کنید که اجناس را با نرخ دلار در کشور برای مصرف خرید کنند آن هم در حد بخور نمیر ومردم را رعیت خودتان می دانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *