ads
xtrim

پیک دوم آنفلوآنزا نزدیک است؛ واکسن بزنید

متخصص بیماری‌های عفونی هشدار داد که پیک دوم آنفلوآنزا در دی‌ماه در راه است و توصیه کرد افراد پرخطر هر چه سریع‌تر واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.

جهان صنعت نیوز ، دکتر شهناز سالی، متخصص بیماری‌های عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اعلام کرد پیک دوم آنفلوآنزا در دی‌ماه رخ خواهد داد و واکسیناسیون می‌تواند شدت علائم و عوارض بیماری را کاهش دهد. وی بر ضرورت تزریق واکسن برای گروه‌های پرخطر از جمله سالمندان، بیماران خاص، زنان باردار و افراد دارای چاقی مفرط تأکید کرد. به گفته وی، هنوز هم امکان تهیه و تزریق واکسن وجود دارد و افراد می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها از این فرصت استفاده کنند.

پیک دوم آنفلوآنزا در راه است؛ واکسن را جدی بگیرید

متخصص بیماری‌های عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هشدار داد که با نزدیک شدن به دی‌ماه، پیک دوم آنفلوآنزا جامعه را تهدید می‌کند. دکتر شهناز سالی تأکید کرد که واکسیناسیون می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش علائم و عوارض این بیماری داشته باشد.

واکسیناسیون، فرصتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

دکتر سالی اظهار داشت که ویروس آنفلوآنزا به دلیل تغییرات سالانه در آنتی‌ژن‌های خود، همواره چهره‌ای متفاوت دارد و تزریق واکسن هر سال ضروری است. وی افزود که واکسن‌های موجود، شامل انواع سه‌گانه و چهارگانه، می‌توانند در پیشگیری مؤثر باشند، اما افراد باید در اسرع وقت واکسن بزنند.

گروه‌های پرخطر؛ اولویت واکسیناسیون

وی به گروه‌های پرخطر مانند افراد بالای ۶۵ سال، بیماران مبتلا به نارسایی‌های قلبی، کلیوی، ریوی، دیالیزی‌ها، بیماران تحت شیمی‌درمانی و زنان باردار اشاره کرد و گفت این افراد باید هر سال واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند. همچنین، افرادی با نمایه توده بدنی بالای ۴۰ نیز در اولویت واکسیناسیون هستند.

بهترین زمان تزریق واکسن؛ همچنان فرصت باقی است

به گفته این متخصص، بهترین زمان برای واکسیناسیون آنفلوآنزا از اواخر شهریور تا اواسط مهرماه است. اما برای کسانی که تاکنون موفق به تزریق نشده‌اند، همچنان فرصت مناسبی وجود دارد. وی توصیه کرد افراد می‌توانند تا اواخر آذرماه یا حتی بهمن‌ماه واکسن را تزریق کنند تا در برابر موج‌های بعدی بیماری محافظت شوند.

اثربخشی واکسن و موجودی در بازار

دکتر سالی با اشاره به اینکه اثربخشی واکسن حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد است، گفت: «این واکسن‌ها نمی‌توانند به‌طور کامل از ابتلا جلوگیری کنند، اما شدت علائم و عوارض بیماری را کاهش می‌دهند.» وی تأکید کرد که واکسن‌های وارداتی و ایرانی در داروخانه‌ها موجود است و افراد می‌توانند برای یافتن نزدیک‌ترین محل توزیع به سامانه “تی‌تک” مراجعه کنند.

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 475854
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

  1. با سلام و تشکر از اطلاع رسانی شما
    عزیزان من سالمندم کدام داروخانه باید مراجعه کرد؟
    بنده ساکن تهران و خیابان دولت به چند داروخانه رفتم هیچکدام نداشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *