xtrim

بورس به فاز فروش رسید

بازار امروز با رشد محدود شاخص کل و کاهش شاخص هم‌وزن، نشان‌دهنده فشار فروش در بیشتر بخش‌ها و خروج پول از بازار است، با این حال صندوق‌های کالایی توانستند ورود پول را تجربه کنند.

جهان صنعت نیوز: در روز یکشنبه، شاخص کل با رشد ۲۴۷۹۹ واحدی به ۲۷۶۳۶۵۲ واحد رسید که معادل ۰.۹۱ درصد افزایش است. از طرفی، شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۲۰۳۱ واحدی به ۸۳۹۹۶۲ واحد رسید و افت ۰.۲۴ درصدی را تجربه کرد. در بازار، حجم معاملات به ۳۲ میلیارد رسید و ارزش معاملات ۲۳ هزار میلیارد تومان بود.

سرانه خرید ۶۲ میلیون تومان و سرانه فروش ۶۹ میلیون تومان ثبت شد. ارزش خرید حقیقی ۱۳.۴ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقیقی ۱۳.۵ هزار میلیارد تومان بود که نشان‌دهنده این است که حقیقی‌ها امروز در سمت فروش قرار داشتند. ارزش خرید حقوقی ۹.۶ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقوقی ۹.۵ هزار میلیارد تومان بود و در سمت خرید تثبیت شدند. خروج پول از بازار ۶۰ میلیارد تومان بود و قدرت خرید نیز ۱.۱۲- گزارش شد.

سهام، صندوق‌های سهامی و حق تقدم

در بخش سهام، صندوق‌های سهامی و حق تقدم، حجم معاملات ۲۸ میلیارد و ارزش معاملات ۱۵ هزار میلیارد تومان بود. سرانه خرید ۵۶ میلیون تومان و سرانه فروش ۶۴ میلیون تومان ثبت شد. ارزش خرید حقیقی در سهام و صندوق‌های سهامی ۱۰.۷ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقیقی ۱۱ هزار میلیارد تومان بود و حقیقی‌ها سمت فروش قرار داشتند. ارزش خرید حقوقی در این بخش ۴ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقوقی ۳.۷ هزار میلیارد تومان بود که از تثبیت حقوقی‌ها در سمت خرید حکایت دارد. خروج پول در این بخش ۲۹۳ میلیارد تومان و قدرت خرید ۱.۱۳- گزارش شد.

opal

صندوق‌های سهامی و مختلط

در صندوق‌های سهامی و مختلط، حجم معاملات ۲.۵ میلیارد و ارزش معاملات ۶ هزار میلیارد تومان بود. سرانه خرید ۱۶۵ میلیون تومان و سرانه فروش ۱۹۱ میلیون تومان ثبت شد. خروج پول در این بخش ۸۴ میلیارد تومان بود و قدرت خرید نیز ۱.۱۶- گزارش شد.

صندوق‌های درآمد ثابت

در صندوق‌های درآمد ثابت، حجم معاملات ۴ میلیارد و ارزش معاملات هشت هزار میلیارد تومان بود. سرانه خرید ۱۰۴ میلیون تومان و سرانه فروش ۱۱۱ میلیون تومان ثبت شد. ارزش خرید حقیقی‌ها ۲.۶ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقیقی‌ها ۲.۴ هزار میلیارد تومان بود که حقیقی‌ها را در سمت خرید تثبیت کرد. ارزش خرید حقوقی‌ها ۵.۵ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقوقی‌ها ۵.۷ هزار میلیارد تومان بود که یعنی در سمت فروش قرار داشتند. ورود پول به این بخش ۲۳۲ میلیارد تومان بود و قدرت خرید ۱.۰۷- گزارش شد.

صندوق‌های کالایی

در صندوق‌های کالایی، حجم معاملات ۳۹۲ میلیون و ارزش معاملات ۲ هزار میلیارد تومان بود. سرانه خرید ۳۸ میلیون تومان و سرانه فروش ۹۰ میلیون تومان ثبت شد. ورود پول به این بخش ۲ میلیارد تومان بود و قدرت خرید ۲.۳۹- گزارش شد.

صندوق‌های اهرمی

در صندوق‌های اهرمی، حجم معاملات ۱.۶ میلیارد و ارزش معاملات ۳ هزار میلیارد تومان گزارش شد. همچنین سرانه خرید ۲۴۶ میلیون تومان و سرانه فروش ۲۸۹ میلیون تومان ثبت شد. ارزش خرید حقیقی ۲.۵ هزار میلیارد تومان و ارزش فروش حقیقی ۲.۷ هزار میلیارد تومان بود که در سمت فروش قرار داشتند. خروج پول از این بخش ۱۶۷ میلیارد تومان بود و قدرت خرید ۱.۱۷- گزارش شد.

چشم‌انداز بازار

بازار امروز نشان‌دهنده تحرکات منفی در سمت حقیقی‌ها و فزونی خروج پول نسبت به ورود آن به خصوص در بخش‌های مختلف صندوق‌ها که نشان از فشار فروش دارد، بود. با وجود خروج پول در بیشتر بخش‌ها، صندوق‌های کالایی همچنان توانسته‌اند ورود پول را تجربه کنند، که می‌تواند نشانه‌ای از توجه به این نوع دارایی‌ها باشد. قدرت خرید پایین‌تر از ۱ در بیشتر بازارها نیز گویای کاهش اعتماد به خرید و روند منفی در سمت حقیقی‌ها است.

اخبار برگزیدهبورس
شناسه : 478012
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *