ads
xtrim
DBA

گازوئیل قاچاق؛ بازار مخفیانه در تهران

به گفته یک تولید‌کننده در حالی که برق شهرک‌های صنعتی به علت کمبود گاز و گازوئیل قطع است اما قاچاقچیان به صورت آشکار گازوئیل را به متقاضیان با قیمت بالا می‌فروشند.

جهان صنعت نیوز، محمد هزاوه‌نژاد با اشاره به قاچاق آشکارسوخت، گفت: در حال حاضر، شهرک‌های صنعتی از جمله شهرک صنعتی پایتخت، به یکی از مراکز قاچاق گازوئیل تبدیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی پایتخت بهشت قاچاقچیان سوخت است، افزود: در شرایطی که به دلیل کمبود گاز و گازوئیل، برق شهرک‌های صنعتی قطع می‌شود و تولیدکنندگان با مشکلات فراوانی روبه‌رو هستند، قاچاقچیان به‌راحتی گازوئیل را در بازار آزاد و به‌صورت کاملاً علنی عرضه می‌کنند.

مدیرعامل شهرک صنعتی پایتخت درخصوص نحوه عرضه گازوئیل قاچاق توضیح داد: خریداران تنها با یک تماس تلفنی می‌توانند مقدار مورد نظر خود را سفارش دهند و پس از واریز وجه به حساب مشخص‌شده، گازوئیل به آنها تحویل می‌شود.

هزاوه‌نژاد بیان داشت: هیچ محدودیتی برای خرید وجود ندارد و خریداران می‌توانند هر مقدار که می‌خواهند گازوئیل خریداری کنند. این در حالی است که پیش از این، خریداران باید از طریق یک معرف به فروشندگان گازوئیل قاچاق معرفی می‌شدند.وی درباره قیمت گازوئیل قاچاق گفت: در تابستان امسال، هر لیتر گازوئیل قاچاق به قیمت ۱۲ هزار تومان عرضه می‌شد، اما اکنون این قیمت به ۱۷ هزار تومان رسیده است.

مدیرعامل شهرک صنعتی پایتخت افزود: البته قیمت گازوئیل قاچاق به میزان خرید نیز بستگی دارد. به‌عنوان مثال، یکی از تولیدکنندگان برای خرید ۱۵ هزار لیتر گازوئیل با فروشنده تماس گرفته و قیمت اعلام‌شده برای او ۱۷ هزار تومان بوده است. اما اگر میزان خرید کمتر و در حدود ۳ تا ۴ هزار لیتر باشد، قیمت به حدود ۱۴ تا ۱۵ هزار تومان کاهش می‌یابد. زیرا هرچه حجم بالاتر برود، ریسک کار بالاتر است.

بر اساس آمار وزارت نیرو ۸۰۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های ایران به دلیل نداشتن گاز و گازوئیل در آستانه خاموشی هستند. این نیروگاه‌ها تامین برق ۱۵ میلیون نفر در شمال کشور را بر عهده دارند.

گفتنی است با توجه به کمبود سوخت هفته گذشته برق شهرک‌های صنعتی به طور کامل قطع شد اما بعد از گلایه تولید‌کنندگان به وضعیت ایجاد شده برق شهرک‌های صنعتی وصل شد.

در حال حاضر برق این شهرک‌ها وصل است اما واحدهای صنعتی فقط مجاز به استفاده ۵۰ درصد دیماند هستند.

منبع: فارس

نفت و پتروشیمی
شناسه : 478285
لینک کوتاه :

1 دیدگاه

  1. با نصب صفحه خورشیدی پشت بام سوله کارخانه ها می‌توانند برق خودرا از اول صبح تا غروب که ساعت کاری میباشد تامین کنند که هم ناترازی برق حل می‌شود وهم آلودگی هوا تا حدودی و هم کمک به محیط زیست وهم سلامت جامعه است و طول عمر صفحه ها ۲۰ سال است که این مدت پول برق نیز نمی دهند به خدا از هزینه احداث شبکه برق و خرید ترانس برق هزینه اش کمتر است من خودم ۱۰ سال است استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *