کابین آبشار رنگ مایع،فناوری نوین در خط رنگ
ماشین آلات صنعتی سازه هایی هستند که توسط بشر برای زندگی بهتر و آسان تر ابداع و ساخته شده است. از ساده ترین ابزار ها گرفته تا بزرگترین و پیچیده ترین دستگاه های صنعتی، همه برای عملکرد بهتر نیروی انسانی و پیشرفت کار می باشد.با توجه به پیشرفت این موضوع استفاده از نیروی دست انسانی کمتر شده است در نتیجه خطای انسانی حین کار نیز کاهش پیدا کرده است. درابتدا از ابزارهای ساده مثل قرقره و اهرم و … استفاده می شد که همراه با دخالت نیرونی انسان صورت می گرفت اما به تدریج با پیشرفت صنعت دستگاه ها پیشرفته تر و مکانیزه شد و کارها با دقت و سرعت عمل بالاتری انجام شد.
همانطور که میدانید سه کشور پیشرو در زمینه صنعت و ماشین سازی وجود دارد: آلمان – کره جنوبی – هند. این سه کشور به خصوص آلمان به عنوان پیشگامان صنعت شناخته شده اند و در بهبود کیفیت محصولات، افزایش بهره وری در تولید و همچنین آموزش نیرو های انسانی با مهارت های فنی لازم از کشورهای دیگر پیشی گرفته است، شرکت کیان صنعت برهان هم با بهره گیری از مهارت های فنی لازم و بکارگیری ماشین آلات روباتیک در این زمینه میان رقبای خود حرف اول را می زند.
مزایای استفاده از تجهیزات صنعتی:
-
کاهش نیروی کار و انسانی.
-
دقت و سرعت بالا.
-
افزایش سطح تولید.
-
بالا رفتن کیفیت تولید.
-
کاهش پسماندهای تولید.
هر یک از ماشین آلات صنعتی با هدف انجام کار خاصی طراحی و ساخته می شود و دستگاه های صنعتی و روباتیک بسیاری برای بکارگیری در صنعت های مختلف از جمله تجهیزات خط رنگ ساخته شده است، یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه ها در این صنعت کابین آبشار رنگ مایع می باشد.
کابین آبشار رنگ مایع چیست؟
کابین آبشار رنگ مایع به شکل یک اتاقک و بسته به نیاز شما به ابعاد مختلف طراحی و ساخته می شوند، قطعات در یک سمت کابین برای رنگ پاشی آویزون می شوند و روی یک دیواره این دستگاه آبشار وجود دارد که غبار رنگ مایع توسط مکنده هایی که در زیر آبشار تعبیه شده، مکیده می شود.
شاید این سؤال برای شما پیش بیاد که ضرورت استفاده از کابین آبشار رنگ در خط رنگ چیست؟
رنگ های مایع به دلیل کم قطر بودن در هوا معلق می شوند و اگر این موضوع کنترل نشود به صورت ذرات معلق در محیط کار و هوا پخش می شوند، درواقع هدف پیشگیری از آلوده شدن محیط کار و جلوگیری از بخش شدن رنگ مایع در هوا می باشد. یکی از مزیت های مهم این دستگاه سلامت پرسنل وکارکنان و جلوگیری از آلودگی محیط می باشد.
کابین آبشار رنگ، بنا به درخواست در ابعاد مختلف با استفاده از ورق استیل یا گالوانیزه طراحی و ساخته می شود.
ساخت تجهیزات خط رنگ یکی از موضوعات مورد نیاز در صنعت رنگ آمیزی می باشد، در تمامی صنایع به منظور پوشش دهی سطوح مختلف از این تجهیزات استفاده می شود که در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، ساختمان، لوازم خانگی و … استفاده می شود، درواقع این نوع سیستم رنگ آمیزی قطعات تا خشک کزدن آنها را بر عهده دارد و یک فرایند کامل رنگ آمیزی را انججام میدهد.
در ادامه به فرایند طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی و می پردازیم:
-
تعیین نیازمندی ها و مشخصات فنی:
اقبل از شروع طراحی متخصصین باید تمامی نیازهای دستگاه را شناسایی کنند، شناسایی عملکرد دستگاه بر اساس نیاز، بودجه ف ظرفیت تولید، ایمنی….
-
تحقیقات و آنالیز:
تحقیق و جمع آوری اطلاعات بهینه درباره روش های طراحی، نحوه ساخت دستگاه، نوع متریال و مواد مورد نیاز برای ساخت دستگاه.
-
طراحی:
طراحی اولین قدم برای ساخت خط رنگ و یا هر تجهیزات دیگری می باشد که توسط مهندسان مکانیک و الکترونیک انجام می شود و طراحی مهندسی نیز به سه بخش تقسیم می شود:
طراحی مکانیکی: شامل طراحی اجزای فیزیکی رباتها، سیستمهای انتقال نیرو (مثل موتور و گیربکسها)، و سازهها است.
طراحی الکترونیکی: طراحی الکترونیکی شامل انتخاب سنسورها، مدارهای الکترونیکی می باشد که با نرم افزارهای مخصوص طراحی الکترونیک توسط فراد متخصص طراحی می شود.
طراحی نرم افزاری: نرمافزارهایی برای کنترل و هدایت رباتها و ماشینآلات صنعتی طراحی میشود. این نرمافزارها معمولاً شامل الگوریتمهای کنترل حرکت، پردازش دادهها، و تعامل با سیستمهای دیگر هستند.
-
انتخاب اجزای مناسب:
برای ساخت نیاز به انتخاب اجزای هوشمندانه اجزای مختلف مانند سنسورها، موتورها،سیستم های کنترل…
-
کنترل و اتوماسیون:
سیستمهای کنترلی به ماشینآلات رباتیک و صنعتی امکان میدهند تا وظایف پیچیده را بهطور خودکار انجام دهند. این سیستمها معمولاً شامل یک سیستم کنترل پیوسته یا گسسته هستند،کنترل و اتوماسیون نیز شامل بخش های متلف می باشد:
-
سیستم های کنترل پیشرفته برنامه نویسی ربات های تولید و مونتاژ:
پس از طراحی و انتخاب قطعات، نوبت به تولید و مونتاژ میرسد. در این مرحله، قطعات طراحیشده ساخته شده و به یکدیگر متصل میشوند تا سیستم نهایی ایجاد شود. تولید و مونتاژ شامل بخش های زیر می باشد.:
ساخت قطعات و در نهایت مونتاژ سیستم.
-
آزمایش و کالیبراسیون:
پس از ساخت، ماشینآلات رباتیک نیاز به آزمایش دقیق در مورد تست ایمنی، عملکرد و دقت دارند تا عملکرد صحیح آنها بررسی شود.
-
پشتیبایی و نگهداری:
برای حفظ عملکرد بهینه، رباتها و ماشینآلات صنعتی نیاز به تعمیر و نگهداری دورهای دارند. این شامل بررسی قطعات مصرفی، بهروزرسانی نرمافزارها و انجام تستهای عملکردی است.
نکات مهم در طراحی اتوماسیون صنعتی:
کاربردی بودن: دستگاه ها باید به گونه ای طراحی شوند که پاسخگوی نیازهای اون کسب و کار و صنعت باشد.
قابلیت اطمینان: دستگاه باید از نظر فنی طوری طراحی شود که تا حد امکان خرابی دستگاه به حداقل برسد.
ایمن بودن دستگاه: ایجاد ایمنی لازم اپراتور ها و دستگاه ضروری می باشد.
به صرفه بودن: دستگاه ها باید به گونه ای طراحی شود که تا حدامکان در هزینه تعمیر ونگهداری آن صرفه جویی شود و اقتصادی باشد.
بکارگیری تکنولوژی: استفاده از بروزترین تکنولوژی در فرایند طراحی دستگاه.
کاربردهای ماشین آلات صنعتی در صنایع مختلف:
صنعت خودروسازی صنعت.
تجهیزات خط رنگ از جمله کابین آبشار رنگ مایع.
صنعت غذایی و بسته بندی.
صنعت الکترونیک.
صنعت داروسازی و بهداشتی.
صنعت نفت و گاز.
کشاورزی و باغبانی.
حوزه های نظامی و دفاعی.
لوازم خانگی.
کشتی سازی.
در نتیجه ساخت اتوماسیون صنعتی نه تنها باعث افزایش بهره برداری می شود به علاوه کیفیت و سرعت کار نیز افزایش می یابد، طراحی دستگاه ها نیاز به مهارت های فنی متخصصین و مهندسین می باشد، با توجه به حساسیت طراحی و ساخت این دستگاه ها باید دقت عمل بالایی صورت گیرد، برای مشاوره رایگان و اطلاع از تجهیزات خط رنگ و کابین آبشار رنگ مایع، می توانید به آدرس سایت درج شده در زیر مراجعه کنید.
www.kiansanaatco.com
این مطلب توسط جهان صنعت نوشته نشده و انتشار آن به منزله تایید محتوا نیست
خواندنیلینک کوتاه :