xtrim

بومی‌سازی ۷۸۰۰ قطعه نیروگاهی در ایران

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران از ساخت ‌۷ هزار و ۸۰۰ قطعه تخصصی نیروگاهی به همت متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران خبر داد و گفت: با ساخت این قطعات از خروج ۴.۶۵ میلیون یورو ارز جلوگیری شد.

جهان صنعت نیوز، مسعود مرادی مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با اشاره به اهمیت صنعت نیروگاهی به عنوان یک صنعت پیچیده و پیشرفته اظهار کرد: ورود به حوزه ساخت تجهیزات، بازسازی و تعمیرات تخصصی در این صنعت حساس با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های بومی، رسالت اصلی این شرکت برای رفع دغدغه‌های صنعت نیروگاهی و ارتقای پایداری شبکه برق کشور است.

وی از ساخت بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ قطعه تخصصی توسط این شرکت طی ۹ ماه سال جاری خبر داد و عنوان کرد: این قطعات شامل انواع پره‌های توربین بخار و کمپرسور، دیسک‌ها، شینه‌ها، جک‌های مکانیکی نیروگاه‌های برق‌آبی و کویل‌های ترانسفورماتورهای قدرت و فوق توزیع بوده که ساخت آنها علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، از خروج بیش از ۴.۶۵ میلیون یورو ارز جلوگیری کرده است.

فعالیت مرکز بین‌المللی بالانس تجهیزات دوار

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران از انجام ۱۹ پروژه خدمات فوق تخصصی بالانس دینامیکی و تست اوراسپید بر روی تجهیزات نیروگاهی کشور خبر داد و بیان کرد: مرکز بین‌المللی بالانس تجهیزات دوار، به‌عنوان تنها مرکز تخصصی در کشور، نقش کلیدی در تعمیر و آماده‌سازی توربین‌ها و ژنراتورها با ظرفیت اسمی ۳ هزار و ۶۰۰ مگاوات ایفا می‌کند.

opal

مرادی با اشاره به اینکه این فعالیت‌ها شامل پروژه‌هایی در نیروگاه‌های داخل کشور و نیروگاه‌های بین‌المللی مانند الرمیله عراق و جندر سوریه بوده است، از اجرای ۶۲ پروژه تعمیراتی با ظرفیت ۹ هزار و ۳۷۵ مگاوات برای آماده‌سازی شبکه برق کشور خبر داد و گفت: با توجه به کاهش نزولات جوی و پیش‌بینی شروع زودهنگام پیک مصرف برق در سال آینده، تقویت آمادگی نیروگاه‌ها با تمرکز بیشتری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی در قالب برنامه ملی تقویت آمادگی و ارتقای توان صنعت نیروگاهی، تمام ظرفیت خود را برای اجرای این پروژه‌ها به کار گرفته است، اظهار کرد: این پروژه‌ها در نیروگاه‌های مختلف کشور از جمله رامین اهواز، نکا، شازند، خلیج فارس بندرعباس و نیروگاه‌های منطقه‌ای دیگر در حال اجرا هستند. ما با بهره‌گیری از تخصص کارکنان و تجهیزات پیشرفته، تلاش می‌کنیم چالش‌های فنی صنعت نیروگاهی را رفع و تولید برق پایدار را تضمین کنیم.

منبع: تسنیم

صنعت و معدن
شناسه : 481796
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *