افزایش سلامتمحوری صنعت بیکری با استفاده از مواد فراسودمند
با توجه به رشد آگاهی عمومی درباره اهمیت تغذیه سالم و تأثیر آن بر سبک زندگی، صنعت بیکری به سمت تولید محصولات فراسودمند با استفاده از مواد مفید و سلامت بخش حرکت کرده است. این رویکرد نهتنها باعث بهبود ویژگیهای حسی و بافتی(ارگانولپتیکی)محصولات میشود، بلکه تأثیرات مثبتی بر سلامت مصرفکنندگان نیز دارد.
جهان صنعت نیوز، به گزارش روابط عمومی گروه زر، براساس تحقیقات واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی پژوهشی زرکام (تولید کننده انواع محصولات کانفکشنری) یکی از زیر مجموعه های گروه زر ، مواد فراسودمند نظیر فیبرها، پریبیوتیکها، پروبیوتیکها، آنتیاکسیدانها و ترکیبات فنولیک، نقش کلیدی در بهبود خواص تغذیهای و سلامتی محصولات بیکری ایفا میکنند. این مواد، علاوه بر کاهش خطر بیماریها، کیفیت حسی و مقبولیت مصرفکنندگان را نیز ارتقا میدهند.
یکی از نقاط برجسته این تحقیقات، تمرکز بر استفاده از آنتیاکسیدانها مانند توکوفرولها و ترکیبات فنولی است که با جلوگیری از اکسیداسیون چربیها، ماندگاری و سلامت محصولات بیکری را افزایش میدهند.
همچنین، بهرهگیری از تکنیکهای نوین نظیر میکروکپسولهسازی، به کاربرد موفق پروبیوتیکها در محصولات بیکری کمک کرده است.
با توجه به شیوع بیماریهایی مانند سرطان و افزایش تقاضا برای محصولات سالم، محققان بر این باورند که تولید محصولات بیکری فراسودمند یک ضرورت برای پاسخگویی به نیازهای جامعه امروزی است.
https://jahansanatnews.ir/?p=481827
لینک کوتاه :