قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود
کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران رسالت دارد تا با تعمیق روابط فعالان بخش خصوصی، مشکلات و مسائل صنعت غذای کشور را شناسایی و با همفکری متخصصان و کارشناسان خبره، راه حل های درست را به سایر مراجع اجرایی و دستگاه های ذیربط ارائه کند.
جهان صنعت نیوز؛ محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران، در گردهمایی بزرگ صنعت غذای کشور که به میزبانی اتاق بازرگانی استان اصفهان و کمیسیون صنایع غذایی اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: «برای نخستین بار در اتاق ایران، موضوع صنعت غذا از کشاورزی جدا شده است که به منزله افزایش تمرکز بر روی این بخش از صنعت در کشور می باشد. به بیان دیگر، با در نظر گرفتن اهمیت و ضرورت مقوله امنیت غذایی، فعالیت این کمیسیون بر محور غذا، صنایع تبدیلی و پایداری امنیت غذایی عمق بیش از گذشته پیدا کرده است.»
امینی تصریح کرد: «رسالت و مأموریت این کمیسیون، شناسایی درست مشکلات و ارائه راه حل های متناسب و کارآمد است. لذا به عنوان یک بازوی تخصصی می تواند در خدمت برنامه ریزان و سیاست گذاران دولت عمل نماید.»
رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به ضرورت قانون گذاری صحیح در این بخش از اقتصاد ملی، گفت: «بهتر است قبل از هرگونه تصویب قوانین و مقررات مرتبط با صنعت غذا و صنایع تبدیلی و به منظور جلوگیری از انحرافات و بروز اخلال در فرآیند تولید، دستگاه های ذیربط، نظر مشورتی این کمیسیون را دریافت کنند و از ظرفیت بالای آن کمک بگیرند. زیرا تمامی اعضاء کمیسیون و همچنین فعالان بخش خصوصی در این حوزه، به خوبی فرآیندها و مسائل را می دانند و درک می کنند و بدین جهت به ابعاد اجرایی و تبعات مثبت و منفی قوانین اشراف کامل دارند. به هر روی این کمیسیون به نمایندگی از بخش خصوصی صنعت غذا و صنایع تبدیلی، آمادگی کامل خود را برای مشارکت در اجرای بهینه برنامه های کلان کشور اعلام می کند.»
صنعت و معدنلینک کوتاه :