xtrim

تهران، گام‌های بلند به سوی خودکفایی مرغ

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از توسعه مگافارم های تولید مرغ در سه شهرستان استان خبر داد و گفت: استان تهران تا پایان سال آینده در تأمین مرغ به خودکفایی ۳۰ درصدی می رسد.

جهان صنعت نیوز، حشمت اله عسگری از برگزاری جلسه توسعه بخش کشاورزی در استانداری تهران خبر داد و اظهار کرد: از موضوعات مهم این جلسه که در مورد آن تصمیم گیری های لازم نیز انجام شد، توسعه مگافارم ها با هدف تولید گوشت مرغ به ظرفیت سه میلیون قطعه بود.

معاون اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه توسعه مگافارم ها در چند نقطه از استان تهران مانند فیروزکوه، شهرری و ملارد در دستور کار است، گفت: در جلسه مذکور در خصوص تأمین آب و واگذاری زمین به متقاضیان برای این پروژه بررسی‌های لازم انجام و تصمیماتی اتخاذ شد.

عسگری با اشاره به اینکه متقاضیانی که برای پروژه مگافارم ها پای کار آمده اند با تجربه هستند و در این صنعت کار کرده اند، افزود: تمام تلاش ما بر این است که ۳۰ در صد از نیاز استان تهران به گوشت مرغ در خود استان تولید شود و این برنامه تا پایان سال آینده دنبال خواهد شد.

opal

معاون استاندار تهران با اشاره به مشکلاتی که در حوزه مرغ استان با آن مواجه هستیم، عنوان کرد: تاکنون حدود ۷ الی ۸ درصد از مرغ تهران در این استان تأمین می شده که این موضوع عاملی برای بروز مشکل محسوب می‌شود، لذا اگر بتوانیم ۳۰ درصد از مرغ را خودمان تأمین کنیم در جریان برنامه ریزی ها با مشکل مواجه نخواهیم شد.

منبع: مهر

کشاورزی
شناسه : 483442
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *