ads
xtrim
DBA

لیست درمانگاه‌های خطرناک جنوب تهران منتشر شد

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران گفت:‌ درمانگاههای زینب بختیاری، افسریه، طب الحسن، جوادالائمه، امین، رازی، مشیریه و فاطمه زهرا ، از جمله درمانگاه‌های با خطر بسیار زیاد است که باید تعیین تکلیف وایمن سازی آن انجام شود.

جهان صنعت نیوز، مهدی بابایی در یکصد و دومین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران که برای دستیابی به شهر ایمن در دور دوم این جلسات در منطقه ۱۵ شهرداری تهران برگزار شد، اظهار داشت: منطقه ۱۵ از جمله مناطقی است که مشکلات ناایمنی بسیاری در آن مشاهده می‌شود و این موضوع مسئولیت شهرداری به ویژه شهرداران نواحی را افزایش می‌دهد.

وی افزود: این منطقه دارای سه ساختمان بحرانی شامل بنکداری خوانساری ، مجتمع مسکونی امام رضا، بازار گل امام رضا است؛ که بازار گل امام رضا با اقدام جهادی مدیریت شهری تا سال آتی ایمن سازی می شود اما برای دو ساختمان بحرانی دیگر نیازمند اقدامات عملیاتی و قضایی هستیم.

وی با بیان اینکه در این منطقه ۱۳۶۷ ساختمان پرخطر وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر کمیته ایمنی منطقه است ، گفت: شهرک مسکونی گل‌ها ، ساختمان اداری صنایع دفاع ، بازار مواد شیمیایی کیمیا ، مجتمع مسکونی امام رضا ، پاساژ ایرانی ، دبیرستان پسرانه امام حسن عسگری به عنوان ساختمان های بلند مرتبه و ناایمن مهم تلقی می‌شوند.

به گفته وی، بر اساس گزارش سازمان بحران شهرداری تهران، درمانگاههای زینب بختیاری، افسریه، طب الحسن، جوادالائمه، امین، رازی، مشیریه و فاطمه زهرا ، از جمله درمانگاه‌های با خطر بسیار زیاد است که باید تعیین تکلیف وایمن سازی آن انجام شود.

بابایی با بیان اینکه در یک سال گذشت حریق در منطقه ۱۵، ۲۱ درصد کاهش داشته است ، گفت: این امر با تلاش و فرهنگ‌سازی میسر شده است.

شورای شهر برای ایمنی شهر دغدغه داردبابایی در ادامه این نشست تأکید کرد: شورای شهر برای موضوع ایمن سازی ساختمان های بحرانی دغدغه دارد و آمادگی دارد بعد از پیشنهادهای شهرداری مناطق ، نسبت به اختصاص بودجه لازم اقدام کند.

به گفته رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران، از ایده آل گرایی در موضوع ایمن سازی باید دوری کرد و شهرداران نواحی تلاش خود را برای افزایش ایمنی ساختمان‌های بحرانی انجام‌ دهند.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت ایستگاه‌های آتش نشانی در این منطقه، ادامه داد: دغدغه مهم این است که به جای افزایش تعداد ایستگاهها؛ مکان آنها بهینه شده و با ارایه آموزش های لازم و فرهنگ‌سازی به دنبال کاهش حوادث باشیم.

بابایی با بیان اینکه سه درصد بودجه شهرداری در اختیار سازمان آتش نشانی است که در حوزه نگهداشت ایستگاه‌ها استفاده میشود، گفت: نیروهای آتش نشانی که افرادی متخصص هستند باید در حوزه های فرهنگ‌سازی و آموزش به کار گرفته شوند و با همکاری شهروندان از عملیات های خطرناک دور باشند.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با تقدیر و تشکر از حضور داوطلبانه گروه‌های دوام و آتش نشانان داوطلب در شهر تهران به منظور ارایه آموزش‌های ایمنی به شهروندان ، تاکید کرد: همواره شهروندان در موضوع ایمنی تلاش کرده اند و حضور حدود پنجاه هزار نفری گروه دوام باید موجب کاهش حوادث در پایتخت باشد.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در بخشی از این نشست‌ با اشاره به وضعیت بودجه امسال شهرداری تهران از افزایش هفت برابری بودجه در این دوره مدیریت شهری خبر داد و اظهارداشت: بودجه شهرداری به حدود ۲۰۰ همت رسیده و حدود هفت برابر شده است که این نشان دهنده تلاش این دوره است.

وی با بیان اینکه برخی منتقدین که دو دوره کاری خود شهر را به خود رسانده و با «نمی‌توانیم و نمی‌شود» شهر را اداره می‌کردند ، گفت : سال ۹۸ شهر را با ۶ هزار اتوبوس تحویل کرده و در پایان دوره خود ، ۱۸۰۰ اتوبوس تحویل دادند.

بابایی با تاکید بر اینکه مدیریت «نمیتوانیم و نمیشود» ، مترو را به گونه ای مدیریت میکرد که به جای خرید قطعات با اوراق کردن واگن های سالم ، برای تعمیر واگن‌ها استفاده میکرد، افزود : اما در این دوره خرید واگن در دستور کار قرار گرفت و شهرداری برای این موضوع هزینه کرد.

بابایی تاکید کرد: در حال حاضر رام قطار بیکار نداریم و همه خطوط با قوت در حال فعالیت هستند.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه عدم انطباق ها هر کدام ممکن است حادثه ای را رقم بزند، گفت: قابل قبول نیست که تلاش‌های این دوره با سهل انگاری و یک حادثه زیر سوال برود.

وی افزود: توسعه ایمنی در شهر تهران در دوره های قبل وضعیت قابل قبولی دارد اما ممکن است یک حادثه تبعات اجتماعی داشته و تلاش شهرداران نواحی نادیده گرفته شود.

به گفته وی، در این دوره راه اندازی و فعالیت‌های قرارگاه ایمنی کالبدی در سازمان بحران، اقدامات پیشگیرانه حوزه کالبدی را انجام‌ داد و بر اساس فعالیت آن اکنون تخریب و نوسازی بیمارستان ها آغاز شده است.

منبع: اکوایران

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 487071
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *