xtrim
DBA

سیب‌زمینی ارزان می‌شود؛ بازار تا یکشنبه متعادل خواهد شد

با عرضه ذخایر احتکاری و افزایش واردات، قیمت سیب‌زمینی کاهش یافته و تا روز یکشنبه بازار به تعادل خواهد رسید.

جهان صنعت نیوز، در پی کمبود و افزایش قیمت سیب‌زمینی در هفته‌های اخیر، سازمان تعاون روستایی و نهادهای نظارتی اقدام به توزیع ذخایر احتکاری کردند که موجب کاهش نسبی قیمت این محصول شد. همچنین، واردات ۵۰ هزار تن سیب‌زمینی تصویب شده که پیش‌بینی می‌شود با ورود آن به بازار، نرخ این محصول تا روز یکشنبه به ثبات برسد.

عرضه ذخایر احتکاری، قیمت سیب‌زمینی را کاهش داد

در هفته‌های اخیر، بازار سیب‌زمینی با افزایش قیمت و کمبود مواجه شد، اما با کشف و عرضه ذخایر احتکاری در انبارها و واحدهای سردخانه‌ای، روند افزایشی قیمت متوقف شد. طبق اعلام سازمان تعاون روستایی، روزانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن سیب‌زمینی به بازار تزریق می‌شود که نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

واردات سیب‌زمینی؛ راهکاری برای کنترل قیمت‌ها

به‌منظور مدیریت بازار و جلوگیری از افزایش مجدد قیمت‌ها، وزارت جهاد کشاورزی مجوز واردات ۵۰ هزار تن سیب‌زمینی را صادر کرده است. طبق اعلام مسئولان، سیب‌زمینی وارداتی با قیمت ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان در هر کیلو به دست مصرف‌کنندگان خواهد رسید.

عرضه سیب‌زمینی در میادین با قیمت مصوب

در حال حاضر، سازمان میادین میوه و تره‌بار اعلام کرده است که سیب‌زمینی بدون محدودیت در تمامی غرفه‌ها موجود است و با نرخ مصوب ۳۹ هزار تومان برای مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود. پیش‌بینی می‌شود با ادامه روند فعلی و افزایش حجم عرضه، قیمت این محصول در روزهای آینده کاهش بیشتری داشته باشد.

بازگشت آرامش به بازار تا روز یکشنبه

با توجه به افزایش عرضه از محل ذخایر داخلی و ورود محموله‌های وارداتی، پیش‌بینی می‌شود که تا روز یکشنبه بازار سیب‌زمینی به تعادل برسد و قیمت‌ها به سطح منطقی‌تری کاهش یابد.

کشاورزی
شناسه : 488538
لینک کوتاه :

۳ دیدگاه

  1. چجور نظام و حکومتی داریم که نمیتواند سیب زمینی را در کشور مدیریت کند ؟ در خالی بندیها و وعده و نوید و امیدواری دادنهای کاذب رتبه اول را در دنیا داریم .

    1. قیمت سیب زمینی موقع برداشت ۱۰هزار تومان بود،ولی به دلیل صادرات بیرویه واحتکار سیب زمینی هم قیمت موز شد،اگر بازهم جلوی صادرات گرفته نشود این بار سیب زمینی نایاب میشود،دلال‌ها بارابطه بازی شده اند صادرکننده،متاسفانه بعضی از مسئولان انجمن سیب زمینی وتعاونی وجهاد کشاورزی،به صورت خصوصی شده اند انبارکننده سیب زمینی،به همین دلیل نمی گذارند صادرات قطع شودوسیب زمینی ارزان شود

  2. صادرات سیب زمینی مساویست با صادرات آب،چون برای تولید یک کیلو سیب زمینی بالای ۳۰۰ لیتر آب مصرف میشود،در این کم آبی وگرانی صادرات سیب زمینی چه توجیحی دارد،مسئولان محترم بحران آب در راه است لطفا به جای سیب زمینی از محصولات کم آب بر حمایت کنید،صادرات باعث گرانی،وگرانی باعث افزایش سطح زیر کشت ودرآخر باعث نابودی منابع آبی میشودمسئولان کجای کارند؟؟؟!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *