xtrim
DBA

ایلان ماسک به شایعات خرید تیک‌تاک پایان داد

مدیرعامل شرکت‌های آمریکایی تسلا و اسپیس‌ایکس و همچنین شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، طی اظهاراتی اعلام کرد که علاقه‌ای به خرید پلتفرم چینی اشتراک‌گذاری ویدیو موسوم به تیک‌تاک ندارد.

ads

جهان صنعت نیوز، به نقل از سی‌ان‌ان، ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت‌های آمریکایی تسلا و اسپیس‌ایکس و همچنین شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، در یک نشست مجازی در اجلاس اقتصادی وِلت WELT اعلام کرد که علاقه‌ای به خرید پلتفرم چینی اشتراک‌گذاری ویدیو موسوم به تیک‌تاک ندارد.

ماسک در ویدیویی که روز شنبه توسط گروه ولت متعلق به شرکت رسانه‌ای آلمانی اکسل اسپرینگر، منتشر شد، گفت: من برای تیک‌تاک پیشنهادی نداده‌ام و برنامه‌ای ندارم که اگر تیک‌تاک را داشته باشم چه کاری انجام خواهم داد.

این اپلیکیشن متعلق به چین، که حدود ۱۷۰ میلیون کاربر ماهانه در آمریکا دارد، قرار بود در ۲۰ ژانویه به دلایل مسائل امنیت ملی ممنوع شود.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین لحظات قبل از اجرای این ممنوعیت ۷۵ روز به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، مهلت داد تا یک خریدار غیرچینی پیدا کند، شرطی که در لایحه امضا شده توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در آوریل گذشته گنجانده شده بود.

شرکت بایت‌دنس نیز اعلام کرده است که برنامه‌ای برای فروش ندارد، اگرچه برخی از سرمایه‌گذاران علاقه خود را برای خرید این پلتفرم اعلام کرده‌اند.

مستر بیست MrBeast، اینفلوئنسر یوتیوب و تیک‌تاک، که نام واقعی او جیمی دونالدسون است، در ژانویه پست کرد که قصد خرید این اپلیکیشن را دارد.

علاقمندان خرید

کوین اولیری، ستاره برنامه «شارک تانک»، و فرانک مک‌کورت، مالک سابق تیم بیسبال لس‌آنجلس داجرز، نیز در میان گروهی از میلیاردرهایی هستند که علاقه خود را ابراز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، به عنوان یک خریدار بالقوه تیک‌تاک در نظر گرفته می‌شد.

وی در سال ۲۰۲۲ توافق ۴۴ میلیارد دلاری برای خرید توییتر را تکمیل کرد، که پس از آن نام آن را به ایکس تغییر داد. اما ماسک تأکید کرد که به ندرت شرکت‌ها را خریداری می‌کند و این کار را «بسیار غیرمعمول» می‌داند.

وی خرید توییتر (که اکنون به ایکس تغییر نام داده) را به دلیل اهمیت حفظ آزادی بیان در آمریکا توجیه کرد. اما گفت که نمی‌داند آیا همین منطق برای تیک‌تاک نیز صدق می‌کند یا خیر.

ماسک افزود: من شرکت‌ها را فقط به دلایل اقتصادی خریداری نمی‌کنم. مشخص نیست که هدف از خرید تیک‌تاک، جز مسائل اقتصادی، چه می‌تواند باشد.

برآوردها نشان می‌دهد که دارایی‌های تیک‌تاک در آمریکا (بدون الگوریتم) بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار ارزش دارد. اما بسیاری از ارزش این اپلیکیشن به الگوریتم آن وابسته است و تعیین قیمت دقیق آن دشوار است.

ماسک اذعان کرد که اولین گام هر خریدار این است که الگوریتم تیک‌تاک را بررسی کند، چراکه تأثیر زیادی بر تجربه کاربران دارد.

وی گفت: اگر قرار بود این الگوریتم را بررسی کنم، تصمیم می‌گرفتم که چقدر سود و زیان به همراه دارد.

تسلا و اسپیس‌ایکس به درخواست سی‌ان‌ان برای اظهار نظر در این مورد پاسخ ندادند.

تسنیم

دانش و فناوری
شناسه : 491210
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *