طرح ترخیص فوقالعاده وسایل نقلیه توقیفی آغاز شد
![ترخیص وسایل نقلیه](https://jahansanatnews.ir/wp-content/uploads/2025/02/ترخیص-وسایل-نقلیه.jpg)
معاون عملیات پلیس راهور فراجا، از آغاز اجرای طرح ویژه ترخیص فوقالعاده وسایل نقلیه توقیفی خبر داد و گفت: در این طرح، خودروها و موتورسیکلتهایی که از گذشته تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ توقیف شدهاند و سابقه شکایت قضایی یا پرونده قضایی مفتوح ندارند، مشمول تسهیلات و مشوقهای ویژه قرار میگیرند.
جهان صنعت نیوز، از پلیس راهور، سردار محمدباقر سلیمی روز چهارشنبه اظهار داشت: این طرح به مناسبت اعیاد بزرگ نیمه شعبان، دهه مبارک فجر و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن در سراسر کشور آغاز شد.
وی ادامه داد: این طرح با عنوان «طرح عیدانه» با هماهنگی بخشهای مختلف دخیل در فرایند توقیف و ترخیص وسایل نقلیه تدوین و در سراسر کشور اجرا میشود.
سردار سلیمی اضافه کرد: در این طرح، خودروها و موتورسیکلتهایی که از گذشته تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ توقیف شدهاند و سابقه شکایت قضایی یا پرونده قضایی مفتوح ندارند، مشمول تسهیلات و مشوقهای ویژهای میشوند.
جزئیات طرح عیدانه و مشوقها
وی درباره جزئیات و تسهیلات طرح به بخشش ۵۰ درصدی هزینه توقفگاه اشاره کرد و افزود: همه خودروها و موتورسیکلتهای توقیفی در پارکینگها که مشمول این طرح میشوند، از تخفیف ۵۰ درصدی هزینه توقفگاه بهرهمند خواهند شد.
معاون عملیات پلیس راهور فراجا ادامه داد: افرادی که امکان پرداخت یکجای جریمههای خود را ندارند، میتوانند درخواست تقسیط پرداخت در بازه زمانی یکساله داشته باشند.
سردار سلیمی گفت: در صورت توقیف به علت نداشتن بیمهنامه شخص ثالث، امکان بخشودگی جریمههای دیرکرد و پرداخت اقساطی حق بیمه با هماهنگی بیمه مرکزی فراهم شده است.
وی تاکید کرد: این تسهیلات تنها برای وسایل نقلیهای است که تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در پارکینگها توقیف شدهاند و شامل وسایلی که در حال تردد هستند یا توقیف نشدهاند، نمیشود.
آغاز اجرای طرح ترخیص فوقالعاده وسایل نقلیه توقیفی
روشهای درخواست ترخیص وسایل نقلیه
معاون عملیات پلیس راهور سه روش برای انجام فرآیند ترخیص وسایل نقلیه معرفی کرد:
۱. روش اینترنتی و غیرحضوری: مالکین میتوانند از طریق درگاه یا برنامه کاربردی «پلیس من» همه مراحل احراز هویت، ثبت درخواست و پرداخت هزینهها را به صورت هوشمند و غیرحضوری انجام دهند.
۲. روش نیمهحضوری: متصرفین یا مالکین میتوانند با مراجعه به دفاتر خدمات انتظامی (پلیس+۱۰)، مدارک خود را ارائه و درخواست ترخیص را ثبت کنند.
۳. روش حضوری: مراجعه مستقیم به ستادهای ترخیص پلیس راهور در سراسر کشور برای انجام فرآیند ترخیص وسایل نقلیه.
مدتزمان اجرای طرح و ساعات فعالیت دفاتر خدماتی
این طرح از روز چهارشنبه ۲۴ بهمن آغاز شده است و تا پایان روز پنجشنبه نهم اسفند ادامه خواهد داشت.
سردار سلیمی گفت: در این بازه زمانی، بیش از ۱۲۰۰ دفتر پلیس+۱۰ و ستادهای ترخیص ادارات پلیس راهور تا ساعت ۱۷ آماده ارائه خدمات هستند.
آمار وسایل نقلیه توقیفی
وی با اشاره به آمار وسایل نقلیه توقیفی گفت: در حال حاضر حدود یک میلیون دستگاه وسیله نقلیه شامل خودرو و موتورسیکلت در پارکینگهای سراسر کشور توقیف هستند که بیش از نیمی از آنها مشمول این طرح قرار میگیرد. این طرح فرصتی برای ترخیص این وسایل با شرایط تسهیلشده است.
تأکید بر احترام به قوانین و مقررات
سردار سلیمی تأکید کرد: اجرای این طرح نشان میدهد عزم پلیس بر توقیف یا محدودسازی فعالیتهای اجتماعی شهروندان نیست بلکه هدف احترام به حقوق سایر شهروندان و پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی است. تقاضای پلیس از شهروندان این است که با رعایت قوانین و مقررات، به ایجاد نظم و ایمنی ترافیکی کمک و از فرصت این طرح برای ترخیص وسایل نقلیه خود استفاده کنند.
خودرو
لینک کوتاه :