xtrim
DBA

مسکن غرب تهران در دایره رکود تورمی؛ هر متر مربع ۸۸ میلیون تومان!

متوسط قیمت مسکن در غرب تهران به ۸۸ میلیون تومان برای هر متر مربع رسیده است.

ads

جهان صنعت نیوز، بر اساس اعلام نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران، بازار مسکن در تهران در شرایط رکود تورمی قرار دارد. طبق بررسی‌های میدانی، قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در مناطق غربی تهران به ۸۸ تا ۹۰ میلیون تومان رسیده است.

رکود تورمی در بازار مسکن تهران؛ قیمت مسکن در غرب به ۸۸ میلیون تومان رسید

در حالی که بازار مسکن تهران تحت تأثیر رکود تورمی قرار دارد، قیمت‌ها همچنان بالاست. داود بیگی نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد که وضعیت بازار مسکن تهران در حال حاضر با رکود تورمی مواجه است. این رکود به‌ویژه در مناطق غربی تهران مشهود است، جایی که قیمت هر متر مربع واحد مسکونی به‌طور متوسط به ۸۸ تا ۹۰ میلیون تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه آمارهای رسمی بانک مرکزی برای شش ماه گذشته در زمینه قیمت مسکن منتشر نشده، افزود که بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد وضعیت بازار مسکن در حال حاضر در شرایط رکود است. نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران همچنین خاطرنشان کرد که علی‌رغم تمایل زیادی از سوی مالکان برای فروش واحدهای مسکونی، افزایش شدید قیمت‌ها در گذشته باعث شده تا توان خرید متقاضیان به‌شدت کاهش یابد و این موضوع به رکود بیشتر دامن زده است.

در مجموع، وضعیت بازار مسکن در تهران همچنان تحت فشار رکود تورمی قرار دارد و به‌نظر می‌رسد این روند تا زمانی که توان خرید در میان متقاضیان بهبود نیابد، ادامه خواهد داشت.

مسکن
شناسه : 492477
لینک کوتاه :

۵ دیدگاه

  1. سلام ؛ در سال ۹۷ یکی از آشناهای ما در شهرستان استهبان فارس خانه ای نوساز خرید ۱۷۰ میلیون به مساحت ۲۰۶ متر مربع که همه می‌گفتند اقلا ۲۰ تا ۲۵ میلیون کلاه سرش رفته . به سال نرسیده همون خونه قیمت شد ۲ میلیارد!! الان کارشناس ۳۸۰۰ میلیارد قیمت گذاشته روش اما با ۳۰۰ میلیون زیر قیمت هم مشتری نداره. در آخر شهر. این قیمت‌ها صوری هست مگه میشه یه خونه در آخر شهر طی چند سال ۲۰ برابر بشه؟ مردم هجوم برده بودند برای خرید که تا گران‌تر نشده بخریم و این سیل تقاضا باعث گرانی مسکن شد. به زبان میگیم x میلیارد اما چه کسی ۱۰۰ میلیون پس انداز داره . ؟؟اینطور میشه که سن ازدواج میره بالا و …

  2. سلام ؛ بنده ۳۰ سال مسئول حسابداری اداره برق یکی از شهرستانها بودم. به زبان ساده هر گاه عرضه و تقاضا برابر باشند اقتصاد و بازار سالم است اما اگر عرضه بیش از تقاضا باشه موجب ارزانی کالا و خدمات میشه ولی اگر عرضه کمتر از تقاضا شود موجب بی ثباتی قیمت‌ها و گرانی کالاها و خدمات میشه . نمونه بارز آنرا می‌توان در گوجه فرنگی و سیب زمینی مثال زد. سیب زمینی یکباره قیمتش جهشی شد که دولت با خرید آن از خارج و تزریق به بازار قیمت‌ها را شکست. این مثال در مورد همه کالاها و خدمات داخلی صدق می‌کند. اقتصادی سالم است که عرضه برابر تقاضا باشد و در یک نقطه بهم برسند. مثلا اگر ۱۰۰ واحد پیاز مورد نیاز باشد ۱۰۰ واحد هم وارد شود و دولت و مسئولین امر می‌توانند مازاد بر این را صادر کرده یا کمبود آنرا با خرید از طریق برگزاری مناقصه سالم وارد کنند. باید ؛ باید بازرسانی فهیم؛ پاک و متعهد و ولایتمدار و مردمی بر قیمت‌ها نظارت کنند و دست واسطه ها و دلالان که هیچ نقشی در تولید ندارند را قطع کنند مثل گندم یا چغندر قند و…می‌شود بسادگی اینکار را انجام داد. دولت وام با بهره کم به کشاورز بدهد تا مجبور نشوند سلف فروشی کنند دولت تولیدات کشاورزان را با سودی منطقی خریده و به میادین فروش عرضه و با گرانفروش بشدت برخورد کند. نظارت . نظارت با کمک نیروهای بسیج مردمی . یا علی ع.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *