xtrim
DBA

تورم ماهانه، سالانه و نقطه به نقطه بخش معدن؛ همگی افزایشی

در دی ماه 1403، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در دوازده ماه منتهی به دی ماه 1403 نسبت به مدت مشابه در سال قبل 0.7 واحد درصد افزایش داشته است.

تحریریه جهان صنعت نیوز: بنا بر گزارش منتشر شده از سوی مرکز آمار، در دی ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در دوازده ماه منتهی به دی ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل، ۲۵.۷ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲۵.۰ درصد)، ۰.۷ واحد درصد افزایش داشته است.

شاخص قیمت کل

در دی ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن ۲۴۴۶.۰ می‌باشد که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۱.۸درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳۳.۰ درصد افزایش و در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) ، ۲۵.۷ درصد افزایش داشته است.

افزایش تورم ماهانه

در دی ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۱.۸ درصد می­باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱.۶ درصد)، ۰.۲ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در دی ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل، ۱.۸ درصد افزایش داشته است. در این ماه بیش­ترین تورم ماهانه با ۲.۹ درصد مربوط به گروه­های “سایر معادن”  و “زغال­ سنگ” و کم‌ترین تورم ماهانه با ۱.۶ درصد مربوط به گروه “کانه­های فلزی” می‌باشد.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در دی ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳۳.۰ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۱.۹ درصد)، ۱.۱ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در دی ماه ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۳.۰ درصد افزایش دارد. در این ماه بیش‌ترین تورم نقطه به نقطه با ۳۵.۷ درصد مربوط به گروه “سایرمعادن” و کم­ترین تورم نقطه به نقطه با ۳۲.۶ درصد مربوط به گروه “کانه­های فلزی” می‌باشد.

افزایش تورم سالانه

در دی ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در دوازده ماه منتهی به دی ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال قبل، ۲۵.۷ درصد می‌باشد که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲۵.۰ درصد)، ۰.۷ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، در دوازده ماه منتهی به دی ماه ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۲۵.۷ درصد افزایش دارد. در این ماه بیش­ترین تورم سالانه با ۳۵.۶ درصد مربوط به گروه “سایر معادن” و کم‌ترین تورم سالانه با ۲۲.۹ درصد مربوط به گروه “زغال­سنگ” می‌باشد.

اخبار برگزیدهصنعت و معدن
شناسه : 493621
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *