xtrim

مدرسه بدون معلم در مهر ۱۴۰۴ نخواهیم داشت

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: هیچ‌یک از مدارس کشور در مهرماه سال آینده نباید بدون معلم بمانند و برنامه‌ریزی‌های ما در سازمان اداری و استخدامی کشور به نحوی است که خانواده‌های دانش‌آموزان نگرانی از این بابت نداشته باشند.

جهان صنعت نیوز، علاءالدین رفیع‌زاده روز دوشنبه میزبان علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش بود که در این نشست مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوزهای استخدامی در نظام آموزشی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

رفیع‌زاده با اشاره به تاکیدات رئیس‌جمهور در خصوص مساله آموزش و پرورش، گفت: آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در توسعه پایدار یک جامعه است و همواره باید برای تخصیص منابع انسانی باکیفیت و کارآمد، در اولویت قرار گیرد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: تقویت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی و ورود نیروهای وزارت آموزش و پرورش از طریق این دو دانشگاه، از اولویت‌های اصلی ما در سازمان اداری و استخدامی کشور است.

وی با اشاره به اهمیت وزارت آموزش و پرورش در آینده کشور، تصریح کرد: ساختار کنونی آموزش و پرورش با چالش‌ها و نواقص جدی مواجه است که با توجه به تاکیدات برنامه هفتم پیشرفت نیازمند اصلاحات اساسی است و از این رو، باید سند جامع برنامه نیروی انسانی آموزش و پرورش با رویکردی تحولی تدوین شود.

معاون رئیس‌جمهور، یکی از جنبه‌های مهم در اصلاح ساختار آموزش و پرورش را توجه به آموزش معلمان دانست و گفت: معلمان به‌عنوان اصلی‌ترین عامل در کیفیت آموزش نیازمند آموزش‌های مداوم و به‌روز هستند تا بتوانند به‌خوبی نیازهای آموزشی دانش‌آموزان را پاسخ دهند. لذا لازم است مرکز آموزش مدیریت دولتی در تعامل با وزارت آموزش و پرورش فعال‌تر شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، متناسب‌سازی میان نیازهای آموزشی با تعداد و کیفیت نیروی انسانی موجود را یکی از اهداف مهم در تدوین سند جامع نیروی انسانی آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در برخی نقاط کشور شاهد توزیع ناعادلانه منابع انسانی در حوزه آموزش و پرورش هستیم که به عدم دسترسی برابر به آموزش باکیفیت منجر می‌شود.

کاظمی، وزیر آموزش و پرورش نیز ضمن قدردانی از رویکرد سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر حل مسائل آموزش و پرورش، همکاری این سازمان با وزارت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم را متفاوت از دولت‌های قبلی دانست و بر لزوم تامین نیازهای این وزارتخانه در حوزه معلمان، مدیران، خدمتگزاران، مدرسان فنی و حرفه‌ای و دیگر مشاغل مورد نیاز تاکید کرد.

در این نشست ضمن ارائه گزارش‌های تخصصی، مدل‌های مدیریت منابع انسانی برای جذب و استخدام به مطلوب‌ترین شکل در آموزش‌ و پرورش و فرآیند برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون‌های استخدامی مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد مدیران سازمان اداری و استخدامی، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه برای رفع نیازهای نظام آموزشی کشور و جلوگیری از هر گونه اخلالی در آموزش دانش‌آموزان، بررسی‌های تخصصی لازم را داشته باشند.

منبع: ایرنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 496228
لینک کوتاه :

۲ دیدگاه

  1. اگر دولت قیمت حق التدریس را به ساعتی ۱۵۰برساند چون چند سال رشد نکرده ان وقت حتی یک نیرو کسری نخواهیم داشت حتی اگر یک نفر هم جذب نشود و وضعیت معیشتی هم بهتر می شود ..چون الان قیمت حق التدریس باعث از بین رفتن انگیزه شده و اگر رشد کند دبیران و اموزگاران انگیزه گرفتن ساعت اصافی دارند و خیلی به نفع دولت و به نفع معلم است..در دولت شهید رئیسی در دستور کار بود ولی با شهادت ایشان این طرح کنار رفت ..باید جدب به اندازه باشد تا ظلم به عده ای در سال خاص نشود و عده ای راحت وارد شوند..جذب سالی بیست هزار نفر و فقط فرهنگیان و شهید رجایی و از طرفی قیمت حق التدریس ساعتی ۱۵۰هزار تومان شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *