بیمه رایگان گوشی و لپتاپ برای این دانشجویان +مهلت ثبتنام

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به ثبتنام بیش از ۵۰۰۰ نفر برای بیمه گوشی و لپتاپ اظهار کرد: ثبتنام دانشجویان در این بیمه «رایگان» است و دانشجویان برای بیمه وسایل خود هزینهای پرداخت نخواهند کرد.
جهان صنعت نیوز، دکتر مسعود گنجی در چهارمین نشست دبیران شورای هماهنگی معاونین دانشجویی مناطق دهگانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه خوارزمی در حال برگزاری است، به وضعیت تامین امنیت خوابگاههای دانشجویان اشاره کرد و گفت: خوابگاه یک محل فقط برای اقامت نیست؛ بلکه خانه دوم دانشجویان تلقی میشود؛ خانهای که یک انسان در آنجا رشد می کند و باید تمام آیتمهای رشد را داشته باشد جایی است که در آنجا اغلب دانشجویان ما کم سن و سال هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان از خانوادههای خود دور هستند و در خوابگاههای ما ساکن شدند. ما باید قدر این مسئولیتی که بر عهده ما گذاشته شده است را بدانیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: ما با انسانهایی که آینده این کشور را خواهند ساخت روبرو هستیم؛ وقتی فردی معاون دانشجویی میشود این مسئولیت تنها روی کاغذ نیست؛ بلکه به صورت کلی همه چیز بر عهده این بزرگواران است، اگر این محیط امن نباشد دانشجو چگونه میتواند با آسودگی بیاموزد رشد کند و واقعا بدرخشد.
به گفته وی، به نظر من امنیت صرفاً با نصب دوربین و تعویض قفلها به دست نمی آید. امنیت ساختار پیچیده و چند لایه دارد و باید به همه آنها توجه شود از طراحی فضا، حضور نیروهای آموزش دیده گرفته تا وجود سامانههای ارتباطی، از همه مهمتر اعتمادسازی بین دانشجویان و مسولان است.
وی اظهار کرد: دانشجویان ما باید بدانند اگر مشکلی پیش آمد میتوانند با خیال آسوده بدون ترس از سرزنش یا بیتوجهی با مدیریت خوابگاه یا با شما بزرگواران به عنوان معاون دانشجویی در میان بگذارند.
گنجی افزود: ما در صندوق دانشجویان بر اساس رسالتمان گزارشها و بازدیدهای مستمر از دانشگاههای مختلف کشور داشتیم و به چند محور آسیبشناسی رسیده ایم.
وی ادامه داد: نبود رویه یکسان در مدیریت رخدادهای امنیتی میان دانشگاهها یکی از مسائلی است که آسیب شناسی شده است و امنیت دانشگاهها و دانشجو را به چالش میکشاند، تاخیر در رسیدگی به شکایات و گزارشهای دانشجویی، عدم آموزش تخصصی برخی از سرپرستان خوابگاه ها در مواجه با بحران، نبود زیرساختهای ساده اما حیاتی مانند نورپردازی کافی، قفل ایمن یا سامانه هشدار اضطراری، از این نوع موارد است که آسیب شناسی شده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: بیتردید این همه نیازمند عزم جمعی و نگاه ملی است و چیزی نیست که قابل حل نباشد، متاسفانه بعضا دیده میشود که برخی عزم جدی و همگانی در آن ندارند.
وی با ارائه چند پیشنهاد افزود: باید یک گروه تخصصی امنیت خوابگاهی در سازمان یا صندوق با حضور دانشگاهها و با هدف تدوین دستورالعملهای یکپارچه و بهروز داشته باشیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: راه اندازی سامانه ارتباط فوری با مسئولان پیشنهاد دیگری است که راهگشاست، بعضی از دانشگاهها سامانه ندارند که بتوان هر مشکلی به وجود آمد را توسط این سامانه به معاونان دانشجویی انتقال داد.
گنجی افزود: همچنین پیشنهاد می شود بودجه حمایتی ویژه برای بهسازی فضاهای پرخطر در اختیار دانشگاه ها به ویژه دانشگاههای محروم قرار داده شود.
وی ادامه داد: همچنین می توان دورههای آموزشی برای مدیران و سرپرستان خوابگاهها با محوریت روانشناسی، ارتباطات و مدیریت بحران برگزار کرد. کسانی که به عنوان مدیر خوابگاه قرار می گیرند، باید خود الگو باشند و سواد اداره خوابگاه را داشته باشند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: به بحث امنیت در خوابگاه نباید به عنوان یک امتیاز نگاه کنیم؛ بلکه حق بدیهی دانشجویان است.
وی در ادامه به بحث تعیین قیمت غذای دانشجویی اشاره کرد و گفت: اشتیاق نداریم قیمت غذای دانشجویی را تعیین کنیم. اگر تعیین میکنیم به درخواست دانشگاه هاست، ۸۸ دانشگاه درخواست داشتهاند که قیمت غذا تعیینکنیم.
گنجی به برنامه هفته خوابگاه های دانشجویی اشاره کرد و افزود: برنامه هفته خوابگاه های دانشجویی ۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت ماه اجرا می شود، اسامی روزهای هفته خوابگاهها را تا جمعه تدوین کردهایم که امروز به دانشگاهها ارسال می شود. به عنوان مثال روز شنبه را به نام خوابگاه سبز نامگذاری کرده ایم. منطور از خوابگاه سبز، مدیریت انرژی، حفظ محیط زیست و ایمن سازی است.
رییس صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به بحث بیمه لپ تاپ و موبایل دانشجویان گفت: در ساعات اول اعلام زمان ثبتنام ۱۲۰۰ تا۱۳۰۰ نفر از دانشجویان ثبت نام کردند و اکنون بیش از ۵ هزار نفر ثبتنام کرده اند. دانشجویان برای بیمه لپ تاپ و موبایل پولی پرداخت نمی کنند و تا ۱۵ اردیبهشت ماه بیشتر برای ثبت نام فرصت ندارند.
وی با اشاره به بحث وام ودیعه مسکن دانشجویی گفت: تمام دانشجویانی که ثبت نام کرده بودند همه این وام را دریافت کردند، ۱۴۳ میلیارد وام ودیعه مسکن پرداخت شد.
ایسنا
دانش و فناوریلینک کوتاه :