xtrim

تورم خوراکی‌ها در فروردین ۱۴۰۴؛ پرتقال و سیب رکورددار گرانی شدند

تورم مواد خوراکی در فروردین ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که بیشترین افزایش قیمت مربوط به پرتقال، سیب و برنج ایرانی بوده است.

جهان صنعت نیوز، تورم مواد خوراکی در فروردین ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که بیشترین افزایش قیمت مربوط به پرتقال، سیب و برنج ایرانی بوده است.

افزایش قیمت برنج و گوشت در صدر تحولات خوراکی

مرکز آمار ایران تازه‌ترین تغییرات قیمتی کالاهای خوراکی در فروردین ۱۴۰۴ را منتشر کرد. بر اساس این گزارش، اقلام خوراکی در مناطق شهری کشور با نوسانات متعددی مواجه شده‌اند.

در گروه نان و غلات، بیشترین افزایش قیمت به «برنج ایرانی» با ۶.۱ درصد، «شیرینی خشک» با ۵.۱ درصد و «برنج خارجی» با ۲.۲ درصد تعلق دارد.

افزایش چشمگیر قیمت مرغ ماشینی

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، «مرغ ماشینی» با ۶.۸ درصد افزایش و «گوشت گوسفندی» با ۳ درصد رشد قیمت، بیشترین تغییرات را ثبت کردند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و روغن‌ها، «شیرخشک» با رشد ۶.۲ درصدی در صدر افزایش قیمت‌ها قرار گرفت و در مقابل، قیمت «تخم‌مرغ» با افت ۶.۴ درصدی همراه شد.

پرتقال و سیب رکورددار گرانی میوه‌ها

در گروه میوه و خشکبار، «پرتقال» با ۲۲ درصد، «سیب» با ۲۰.۳ درصد و «لیموترش» با ۱۹.۷ درصد بیشترین رشد قیمت را تجربه کردند.
در گروه سبزیجات و حبوبات، «لوبیا چیتی» با ۱۰.۴ درصد، «لوبیا قرمز» با ۷.۵ درصد و «فلفل دلمه‌ای» با ۶.۹ درصد افزایش قیمت داشتند، در حالی که «پیاز» با کاهش ۸.۱ درصدی، بیشترین افت قیمت را ثبت کرد.

افزایش قیمت چای خارجی و نوشابه

در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها، «چای خارجی بسته‌ای» با رشد ۶.۴ درصدی، «نوشابه گازدار» با ۳.۵ درصد و «قند و شکر» با ۳.۴ درصد افزایش قیمت مواجه شدند.

کشاورزی
شناسه : 506694
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *