xtrim

ارزیابی عملکرد در دولت؛ ۱۵ سال عقب‌ماندگی

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: در 15 سال گذشته در زمینه مدیریت عملکرد مدیران و کارکنان آنچنان موفقیتی نداشتیم زیرا هیچ‌گاه بین عملکرد سازمان‌ها با مدیران و کارکنان ارتباط فراگیری وجود نداشت و پیش از این فقط ارزیابی عملکرد انجام می‌شد نه مدیریت عملکرد.

جهان صنعت نیوز، علاء‌الدین رفیع‌زاده روز یکشنبه در مراسم تجلیل از مقام استاد که با حضور جمعی از اساتید برتر دانشگاه‌های کشور برگزار شد با گرامی‌داشت یاد شهید مطهری و روز معلم اظهار کرد: امروز مفتخر به میزبانی از اساتیدی هستم که نیمی از آنها استاد من بوده‌اند و افتخار شاگردی ایشان را داشته‌ام.

وی افزود: در حال حاضر جایگاه سازمان برای دستگاه‌های اجرایی کشور خیلی شناخته شده نیست و هنوز اثرگذاری که می‌تواند در پیشبرد اهداف سازمانی تک‌تک وزارتخانه‌ها داشته باشد را پیدا نکرده است. برنامه اصلاح نظام اداری کشور در شورای عالی اداری مصوب شد و براساس آن ۶ هدف اصلی را تعیین کرده‌ایم. این سند بر مبنای اسناد بالادستی و برنامه هفتم توسعه مدون شده است. اندازه دولت و ساختار سازمانی، ساماندهی به سرمایه انسانی، دولت هوشمند، اصلاح دستورالعمل انتصاب، انتخاب و ارتقاء مدیران حرفه‌ای، تربیت مدیران حرفه‌ای آینده و ارزیابی عملکرد مدیران و کارمندان ۶ هدف اصلی سازمان است.رفیع‌زاده با بیان این مطلب که پیش از این نیز در زمینه دولت هوشمند اقداماتی صورت گرفته بود، گفت: تلاش کردیم در این زمینه نگاه هوشمندی داشته باشیم. در بیش از یک دهه گذشته موانع زیادی در مسیر تحقق دولت هوشمند وجود داشته است. برای عبور از این موانع نسبت به اخذ نگاه کارشناسانه اقدام کرده و از پتانسیل دانش بنیان ها، وزارت ارتباطات و سازمان برنامه بودجه استفاده کنیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در تربیت مدیران حرفه‌ای جوان اظهار کرد: در این طرح به دنبال اجرای برنامه‌ای مجزا برای تربیت مدیران حرفه‌ای جوان هستیم. فراخوان تربیت مدیران حرفه‌ای در خرداد ماه سال جاری اعلام می‌شود.

وی تصریح کرد: کارکنان دولت، مدیران بخش خصوصی و دانشگاهیانی که حس می‌کنند می‌توانند یکی از مدیران جوان آینده کشور باشند می‌توانند در دوره آموزش و تربیت مدیران حرفه‌ای که به مدت ۲۷ ماه به طول می‌انجامد، شرکت کنند.

رفیع‌زاده تاکید کرد: همه طرح‌ها در مسیری بوده که بتوانیم نظام اداری را درست هدایت کنیم. اگر فرآیندها منجر به بهبود ارائه خدمات به شهروندان از سوی دستگاه‌ها نشود، عملاٌ اقدامی نکرده‌ایم.

سامانه ۱۲۸ با حضور معاون اول رئیس جمهور رونمایی می‌شود

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اجرای طرح فواد و راه‌اندازی سامانه ۱۲۸ گفت: با اجرای این طرح به دنبال رسیدگی آنی به شکایات مردم هستیم نه اینکه رسیدگی به شکایات درگیر فرآیند شود. پس از ثبت شکایت از طریق ۱۲۸ ابتدا احراز هویت انجام شده و سپس شکایت به دفاتر بازرسی و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها ارجاع می‌شود. پس از بررسی‌های لازم، پاسخ را به فرد شکایت‌کننده اعلام می‌کنیم.

رفیع‌زاده با بیان این مطلب که افراد فعال در سامانه توسط بخش خصوصی آموزش دیده و حرفه‌ای هستند ادامه داد: این سیستم اطلاعات ذی‌قیمتی را در اختیار ما قرار می‌دهد که مبنای اصلاح برنامه‌های تحول اداری قرار بگیرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای پایلوت طرح فواد روز گذشته در استان قزوین آغاز شده و امروز یک مانور جمعی در استان برای تست کامل خواهیم داشت. روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت) با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر ارتباطات از سامانه رونمایی می‌شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به نارضایتی مراجعان به نظام اداری کشور تاکید کرد: با راه‌اندازی این سامانه می‌توانیم از روی نقشه حرارتی میزان نارضایتی از دستگاه‌ها، استان‌ها، ادارات و …. را به صورت آنلاین رصد کنیم.

منبع: ایرنا

اجتماعی و فرهنگی
شناسه : 508450
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *