xtrim

سهم اندک ایران در بازار جهانی حلال

سهم ناچیز ایران در بازار جهانی حلال به دلیل نبود فرهنگ‌سازی و مدیریت منسجم، یکی از چالش‌های اصلی صنایع غذایی کشور است.

جهان صنعت نیوز – محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، به وضوح به چالش‌های موجود در حوزه نشان حلال در کشور اشاره دارد و بیان می‌کند که ایران به عنوان یکی از مراکز اصلی تولید غذاهای حلال، با کمبودهای جدی در زمینه اطلاع‌رسانی و توجیه لازم برای استفاده از این نشان، مواجه است. علیرغم اینکه ایران امکانات و منابع بالایی برای تولید محصولات حلال دارد، سهم این کشور در بازار جهانی صادرات محصولات حلال به شدت محدود است. به طور خاص، امینی بر لزوم فرهنگ‌سازی و ارائه اطلاعات صحیح در مورد نشان حلال تأکید دارد و معتقد است که باید از ایجاد شبکه‌های غیرمنسجم و تصمیم‌گیری‌های جزیره‌ای پرهیز شود تا بتوانیم به شکوفایی این صنعت و افزایش صادرات محصولات حلال کمک کنیم. وی همچنین بیان می‌کند که اگر هر دستگاه ادعا کند که تنها خود مسئول برگزاری فرآیند مربوط به نشان حلال است، این امر نه تنها تاثیر مثبتی در بازارهای بین‌المللی نخواهد داشت، بلکه منجر به تضعیف اعتبار این نشان خواهد شد. به همین دلیل، هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا بتوان ایران را به جایگاه شایسته‌اش در بازار جهانی محصولات حلال بازگرداند.

اخبار برگزیدهصنعت و معدنویدئو
شناسه : 512074
لینک کوتاه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *