xtrim

بدهی دستگاه‌های مختلف از طریق تهاتر با دولت برطرف گردد

جهان صنعت نیوز: معاون آب و آبفای وزارت نیرو جهت افتتاح و بازدید از چند طرح و دیدار با مدیران آب استان بوشهر در دیدار با مدیران استانی ابتدا مدیران، معاونین و اعضا هیئت مدیره ها از چالش های تامین و توزیع آب و فاضلاب استان گزارشی ارائه نمودند.

سپس معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفای وزارت نیرو در انتهای جلسه خطاب به همکاران گفت: همکاری جمعی و تلاش گروهی در بخش آب، ضامن خدمت‌رسانی به موقع مردم عزیز می‌باشد. به همین منظور برای تسریع در برنامه‌ها و طرح‌ها اختیارات شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی و آب منطقه‌ای استان‌ها افزایش می‌یابد.


وی، رویکرد وزارت نیرو در حوزه آب و آبفا واگذاری اختیارات به استان‌ها دانست و تصریح کرد: این آمادگی در معاونت آب و آبفای وزارت نیرو وجود دارد که اختیارات شرکت‌های آب و آبفا در بخش شهری، روستایی و آب منطقه‌ای برای تسریع در برنامه‌ها و طرح‌ها به استان ها افزایش یابد.

opal

مهندس تقی‌زاده خامسی با تاکید برپرداخت بدهی آب مصرفی دستگاه‌ها و نیروهای نظامی و انتظامی از طریق تهاتر افزود: مشکلات بدهی دستگاه‌های مختلف باید از طریق تهاتر با دولت تنظیم و برطرف گردد.

تقی‌زاده خامسی با تاکید بر ایجاد منابع مالی جدید برای شرکت‌های آب و آبفا افزود: ظرفیت‌های زیادی در این حوزه وجود دارد که باید با برنامه‌ریزی زمینه درآمدزایی این شرکت‌ها فراهم شود و بخش خصوصی را در زمینه تامین مالی فعال کرد.

معاون آب و آبفای وزارت نیرو با تاکید بر حمایت از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن برای تامین آب آشامیدنی استان‌ها گفت: مشکلی درخصوص تامین آب برای صنایع آب‌بر وشیرین کردن آب دریا وجود ندارد

مدیر عامل جدید آب منطقه ای بوشهر منصوب شد

قاسم تقی‌زاده خامسی در آیین تکریم و معارفه مدیر‌عاملان آب منطقه‌ای استان بوشهر با تاکید بر حل مشکلات آب آشامیدنی شهرها و روستاهای استان بوشهر اظهار داشت: در مدت ۷ ماه حضور در وزارت نیرو بیش از ۴ بار نشست‌هایی برای بررسی مشکلات آب آشامیدنی استان بوشهر برگزار شده است.

وی، با تاکید بر مدیریت مصرف آب  در بخش‌های کشاورزی، شرب و صنعت افزود: مصرف ۳۵۰۰ لیتر برای تولید یک کیلوگرم خرما مصرف بالایی است که اجرای طرح نوین آبیاری در نخیلات امری مهم و ضروری است.


معاون آب و آبفای وزارت نیرو با بیان اینکه در بیشتر استان‌ها مشکلات کم آبی وجود دارد تصریح کرد: تمام کشور گرفتار کم آبی و بی آبی است، به طور میانگین ۹۰ درصد آب کشور در بخش کشاورزی، ۷ درصد برای شرب و ۳ درصد در صنعت مصرف می‌شود، در حالی که صنعت ۲۰ برابر کشاورزی شغل ایجاد می‌کند.

 تقی‌زاده هم‌جواری استان بوشهر با خلیج فارس را ظرفیت مهمی برای حل مشکلات آب آشامیدنی، صنایع‌آب‌بر و کشاورزی فراهم کرده است گفت: خوشبختانه به سبب هم‌جوار بودن شهر و استان بوشهر با دریا تمام صنایع پرآب می‌توانند در اینجا متمرکز شوند. 

وی، با تاکید بر تامین منابع آب آشامیدنی استان بوشهر از دریا تصریح کرد: تلاش می‌شود آب موردنیاز استان بوشهر را از درون استان تامین شود، به این منظور باید صنایع پرآب تشویق به سرمایه گذاری در این استان شوند. 

معاون آب و آبفای وزارت نیرو با تاکید بر حمایت از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن برای تامین آب آشامیدنی استان‌ها گفت: مشکلی در تامین اعتبارات اجرای طرح‌های شیرین‌سازی آب دریا وجود ندارد.

تقی‌زاده با تاکید بر کاهش هدر رفت آب از شبکه‌ها و خطوط آبرسانی خاطر نشان کرد: وظیفه وزارت نیرو تامین آب است اما باید به پدیده هدر رفت آب توجه کنیم که متاسفانه هدر رفت آب در بوشهر نزدیک به ۴۰ درصد است.

وی حل آب آشامیدنی استان بوشهر را در اولویت برنامه وزارت نیرو دانست و افزود: با اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن زمینه حل مشکلات آب آشامیدنی  استان  فراهم شده است.

اقتصاد کلانصنعت و معدن
شناسه : 52629
لینک کوتاه :