تأکید وزارت بهداشت بر ایمنی مصرف عسل در دوران بارداری؛ باورهای نادرست را بشناسید!

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای نادرست مبنی اینکه مصرف عسل در دوران بارداری جنین را لال میکند و یا موجب سقط جنین میشود، پاسخ داد.
جهان صنعت نیوز، برخی باورهای نادرست در جامعه، مصرف عسل در دوران بارداری را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد میدانند. تحقیقات علمی نشان میدهد مصرف عسل در مقادیر محدود و توصیه شده توسط متخصص تغذیه، نه تنها خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه میتواند به عنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد.
با این حال باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از اندازه آن میتواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و در نتیجه زمینه ابتلا به بیماریهای مزمن را فراهم کند.
بنابراین تأکید میشود مادران باردار باید در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت کرده و از مصرف بیرویه آنها پرهیز کنند.
وبدا
لینک کوتاه :