حقایقی درباره مواد غذایی که به ما نمیگویند
جهان صنعت نیوز: بسیاری از مواد غذایی که ما بدون مطالعه و بدون درنظر گرفتن شرایط تولید و فراوری آن ها مصرف می کنیم، نه تنها از نظر غذایی برای بدن مفید نیست، بلکه دارای زیان های مشخص شده ای است که درنتیجه سالها تحقیق و پژوهش دانشمندان به اثبات رسیده است. در ادامه این مقاله جهان صنعت نیوز، به حقایقی ساده اما واقعی و مسلم در باره برخی از مواد خوراکی اشاره می کنیم.
ماده اولیه کالباس از سویاست که مضر است و موجب کم حافظگی می شود. بنابر شواهد عینی زایدات گوشت و گوشت های غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس و کالباس استفاده می شود، قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است (زیر دندان خود حس کرده اید؟)
گوشت گاو به گفته بو علی سینا عامل ۱۶ بیماری مهلک می باشد که اولین آن سرطان و دوم آن مالیخولیا و سومی آن بواسیر می باشد.
جنون گاوی ویروس و میکروب نیست بلکه پروتئین گاو است. گوشت مرغ و ماهی پرورشی با هورمون ه هستند که عوارض متعدد به بار می آورند.
درباره سلامت بیشتر بخوانید
- خطرات رژیم گیاه خواری برای بدن
- استعمال دخانیات در میان ورزشکاران
- شش ویتامین مهم برای آقایان
- بی اشتهایی نشانه چیست؟
- اشتباهات در رژیم های غذایی ایرانیان
- اشتباهات رایج در رژیم های لاغری
- اشتباهات رایج در رژیم های لاغری
- دروغ هایی درباره پروتین که باید بدانید
در شیر پاستوریزه فقط ۲ درصد چربی است. چربی اولیه حذف شده و به جای هزینه پاستوریزاسیون ماده نگهدارنده بنزوات سدیم زده می شود که خطرناک و سرطان زا است؟
در شیر استرلیزه که امکان نگهداری ۶ ماه در خارج از یخچال را دارد غلظت بنزوات سدیم بیشتر است؟
در ماکارانی ۲۰ درسد کنوتن صنعتی استفاده می شود که سرطان زاست و در بسیاری از کارخانه ها نان خشک کپک زده به جای آرد در ماکارانی استفاده می شود و ماکارانی یبوست زاست؟
سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس های علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود.
سس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (سربات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستند. سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.
در نان باگت برای متخلخل شدن از پودر بکینگ یا جوش شیرین زیاد استفاده می شود.
نان های مصرفی به دلیل فاقد سبوس بودن از مهم ترین قسمت ریز مغذی ها محرومند و نان باگت بدترین نان هاست؟
ساندیس ها، نوشابه ها، بیسکویت ها، کیک ها و… از قندهای مصنوعی چون ساخارین که ۱۰۰۰ برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه است، رنگ های افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیک ها، ادامس ها و… سرطان زا هستند.
ماده مخدری به نام cola (پپسی کولا، کوکا کولا و…) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافنین و کارامل از این دسته هستند.
نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلول های کبدی، بیقراری، نامنظمی ضربان قلب به علت وجود بنزوات سدیم و کافئین می شود.
مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندان ها می شود؟ (دندان شکسته داخل نوشابه، پس از ۷ ساعت حل می شود.
قیمت روغن های مایع مثل آفتاب گردان اگر واقعی باشند، بسیار بالاتر از قیمت های موجود در بازار خواهند بود. قیمت های فعلی روغن های آفتابگران از یک کیلو تخمه آفتاب گردان نیز ارزان تر است.
بیشتر محلول های روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و… می شود که کشنده است.
سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب بعلاوه اسانس ها و رنگ ها هستند که همگی بسیار مضرند.پ
جهت براق شدن خیار گلخانه ای از روغن مالی استفاده می شود و خیار گلخانه ای به دلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطرناک است؟
در اگثر کارخانه های آب لیموی صنعتی حتی یک لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از «آب کاه» بعلاوه برخی اسانس ها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب تولید مرض و یبوست است؟
کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها از فضولات تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار «کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما» فریب افکار عمومی است.
پفک براساس تحقیقات علمی انجام شده در کشور انگلستان موجب عقیمی و ناباروری می شود.
اخبار برگزیدهپیشنهاد ویژهاحسان عابدی – مربی بدن ساز و مشاور تغذیه
لینک کوتاه :