ads
xtrim

کاهش ۱۵ درصدی پروازهای فرودگاه امام از ابتدای امسال

سرپرست شهر فرودگاه امام خمینی (ره) اعلام کرد که از ابتدای سال‌جاری تاکنون حدود ۱۵ درصد از پروازهای فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) کاهش یافته است. علی رستمی در نشست خبری، اظهار کرد: در طول ماه‌های گذشته با وجود تلاش‌هایی که تحریم‌ها برای توقف و یا ضربه وارد کردن به پروازهای فرودگاه امام خمینی (ره) داشتند، اما خوشبختانه هنوز تعداد زیادی از ایرلاین‌ها در این فرودگاه فعال هستند و هر چند که تعداد پروازهای ما قدری کاهش یافته است، اما نسبت به آینده خوش‌بین بوده و حداکثر تلاش‌مان را به کار خواهیم بست. به گفته وی، در طول این مدت هفت ایرلاین خارجی اعلام کردند که فعلا پروازهایشان را به فرودگاه امام خمینی (ره) متوقف می‌کنند، ولی باید این موضوع را مد‌نظر قرار داد که تعدادی از این ایرلاین‌ها مربوط به کشورهایی می‌شود که دو شرکت‌شان در ایران مشغول به کار بوده و از این رو توقف پرواز آنها به معنی توقف پرواز در مسیرهای بین‌المللی نیست.
سرپرست شهر فرودگاه امام خمینی (ره) در ادامه‌ درباره امکان برقراری پروازهای داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) نیز، اظهار کرد: فرودگاه امام ظرفیت مناسبی برای این پروازها دارد.
ما از سویی باید خلأ پروازی به تهران در ساعات نیمه شب تعطیلی فرودگاه مهر‌آباد را جبران کنیم و از سوی دیگر نیز تلاش کنیم تا مسافرانی که قصد پرواز خارجی دارند را به جای فرودگاه مهر‌آباد وارد فرودگاه امام کنیم تا با زمان کمتری به سمت مقصد نهایی خود حرکت کنند.
رستمی ادامه‌ داد: فرودگاه امام در موقعیت جغرافیایی مطلوبی قرار دارد که می‌تواند مسافران بسیاری از شهرها را در خود جای دهد. امیدوارم با افتتاح ترمینال «لام» ظرفیت بیشتری در اختیار ما قرار گیرد تا بتوانیم برای پروازهای داخلی نیز با قدرت برنامه‌ریزی کنیم. در ادامه‌ این نشست رحمت‌الله مه‌آبادی، رییس شرکت فرودگاه‌های کشور نیز درباره چگونگی استفاده از ظرفیت‌های فرودگاه‌های کوچک، گفت‌: طبق قانون ششم توسعه ما اجازه تاسیس فرودگاه جدیدی را نداریم، اما برای ما اهمیت زیادی دارد که از ظرفیت فرودگاه‌های کوچک در مناطق کم‌برخوردار استفاده زیادی کنیم.
وی اضافه کرد: آمارهای سال‌جاری نشان می‌دهد که ۱۰ فرودگاه کوچک توانسته‌اند عملکرد پروازی خود را افزایش داده و در مسیر توسعه حرکت کنند. ما باید تلاش کنیم تا عدالت جغرافیایی لازم را در تمامی این فرودگاه‌ها فراهم کنیم و در این زمینه فرودگاه‌های نسل سوم اهمیت زیادی دارند.
رییس شرکت فرودگاه‌های کشور در ادامه‌ و با بیان اینکه هوشمند‌سازی فرودگاه‌ها به عنوان یک عامل مهم در توسعه فرودگاه‌های کشور نقش‌آفرینی کرده، در این باره توضیح داد: در سه سال گذشته نوسازی سامانه‌های فرودگاهی در دستور کار قرار گرفته است و تلاش ما بر این بوده است که با استفاده از فناوری اطلاعات نسبت به هوشمند کردن این فرودگاه‌ها اقدام کنیم. ما راهی جز استفاده از توان داخلی برای پیگیری برنامه‌هایمان نداریم و در این مسیر حرکت شرکت فرودگاه‌ها ادامه‌ خواهد داشت.

عمومی
شناسه : 5668
لینک کوتاه :
ads